Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Rulouri de vită cu caşcaval

Publicat:

Mod de preparare Rulouri de vita cu cascaval

Se pregateste mai intai carnea. Am taiat -o in felii, pe care le-am batut bine si dupa le-am tartinat cu mustar pe o parte, am dat cu sare si piperat. Peste fiecare punem o felie de ceafa de porc.

Castravetii se taie pe lung in 4 si cascavalul se taie si el pe lung, felia sa fie cam de un cm (dimensiune apropiata de a castravetelui).

Pe carne se pune la un capat o felie de castravete si una de cascaval si dupa se ruleaza. Se prinde cu 2/3 scobitori.

Intr-o farfurie se bat ouale cu sare si piper. In alte 2 farfurii se pune…

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Ce sa adaugi in supa de pui ca sa iasa mai gustoasa. Ingredientele secrete pe care le folosesc bucatarii din marile restaurante

21:26, 07.06.2024 - Exista numeroase modalitați de a adauga un plus de savoare și de a face o supa de pui mai gustoasa, iar bucatarii celebri apeleaza adesea la anumite de trucuri pentru a face preparatele lor mult mai gustoase. Iata cateva idei: Nu dezosa carnea de pui Bucatarii experimentați recomanda fierberea oaselor…

Infuzia ideala care ”taie” pofta de dulciuri

18:45, 20.05.2024 - Dieteticiana Charline din Franța ne recomanda o infuzie, ușor de preparat acasa, chiar placuta la gust și care reușește ”sa taie” pofta de dulciuri. Dieteticiana Charline a publicat pe Instagram  rețeta acestei infuzii, conceputa pentru a echilibra nivelul de zahar in sange. Este o soluție in condițiile…

Cum face indragitul Barbosu’ cartofii prajiti. Secretul retetei, de asta ies crocanti si se fac mai repede: „Nu mai pot de pofta”

13:15, 26.04.2024 - Ovidiu din Bacau – sau Barbosu’, așa cum este cunoscut in mediul online – a dezvaluit cum prepara cartofi prajiți. Pentru a ieși crocanți, bucatarul recomanda ca in tigaie sa se puna foarte puțin ulei, atat cat sa acopere fin fundul vasului de bucatarie. Cum sa gatești cei mai savuroși cartofi. Ingredientele…

Cel mai bun stufat de miel. Greșeala pe care sa nu o faci cand il prepari - Secretul bucatarilor

10:55, 25.04.2024 -   Trebuie sa fim atenți la modul de preparare, la cantitați și la combinațiile cu alte alimente fiindca este o carne destul de greu de digerat, fara fibre. Are cam 280-300 de kcal la 100 de grame. Chiar daca este bogata in fier și proteine ușor digerabile, carnea de miel nu este recomandata tuturor.…

Parjoale de orez de post: rețeta buna și simpla

10:35, 12.04.2024 - Pentru cei care respecta Postul Mare sau nu folosesc deloc produse din carne, va oferim o rețeta de parjoale de post. Astfel de cotlete de orez cu legume pot fi consumate la pranz, la cina, cu sau fara garnitura. Ingrediente Orez cu bob rotund – 150 g de crupe sau 400 g de orez fiert.Morcovi – un morcov…

Cele mai sanatoase fainuri

10:31, 10.04.2024 - Cred ca știm cu toții deja ca deserturile, fainoasele, ingrașa sau ca graul din care este obținuta faina clasica alba, cea cu care am crescut unii dintre noi, nu ar fi tocmai sanatos pentru toata lumea. Pornind de la aceasta premisa, dar și deoarece piața produselor alternative este tot mai ofertanta,…

De ce sa masori ingredientele cu un cantar de bucatarie? 3 motive

03:05, 26.03.2024 - Utilizarea unui cantar de bucatarie poate parea un pas inutil pentru cei care sunt obișnuiți sa masoare ingredientele „dupa ochi”. Insa, cand incepi sa folosești un cantar de bucatarie, vei descoperi un nou nivel de precizie și consistența in prepararea rețetelor. Iata de ce sa masori ingredientele…

Legume calite in suc propriu cu branza și mamaliguța - Secretele combinației de vis

23:36, 16.03.2024 -   Legume calite in suc propriu cu branza și mamaliguțaLegume calite in suc propriu - Ingrediente100 ml ulei de masline50 g masline fara samburi2 ardei grași galbeni2 ardei capia2 ardei grași roșii4 roșii5 ciuperci mari1 ceapa roșiesarepiper***Cantitațile sunt pentru 2 porții, pentru mai multe se multiplica…


Ce parere ai despre aceasta stire?