Bain Marie - Stiri si informatii despre Bain Marie | prima pagina Ultima actualizare: 04:01:21, 30.04.2024
09:25, 26.09.2022
Ce este bain-marie şi la ce se foloseşte. Rețete
Ai auzit vreodată de bain-marie? Industria restaurantelor are o mulțime de termeni obscuri care adesea îi derutează chiar și pe bucătarii experimentați. Una dintre denumirile misterioase are și una dintre cele…
00:54, 19.12.2015
Nu vă este dor de o negresă cu bezea? Iată cum o puteți prepara repede și ieftin acasă
Elegantă prin contrastul de culoare, negresa cu bezea ne-a bucurat anii copilăriei, fiind una dintre prăjiturile cele mai dorite de sărbători. Blatul cu aromă de ciocolată, moale şi pufos alături de bezeaua care…
12:43, 20.09.2015
Laminarea părului cu gelatină
Laminarea părului presupune aplicarea unui tratament la salon care îngroașă firul de păr, protejându-l de factorii externi. Însă un tratament asemănător se poate realiza și acasă, folosind două ingrediente ușor…
02:15, 24.04.2014
O să iubești acest desert: cheesecake la pahar!
Ingrediente pentru 3 porții: Pentru baza de biscuiți: - 1 pachet de biscuiți digestivi - o lingură de scorțișoară - 2 linguri generoase de miere Pentru compoziția de brânză: - 200-250 g cremă de…
11:54, 10.12.2013
REŢETA ZILEI: Tort glossy de ciocolată
Ingrediente:125 g ciocolata neagra125 g unt250 g zahar350 g faina cu agent de crestere15 g cacao1 lingurita bicarbonat de sodiu alimentar1 lingura otet de vin alb250 ml lapte2 ouaPentru crema si topping:275 g ciocolata…
11:24, 21.06.2013
REŢETA ZILEI: Prăjitură Zi şi noapte
Ingrediente:Pentru blat: 5 oua120 gr faina30 gr cacao1/2 plic praf de copt30 ml apa rece100 gr zahar1 plic zahar vanilatPentru crema: 3 oua100 gr zahar150 ml laptevanilie10 gr gelatina500 gr frisca2 lingurite…
10:34, 31.05.2013
REŢETA ZILEI: Tort cu ananas şi căpşuni
Ingrediente:Pentru blat: 4 oua120 gr faina1/2 plic praf de copt30 ml apa rece100 gr zaharPentru crema:3 oua100 gr zahar150 ml laptevanilie10 gr gelatina500 gr frisca 200 gr capsuni proaspete200 gr ananas bucati,…
11:20, 21.06.2012
Spuma de zmeura
Pentru spuma de zmeura, puneti gelatina cu 5 linguri de apa clocotita intr-un vas la Bain-Marie si amestecati pana se topeste.