Glazurai - Stiri si informatii despre Glazurai | pagina 3 Ultima actualizare: 01:56:15, 29.05.2024
14:00, 24.09.2021
Rețeta zilei la Super Neatza, 24 septembrie 2021, preparată de Vladuț: Fursecuri cu nuci și alune glazurate cu ciocolată albă
În ediția din 24 septembrie, de la Super Neatza, Vlăduț, magicianul din bucătărie, a pregătit o rețetă de fursecuri cu nuci și alune glazurate cu ciocolată albă, pe care a denumit-o ”Pupici de weekend”.
00:06, 24.09.2021
Prăjitură cu prune şi glazură
Ingrediente: 4 oua, 3/4 cană zahăr, 1 plic zahăr vanilat, 100 g unt moale, 1 cană făină, 2 linguriţe praf de copt, 500 g prune, 1/2 cană zahăr pudră, 2 linguri apă fierbinte Mod de preparare: Spălaţi prunele şi…
11:40, 06.09.2021
lauraadamache.ro: Prajitura cu nuca si glazura de lamaie (fara faina)
Prajitura cu nuca si glazura de lamaie este una dintre preferatele mele Nu contine faina, unt sau ulei, iar consistenta este deosebita, seamana cumva cu cea a caramelelor.Miez de nuca, zahar, albusuri de ou si…
14:55, 07.05.2021
Fursecuri cu fistic și glazură de ciocolată albă cu cocos, rețeta lui Vlăduț la Neatza cu Răzvan și Dani
Pentru că este vineri, început de weekend, Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a pregătit un desert delicios și spectaculos, adică o rețetă de fursecuri cu fistic și glazură de ciocolată albă cu cocos,…
12:10, 28.04.2021
Pască poloneză. Cum prepari cel mai iubit desert de Paște
Cu toții iubim desertul tradițional de Paște. Pasca poloneză este o variantă îmbunătățită, care conține blat de ciocolată, dar și glazură. Este o reinterpretare a clasicului desert pascal și cu siguranță va fi…
11:50, 11.03.2021
LAPP INSULATORS SA Turda anunță posturi disponibile: Șef secție glazurare, Șef atelier mecanic și sculărie, Inginer electric și automatizări, Planificator…
LAPP INSULATORS SA, una dintre cele mai mari companii din zona, are o traditie de aproape 40 de ani in productia de izolatori ceramici, constituindu-se intr-un punct de reper pentru industria... Acesta este doar…
14:26, 19.02.2021
Rețetă de ișlere cu cremă de vanilie și glazură de ciocolată, preparată de Vlăduț la Neatza cu Răzvan și Dani
Cu dor de copilărie și deserturile delicioase din acea perioadă, Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani a preparat o rețetă de ișlere cu cremă de vanilie și glazură de ciocolată.
16:45, 15.02.2021
Coaste de porc la cuptor glazurate cu dulceață de măceșe și garnitură de cartofi copți
Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani a preparat o interesantă rețetă de coaste de porc la cuptor glazurate cu dulceață de măceșe și garnitură de cartofi copți, rețetă pe care a denumit-o simbolic ”Coaste…
12:45, 24.12.2020
Rețetă de chec din aluat de turtă dulce și glazură de ciocolată
Nu poate fi sărbătorit Crăciunul cum se cuvine, dacă nu avem pe masă și puțină turtă dulce, specifică sărbătorilor de iarnă, iar dacă nu mai aveți timp s-o pregătiți, puteți apela rapid la această rețetă de chec…
16:45, 17.12.2020
Negresă – rețete ușor de încercat pentru prăjitura cu cacao și blat pufos
Negresa este una dintre cele mai cunoscute și consumate prăjituri de casă. Se pregătește ușor, indiferent dacă alegi rețeta clasică de negresă sau o rețetă mai complexă formată din mai multe ingrediente, și este…
16:20, 09.12.2020
Banana bread – cum faci acasă cel mai bun chec cu banane
Banana bread este una dintre specialitățile nou apărute în bucătăria românească. Este o rețetă ce se aseamănă cu un chec, dar la interior se găsește un aluat pe bază de piure de banane plus câteva ingrediente aromate…
14:10, 27.11.2020
Rețetă de tort cu cremă de ciocolată albă și glazură, preparat de Vlăduț la Neatza cu Răzvan şi Dani
Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a pregătit un în cadrul îndrăgitului matinal, o delicioasă și spectaculoasă rețetă de tort cu cremă de ciocolată albă și glazură de ciocolată cu lapte, pe care…
13:50, 23.09.2020
Ceafă la cuptor cu glazură dulce - picantă și garnitură de bulgur cu quinoa
Cristiana Dumitru, o concurentă de 27 de ani, a venit pentru a doua oară la „Chefi la cuțite” și a preparat o delicioasă rețetă de Ceafă la cuptor cu glazură dulce - picantă și garnitură de bulgur cu quinoa.
09:24, 24.07.2020
Cum să faci o glazură perfectă de ciocolată în câteva minute
Se crede că îmbrăcarea deserturilor cu zahăr pudră, glazură sau alte topping-uri a apărut în secolul al XVII-lea. De regulă, glazurile erau puse deasupra prăjiturilor, apoi erau întărite în cuptor. Unele surse…
22:16, 11.06.2020
Perspectiva ratingului Romaniei ramane negativa Deputatul PSD, George Visan, despre ministrul finantelor: “Fractura de logica glazurata cu ipocrizie…
Standard and Poor 39;s a decis sa mentina ratigul de tara al Romaniei la BBB Ratingul BBB este cel mai scazut din categoria recomandata pentru investitii Deputatul PSD de Constanta, George Visan il taxeaza pe ministrul…
13:54, 04.06.2020
Negresa de post, un desert special pentru vineri
Negresa de post Mod de preparare Negresa de post Blat. Se amesteca toate ingredientele bine. Se unge o tava cu ulei si se tapeteaza apoi cu faina. Se toarna compozitia in tava si se coace negresa la cuptor ( incalzit…
14:17, 09.05.2020
Rețetă: Cum se prepară negresa de post. Un deliciu garantat
Ingrediente Negresă de post 1 cană și jumătate de zahăr, 1 cană și jumătate de apă, 3 căni de faină, 3 linguri cu vârf de cacao, 4 linguri de ulei, 1 esență de rom, 1 praf de copt, 1 plic de zahăr vanilat, 100g…
10:27, 16.04.2020
Cozonac sub formă de coroniță cu umplutură de ciocolată și glazură icing
Din bucătăria lui Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, o rețetă specială de Cozonac sub formă de coroniță cu umplutură de ciocolată și glazură icing. Un desert ușor realizabil, dar și delicios și foarte…
04:24, 08.04.2020
Plăcinta cu brânză dulce perfectă. Ce pui în glazură ca să iasă delicioasă şi cât se ţine aluatul la frigider
În cartea „Bucate, vinuri şi obiceiuri româneşti“ (Editura Paideia) găsim reţeta celei mai bune prăjituri. Regretatul gastronom Radu Anton Roman dezvăluie în cea mai importantă lucrare a gastronomiei româneşti…
07:57, 17.03.2020
Rețeta Negresă de post cu banane și glazură de ciocolată. Cel mai cremos și delicios desert de post!
Printre cele mai ușor și rapid de preparat, dar și printre cele mai adorate, rețetele de negrese pot fi adaptate în funcție de gusturi și de ingredientele la îndemână, cumputeți vedea și în Rețeta Negresă de post…
12:43, 28.02.2020
REŢETA ZILEI: Prăjitură cu nucă. Aşa îţi iese delicioasă
Ingrediente Prajitura cu nuca Blat 4 oua4 linguri zahar4 linguri de fainao fiola esenta rom Crema: 500 g frisca lichida 200 g nuca tocata marunt2 lingurite nes1 fiola esenta rom200 g zahar1 pliculet glazura Mod…
08:32, 28.02.2020
Rețetă de Fursecuri mărțișor. Fursecuri duo glazurate în culorile specifice mărțișorului
Pentru că tot se poartă cadourile dulci, oferite celor dragi în spiritul sărbătoririi mărțișorului și a sosirii primăverii, aceste minunate fursecuri duo glazurate în culorile specifice mărțișorului, cu siguranță…
13:02, 17.02.2020
Rețetă delicioasă de Negresă glazurată cu două tipuri de ciocolată - Reţeta lui Chef Berry
Pentru desertul de zi cu zi, cu care ne putem răsfăța papilele, Chef Berry, bucătarul iscusit de la Star Matinal, ne propune o delicioasă rețetă de Negresă glazurată cu două tipuri de ciocolată.
16:45, 16.12.2019
InfoCons: 50% din cantitatea unei bomboane pentru pomul de Crăciun poate fi formată din zahăr!
InfoCons a realizat un studiu despre bomboane cu ciocolată , de tip praline. Au fost analizate 26 produse diferite și s-a descoperit că jumătate din cantitatea unei bomboane poate fi alcatuită din zahăr. Distribuitori…
13:53, 25.09.2019
Ciocolaterie-cofetărie MAYORE by Iepuraşul, noua casă a dulciurilor “houte-couture” din Piteşti
Ciocolaterie-cofetărie MAYORE by Iepuraşul, noua casă a dulciurilor “houte-couture” din Piteşti. Diversitate, rafinament, culoare, ingrediente premium 100% naturale – reţeta dulciurilor “haute-couture” ce pot fi…
00:05, 06.09.2019
Fleică de porc glazurată, reţetă chinezească
Această fleică de porc după o reţetă chinezească este dulce, sărată şi perfect fragedă. Gătirea lentă a cărnii de porc într-un amestec aromat de usturoi, ghimbir şi zahăr brun îi oferă acea glazură semnificativ-dulce…
23:24, 28.02.2019
PRAJITURA INTERCONTINENTAL
PRAJITURA INTERCONTINENTAL Ingrediente Foi : 12 albusuri 12 lg nuci macinate 12 lg zahar 6 lg faina Crema : 12 galbenusuri 14 lg zahar 2 plicuri zahar vanilat 8 lg lapte 300 g unt 50 g nuca de cocos 50 g stafide…
23:15, 28.02.2019
Execlent de buna ! PRAJITURA INTERCONTINENTAL
Execlent de buna ! PRAJITURA INTERCONTINENTAL Ingrediente Foi : 12 albusuri 12 lg nuci macinate 12 lg zahar 6 lg faina Crema : 12 galbenusuri 14 lg zahar 2 plicuri zahar vanilat 8 lg lapte 300 g unt 50 g nuca de…
17:03, 25.02.2019
Donuts vegane cu glazură de sirop de arţar
Există foarte puțini oameni care pot rezistă tentației de a savura donuts sau acele gogoși pufoase cu diverse arome. Sau mai multe. Căutând o alternativă mai sănătoasă, am descoperit această rețeta de donuts vegane…
09:04, 22.02.2019
REȚETE pentru deserturi: Glazură cremă de unt cu ciocolată, făcută în casă
Desigur, este important să știi să faci baza unui desert, dar la fel de importante sunt și cremele. Pentru cei care caută o glazură pufoasă și delicioasă, recomandăm cea mai simplă rețetă de cremă de unt cu ciocolată.