Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

14:00, 24.09.2021

Rețeta zilei la Super Neatza, 24 septembrie 2021, preparată de Vladuț: Fursecuri cu nuci și alune glazurate cu ciocolată albă

În ediția din 24 septembrie, de la Super Neatza, Vlăduț, magicianul din bucătărie, a pregătit o rețetă de fursecuri cu nuci și alune glazurate cu ciocolată albă, pe care a denumit-o ”Pupici de weekend”.




00:06, 24.09.2021

Prăjitură cu prune şi glazură

Ingrediente: 4 oua, 3/4 cană zahăr, 1 plic zahăr vanilat, 100 g unt moale, 1 cană făină, 2 linguriţe praf de copt, 500 g prune, 1/2 cană zahăr pudră, 2 linguri apă fierbinte Mod de preparare: Spălaţi prunele şi…




11:40, 06.09.2021

lauraadamache.ro: ​Prajitura cu nuca si glazura de lamaie (fara faina)

Prajitura cu nuca si glazura de lamaie este una dintre preferatele mele Nu contine faina, unt sau ulei, iar consistenta este deosebita, seamana cumva cu cea a caramelelor.Miez de nuca, zahar, albusuri de ou si…




14:55, 07.05.2021

Fursecuri cu fistic și glazură de ciocolată albă cu cocos, rețeta lui Vlăduț la Neatza cu Răzvan și Dani

Pentru că este vineri, început de weekend, Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a pregătit un desert delicios și spectaculos, adică o rețetă de fursecuri cu fistic și glazură de ciocolată albă cu cocos,…




12:10, 28.04.2021

Pască poloneză. Cum prepari cel mai iubit desert de Paște

Cu toții iubim desertul tradițional de Paște. Pasca poloneză este o variantă îmbunătățită, care conține blat de ciocolată, dar și glazură. Este o reinterpretare a clasicului desert pascal și cu siguranță va fi…




11:50, 11.03.2021

LAPP INSULATORS SA Turda anunță posturi disponibile: Șef secție glazurare, Șef atelier mecanic și sculărie, Inginer electric și automatizări, Planificator…

LAPP INSULATORS SA, una dintre cele mai mari companii din zona, are o traditie de aproape 40 de ani in productia de izolatori ceramici, constituindu-se intr-un punct de reper pentru industria... Acesta este doar…




14:26, 19.02.2021

Rețetă de ișlere cu cremă de vanilie și glazură de ciocolată, preparată de Vlăduț la Neatza cu Răzvan și Dani

Cu dor de copilărie și deserturile delicioase din acea perioadă, Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani a preparat o rețetă de ișlere cu cremă de vanilie și glazură de ciocolată.




16:45, 15.02.2021

Coaste de porc la cuptor glazurate cu dulceață de măceșe și garnitură de cartofi copți

Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani a preparat o interesantă rețetă de coaste de porc la cuptor glazurate cu dulceață de măceșe și garnitură de cartofi copți, rețetă pe care a denumit-o simbolic ”Coaste…




12:45, 24.12.2020

Rețetă de chec din aluat de turtă dulce și glazură de ciocolată

Nu poate fi sărbătorit Crăciunul cum se cuvine, dacă nu avem pe masă și puțină turtă dulce, specifică sărbătorilor de iarnă, iar dacă nu mai aveți timp s-o pregătiți, puteți apela rapid la această rețetă de chec…




16:45, 17.12.2020

Negresă – rețete ușor de încercat pentru prăjitura cu cacao și blat pufos

Negresa este una dintre cele mai cunoscute și consumate prăjituri de casă. Se pregătește ușor, indiferent dacă alegi rețeta clasică de negresă sau o rețetă mai complexă formată din mai multe ingrediente, și este…




16:20, 09.12.2020

Banana bread – cum faci acasă cel mai bun chec cu banane

Banana bread este una dintre specialitățile nou apărute în bucătăria românească. Este o rețetă ce se aseamănă cu un chec, dar la interior se găsește un aluat pe bază de piure de banane plus câteva ingrediente aromate…




14:10, 27.11.2020

Rețetă de tort cu cremă de ciocolată albă și glazură, preparat de Vlăduț la Neatza cu Răzvan şi Dani

Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a pregătit un în cadrul îndrăgitului matinal, o delicioasă și spectaculoasă rețetă de tort cu cremă de ciocolată albă și glazură de ciocolată cu lapte, pe care…




13:50, 23.09.2020

Ceafă la cuptor cu glazură dulce - picantă și garnitură de bulgur cu quinoa

Cristiana Dumitru, o concurentă de 27 de ani, a venit pentru a doua oară la „Chefi la cuțite” și  a preparat o delicioasă rețetă de Ceafă la cuptor cu glazură dulce - picantă și garnitură de bulgur cu quinoa.




09:24, 24.07.2020

Cum să faci o glazură perfectă de ciocolată în câteva minute

Se crede că îmbrăcarea deserturilor cu zahăr pudră, glazură sau alte topping-uri a apărut în secolul al XVII-lea. De regulă, glazurile erau puse deasupra prăjiturilor, apoi erau întărite în cuptor. Unele surse…




22:16, 11.06.2020

Perspectiva ratingului Romaniei ramane negativa  Deputatul PSD, George Visan, despre ministrul finantelor: “Fractura de logica glazurata cu ipocrizie…

Standard and Poor 39;s a decis sa mentina ratigul de tara al Romaniei la BBB Ratingul BBB este cel mai scazut din categoria recomandata pentru investitii Deputatul PSD de Constanta, George Visan il taxeaza pe ministrul…




13:54, 04.06.2020

Negresa de post, un desert special pentru vineri

Negresa de post Mod de preparare Negresa de post Blat. Se amesteca toate ingredientele bine. Se unge o tava cu ulei si se tapeteaza apoi cu faina. Se toarna compozitia in tava si se coace negresa la cuptor ( incalzit…




14:17, 09.05.2020

Rețetă: Cum se prepară negresa de post. Un deliciu garantat

Ingrediente Negresă de post 1 cană și jumătate de zahăr, 1 cană și jumătate de apă, 3 căni de faină, 3 linguri cu vârf de cacao, 4 linguri de ulei, 1 esență de rom, 1 praf de copt, 1 plic de zahăr vanilat, 100g…




10:27, 16.04.2020

Cozonac sub formă de coroniță cu umplutură de ciocolată și glazură icing

Din bucătăria lui Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, o rețetă specială de Cozonac sub formă de coroniță cu umplutură de ciocolată și glazură icing. Un desert ușor realizabil, dar și delicios și foarte…




04:24, 08.04.2020

Plăcinta cu brânză dulce perfectă. Ce pui în glazură ca să iasă delicioasă şi cât se ţine aluatul la frigider

În cartea „Bucate, vinuri şi obiceiuri româneşti“ (Editura Paideia) găsim reţeta celei mai bune prăjituri. Regretatul gastronom Radu Anton Roman dezvăluie în cea mai importantă lucrare a gastronomiei româneşti…




07:57, 17.03.2020

Rețeta Negresă de post cu banane și glazură de ciocolată. Cel mai cremos și delicios desert de post!

Printre cele mai ușor și rapid de preparat, dar și printre cele mai adorate, rețetele de negrese pot fi adaptate în funcție de gusturi și de ingredientele la îndemână, cumputeți vedea și în Rețeta Negresă de post…




12:43, 28.02.2020

REŢETA ZILEI: Prăjitură cu nucă. Aşa îţi iese delicioasă

Ingrediente Prajitura cu nuca Blat 4 oua4 linguri zahar4 linguri de fainao fiola esenta rom Crema: 500 g frisca lichida 200 g nuca tocata marunt2 lingurite nes1 fiola esenta rom200 g zahar1 pliculet glazura Mod…




08:32, 28.02.2020

Rețetă de Fursecuri mărțișor. Fursecuri duo glazurate în culorile specifice mărțișorului

Pentru că tot se poartă cadourile dulci, oferite celor dragi în spiritul sărbătoririi mărțișorului și a sosirii primăverii, aceste minunate fursecuri duo glazurate în culorile specifice mărțișorului, cu siguranță…




13:02, 17.02.2020

Rețetă delicioasă de Negresă glazurată cu două tipuri de ciocolată - Reţeta lui Chef Berry

Pentru desertul de zi cu zi, cu care ne putem răsfăța papilele, Chef Berry, bucătarul iscusit de la Star Matinal, ne propune o delicioasă rețetă de Negresă glazurată cu două tipuri de ciocolată.




16:45, 16.12.2019

InfoCons: 50% din cantitatea unei bomboane pentru pomul de Crăciun poate fi formată din zahăr!

InfoCons a realizat un studiu despre bomboane cu ciocolată , de tip praline. Au fost analizate 26 produse diferite și s-a descoperit că jumătate din cantitatea unei bomboane poate fi alcatuită din zahăr. Distribuitori…




13:53, 25.09.2019

Ciocolaterie-cofetărie MAYORE by Iepuraşul, noua casă a dulciurilor “houte-couture” din Piteşti

Ciocolaterie-cofetărie MAYORE by Iepuraşul, noua casă a dulciurilor “houte-couture” din Piteşti. Diversitate, rafinament, culoare, ingrediente premium 100% naturale – reţeta dulciurilor “haute-couture” ce pot fi…




00:05, 06.09.2019

Fleică de porc glazurată, reţetă chinezească

Această fleică de porc după o reţetă chinezească este dulce, sărată şi perfect fragedă. Gătirea lentă a cărnii de porc într-un amestec aromat de usturoi, ghimbir şi zahăr brun îi oferă acea glazură semnificativ-dulce…




23:24, 28.02.2019

PRAJITURA INTERCONTINENTAL

 PRAJITURA INTERCONTINENTAL Ingrediente Foi : 12 albusuri 12 lg nuci macinate 12 lg zahar 6 lg faina Crema : 12 galbenusuri 14 lg zahar 2 plicuri zahar vanilat 8 lg lapte 300 g unt 50 g nuca de cocos 50 g stafide…




23:15, 28.02.2019

Execlent de buna ! PRAJITURA INTERCONTINENTAL

Execlent de buna ! PRAJITURA INTERCONTINENTAL Ingrediente Foi : 12 albusuri 12 lg nuci macinate 12 lg zahar 6 lg faina Crema : 12 galbenusuri 14 lg zahar 2 plicuri zahar vanilat 8 lg lapte 300 g unt 50 g nuca de…




17:03, 25.02.2019

Donuts vegane cu glazură de sirop de arţar

Există foarte puțini oameni care pot rezistă tentației de a savura donuts sau acele gogoși pufoase cu diverse arome. Sau mai multe. Căutând o alternativă mai sănătoasă, am descoperit această rețeta de donuts vegane…




09:04, 22.02.2019

REȚETE pentru deserturi: Glazură cremă de unt cu ciocolată, făcută în casă

Desigur, este important să știi să faci baza unui desert, dar la fel de importante sunt și cremele. Pentru cei care caută o glazură pufoasă și delicioasă, recomandăm cea mai simplă rețetă de cremă de unt cu ciocolată.