Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Papanași cu brânză de vaci, fierți și “auriți” în pesmet

Publicat:

Cand vine vorba despre papanași, cei mai mulți dintre noi ne gandim la delicioasele gogoși cu gaura in mijloc, facute din aluat cu faina, branza și ou, dospite și prajite in ulei. Trebuie sa incercați, insa, o rețeta mult mai ușoara, atat ca preparare cat și … la stomac – Papanașii cu branza de vaci, fierți și dați prin pesmet rumenit in unt proaspat. O rețeta simpla, fara multe ingrediente, fara bataie de cap și un rezultat pufos și delicios ce va fi pe placul tuturor. “Culinaria va prezinta…

Citeste articolul mai departe pe magazinsalajean.ro…  

Sursa articol: magazinsalajean.ro


Stiri pe aceeasi tema

Placinta dobrogeana – rețeta romaneasca de tradiție recunoscuta la nivel european

15:00, 08.05.2024 - La nivelul UE exista un sistem de indicații geografice care permit consumatorilor sa aiba incredere și sa distinga produsele de calitate, ajutand, de asemenea, producatorii in comercializarea lor. Romania are 13 astfel de produse recunoscute la nivel european, protecția indicațiilor geografice are impact…

Rețeta de pasca cu branza zburata a bucataresei Sanda Marin

11:15, 02.05.2024 - Rețeta speciala de pasca cu branza zburataPentru inceput, se pregateste umplutura. Se pun intr-o oala de lut 2 litri de lapte, peste care se toarna smantana. Ulterior, acestea ajung pe foc, apoi se toarna in strecuratoare si se lasa o jumatate ora sa se scurga.Iese astfel o branza dulce, care se trece…

De ce medicul Virgiliu Stroescu nu recomanda mamaliga cu branza și smantana. Preferata milioanelor de romani ascunde pericole la care nu ne-am fi așteptat

14:35, 16.04.2024 - Doctorul Virgiliu Storescu, cunoscut pentru expertiza sa in nutriție și sanatate, ne impartașește perspectiva asupra acestui fel de mancare tradițional, aruncand lumina asupra beneficiilor și posibilelor aspecte negative pentru sanatate asociate consumului de mamaliga cu branza și smantana.Cu o istorie…

Parjoale de orez de post: rețeta buna și simpla

10:35, 12.04.2024 - Pentru cei care respecta Postul Mare sau nu folosesc deloc produse din carne, va oferim o rețeta de parjoale de post. Astfel de cotlete de orez cu legume pot fi consumate la pranz, la cina, cu sau fara garnitura. Ingrediente Orez cu bob rotund – 150 g de crupe sau 400 g de orez fiert.Morcovi – un morcov…

Prajitura cu dovleac și crema de branza

01:00, 12.04.2024 - Aceasta prajitura are un blat umed. Crema de branza ii potențeaza gustul și ii ofera un plus de savoare. Daca ești fan Carrot Cake, cu siguranța aceasta prajitura va fi pe gustul tau. Este un desert rapid, perfect pentru un rasfaț de weekend. Blat cu dovleac: 200 ml ulei 315 gr. zahar 200 gr. oua (aprovimativ…

Placinta creața cu branza sarata. Rețeta turceasca denumita Borek

16:45, 04.04.2024 - Aceasta placinta se deosebește de placintele clasice cu care ne-am obișnuit, atat prin compoziție, cat și prin felul de formare. Nu se formeaza sub forma de straturi, din foi și branza la mijloc. Se formeaza prin plierea foilor umplute cu branza, sub forma de acordeon. Este delicioasa atat servita calda,…

Rețeta de prajitura cu nuci și branza. Un desert delicios, simplu și rapid

20:35, 18.03.2024 - Vrei sa iți surprinzi familia cu un desert delicios, dar chiar nu mai știi ce sa mai gatești de data aceasta, iar totodata nu vrei sa pierzi prea mult timp in bucatarie, departe de cei dragi? Noi avem soluția care ar putea fi potrivita pentru tine, așa ca iți prezentam o rețeta simpla și rapida pentru…

Rețeta de rulouri de vinete cu branza. Sunt delicioase și ușor de preparat

00:55, 06.03.2024 - Daca nu știi ce sa mai gatești pentru cei dragi, rețeta de mai jos poate veni in ajutorul tau. Vinetele sunt delicioase și se pot combina alaturi de mai multe ingrediente delicioase. Rulourile pe care le vei face cu branza sunt savuroase și se pregatesc foarte simplu.


Ce parere ai despre aceasta stire?