Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

00:45, 19.02.2015

Adevărul despre ceea ce au fiert primii colonişti americani

Primii colonişti americani ar fi cei care au fiert. Potrivit huffingtonpost.com, consumul repetat de afine este indicat în lupta împotriva pierderii memoriei. Un studiu realizat în 2012 a arătat că o porţie…




14:30, 19.01.2015

E bine să consumi alimente negre! Vezi de ce

Antocianina este unul dintre cei mai puternici antioxidanti si exista aproape 300 de diferite tipuri de antocianine, culoarea alimentelor nefiind data de numarul lor, ci de PH-ul plantei. In plus, antocianinele…




01:15, 05.01.2015

Care sunt avantajele dacă mănânci o PORŢIE MARE dintr-un anumit aliment

Sunt efecte puternice. Potrivit huffingtonpost.com, consumul repetat de afine este indicat în lupta împotriva pierderii memoriei. Un studiu realizat în 2012 a arătat că o porţie medie de afine pe săptămână…




18:15, 18.10.2014

8 motive incredibile ca să incluzi cartofii dulci în dietă

Pe cat sunt de deliciosi, pe atat de benefici sunt pentru sanatate cartofii dulci. Aceste legume sunt extrem de hranitoare datorita continutului bogat in vitamine esentiale si minerale. Daca te numeri printre persoanele…




15:57, 13.10.2014

Iata cat de sanatoase sunt visinele

Desi la gust sunt mai acre decat ciresele, visinele sunt prima recomandare a medicilor nutritionisti in ceea ce priveste alimentele benefice in dieta, deoarece au putin zahar si doar 60 de calorii la 100 de grame.…




10:48, 24.09.2014

Alimentele care ,,luptă” împotriva ridurilor

Legumele care ,,şterg” ridurile Ca şi ouăle, legumele cu frunze verzi, cum este spanacul sau salata, se numără printre sursele importante de luteină şi zeaxantină, antioxidanţi puternici ce protejează de radicalii…




11:51, 19.09.2014

Alimentele mov, elixir de sănătate

Culorile fructelor şi cele ale legumelor ne arată conţinutul lor în substanţe chimice naturale. Cele de nuanţă albastru închis şi mov sunt bogate în antioxidanţi (resveratrol şi antocianină). Sunt esenţiale pentru…




10:18, 14.09.2014

Cum ajută afinele sănătatea psihică şi fizică? Iată ce au descoperit cercetătorii

Salatele de fructe sunt necesare în zilele călduroase, iar afinele sunt unele dintre cele mai recomandate, acestea conţinând foarte puţine calorii şi o serie de antioxidanţi. Potrivit huffingtonpost.com, consumul…




19:57, 07.08.2014

Cum ne putem îmbunătăţi vederea fără medicamente

Trăim într-o epocă în care, mai mult ca oricând, pierdem ore în şir cu ochii aţintiţi la ecranele gadgeturilor şi puţini dintre noi acordăm atenţie efectelor nocive pe care acestea le pot avea asupra ochilor. Ziarulring.ro…




21:03, 21.07.2014

Alimentul MINUNE care DIZOLVĂ grăsimile şi PROTEJEAZĂ creierul!

Afinele sunt unele dintre cele mai bune fructe pentru organismul nostru. Consumul repetat de afine este indicat în lupta împotriva pierderii memoriei. Astfel, un studiu realizat în 2012 a arătat că o porţie medie…




09:36, 01.07.2014

Avocado, nautul si turmericul stimuleaza memoria

Avocado este un fruct bogat in acizi monosaturati si polinesaturati, care ajuta inima si creierul foarte mult, spune Jaclyn London.Treceti la grasimi sanatoase, ca grasimile din avocado si evitati-le pe cele saturare…




15:57, 26.06.2014

Fructele pe care este recomandat sa le mananci vara

Visinele Contin, si ele, antocianine si vitamina C, au un important efect laxativ, depurativ, astringent (cura cu visine este recomandata in special persoanelor care sufera de afectiuni ale aparatului digestiv…




23:46, 24.06.2014

După ploi, vine arşiţa! Fructele de sezon te ajută SĂ FACI FAŢĂ CANICULEI

Consumate ca atare sau în salate de fructe, în tarte, sub formă de shake sau alături de o îngheţată, cireşele, vişinele, căpşunele şi dudele reprezintă desertul ideal în această perioadă a anului: au o savoare…




23:48, 21.06.2014

MOTIVE ca să mănânci CIREŞE. Vezi ce beneficii aduc sănătăţii tale

Un lucru poate mai putin stiut despre aceste fructe este ca ciresele sunt sursa naturala de melatonina, un hormon care ajuta la reglarea ciclului de odihna. Astfel că, specialistii recomanda sa mancam cirese cu…




17:00, 20.06.2014

Zmeura, un fruct aromat şi sănătos: Ţine cancerul la distanţă şi previne îmbătrânirea

Zmeura este deosebit de bogată în magneziu, calciu și fier, precum și în diferite vitamine (25 mg de vitamina C la 100 g), fiind în schimb destul de perisabilă: se poate păstra în frigider cel mult două-trei zile,…




15:30, 20.06.2014

Cirese: 7 motive pentru care sunt perfecte pentru dieta ta!

In clasamentul celor mai atragatoare si imbietoare alimente, ciresele ocupa cu siguranta o pozitie fruntasa.  Partea buna e ca, pe langa aspectul placut si gustul delicios, fructele-vedeta ale sezonului presupun…




11:09, 20.06.2014

Proprietățile neștiute ale ZMEUREI

Zmeura conține multă vitamina C, minerale și antioxidanți, fiind benefică împotriva oboselii și pentru o mai bună digestie.  Acest fruct este deosebit de bogat în magneziu, calciu și fier, precum și în diferite…




19:03, 18.02.2014

Ce efecte are ceapa rosie asupra sanatatii

Prin comparatie cu ceapa alba, ceapa rosie este mai dulce, mai putin usturatoare si, mai important, contine de doua ori mai multi antioxidanti, fapt ce o transforma intr-o componenta importanta in lupta pentru…




13:54, 24.01.2014

OREZUL NEGRU, o nouă armă secretă împotriva oboselii

Dr. Oz prezintă cinci motive pentru care ar trebui să consumi orezul negru: 1. Este bogat în proteine. Acestea se eliberează treptat şi asigură o energie constantă. Astfel, nu vei mai avea stări de moleşeală şi…




11:36, 12.01.2014

Ciresele lupta impotriva inflamatiilor si cancerului

Ciresele sunt extrem de nutritive si au un continut caloric redus. Contin substante care lupta impotriva inflamatiilor si cancerului. Substantele active din cirese, precum quercetina si acidul elagic, inhiba dezvoltarea…




16:45, 28.08.2013

12 super-alimente care contin antocianine, antioxidantii care distrug radicalii liberi

Antocianina este un fenol din plante care este responsabil cu pigmentarea alimentelor în culori violet, roșu și albastru. Acest compus este un puternic antioxidant care luptă cu radicalii liberi din corpul…




11:22, 14.07.2013

Vrei sa ai o memorie buna? Iata ce este recomandat sa mananci

Cat este mic, mama trebuie sa fie cea care sa se ingrijeasca de hrana copilului si trebuie sa stie ca obiceiurile bune se formeaza de acasa, din familie si vor fi pastrate toata viata. Cat traim avem nevoie de…




16:06, 09.05.2013

Dietă: Beneficiile căpşunilor pentru sănătate

Mai jos sunt 8 dintre cele mai importante beneficii ale consumului de căpşuni asupra organismului:DietăO cană de căpşuni conţine peste 13% din necesarul zilnic de fibre alimentare şi doar 43 kcal. Fibrele alimentare…




19:22, 04.06.2012

Ce nu ştiai despre cireşe

  Cercetătorii de la Universitatea din Michigan au demonstrat că o dietă bogată în cireşe reduce nivelurile crescute ale colesterolului şi trigliceridelor din organism.   Oamenii de ştiinţă cred de asemenea că,…