Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

22:05, 04.08.2021

Chef Adrian Szucs, acceptat în faimoasa asociație gastronomică Euro-Toques

Recent, cunoscutul gastronom zălăuan Adrian Szucs a fost acceptat ca membru în faimoasa asociație Euro-Toques. Asociația a fost fondată în anul 1986 de celebrii maeștri culinari Pierre ROMEYER și Paul BOCUSE. Euro-Toques…




13:27, 10.05.2018

Chef Adrian Szucs, pregătit să facă senzaţie la un concurs culinar din Coreea de Sud

Cheful sălăjean Adrian Szucs va participa, în perioada 12-14 mai, alături de alţi membri ai Echipei Culinare a României, la o nouă ediţie a competiţiei culinare internaţionale Korea Challenge Cup. Evenimentul va…




12:26, 10.04.2018

Chef Adrian Szucs, alături de o echipă de elită la un prestigios concurs culinar internațional

Echipa Culinară a României formată din membrii Asociației Culturale Euro Est Alternativ România (A.C.E.E.A.)  și Euro -Toques va participa, în perioada 12-14 mai 2018, la competiția culinară International Korean…




11:41, 03.01.2018

Chef Adrian Szucs, bucătarul anului 2017

Cunoscutul bucătar sălăjean Adrian Szucs a fost desemnat “bucătarul anului 2017” de către Asociaţia Culturală Euro Est Alternativ România. Titlul i-a fost acordat la secţiunea “Eveniment Culinar Tradiţional”, pentru…




11:54, 31.10.2017

Cânt și joc pe plai străbun – tradiții și obiceiuri românești la Zalău

Primăria Municipiului Zalău, împreună cu Chef Adrian Szucs și Asociația Culturală Euro Est Alternativ, aduce în municipiul Zalău prima ediție a “Festivalului Național Tradiții și Obiceiuri Românești la Zalău –…




10:43, 29.10.2017

Chef Adrian Szucs – cinci medalii de aur la un important concurs gastronomic

Maestrul bucătar Adrian Szucs a revenit sâmbătă acasă, după o participare încununată de succes la Concursul GastroMak desfășurat la Strunica, Macedonia, în perioada 24-28 octombrie, o competiție culinară foarte…




00:33, 19.10.2017

Chef Adrian Szucs, la un concurs culinar în Macedonia

Cunoscutul chef sălăjean Adrian Szucs va face parte din echipa care reprezintă România în perioada 24-28 octombrie, în Macedonia, la competiţia culinară internaţionala “Gastro Mak Macedonia 2017”. Ajuns la a doua…




04:17, 07.02.2017

Cum să faci cele mai bune paste de casă. Trei reţele simple şi rapide

Unul dintre cele mai populare feluri de mâncare, pastele sunt nu doar foarte gustoase şi săţioase, ci şi uşor de făcut. Ele pot fi pregătite cu succes în propria bucătărie, fără a fi nevoie de abilităţi culinare…




13:23, 09.12.2016

Un paradis al brânzeturilor de calitate se deschide în cartierul Brădet

Chef Adrian Szucs, coordonatorul a trei restaurante din judeţul Sălaj (“Paris” Zalău, “Glamour Jibou” şi “Curtea Veche” Jibou), îşi deschide luni, 12 decembrie, un magazin de delicatese. Situat în cartierul Brădet,…