Aminoacizii - Stiri si informatii despre Aminoacizii | pagina 3 Ultima actualizare: 07:46:08, 30.04.2024
15:00, 09.02.2015
O bătură miraculoasă oprește cancerul, distruge bacteriile și te ajută să slăbești!
“Daca toata lumea ar fi hranita cu zer, doctorii ar da faliment&" asa suna un proverb italian, dar cati dintre noi mai bem astazi zer? Acest preparat si-a pierdut intrebuintarea, nu insa si valoarea curativa.…
10:00, 01.02.2015
Bautura miraculoasa care opreste cancerul, distruge bacteriile si topeste grasimea
"Daca toata lumea ar fi hranita cu zer, doctorii ar da faliment" asa suna un proverb italian, dar cati dintre noi mai bem astazi zer? Acest preparat si-a pierdut intrebuintarea, nu insa si valoarea curativa. Zerul…
19:40, 29.01.2015
Cum sa folosesti acest aliment ca medicament: este extrem de bun si trateaza zeci de boli
Pe langa substante minerale si glucide, vitaminele A, B1, B2 si C, usturoiul contine o multime de aminoacizi (mai ales aminoacizi esentiali), potasiu, fier, cupru, germaniu, zinc, proteine, lipide, acid ascorbic,…
11:55, 27.01.2015
Beneficiile laptelui din seminte de canepa
Laptele vegetal este o alternativa sanatoasa la laptele de vaca. La fel de gustos si plin de calciu, minerale si vitamine pretioase, hranitor si benefic pentru oricine, de la copii la virstnici. Laptele din seminte…
12:40, 22.01.2015
Simbolul RECUNOSTINTEI, aliatul ORGANISMULUI. Creste cantitatea de TESTOSTERON si SEROTONINA si previne CANCERUL
Simbolul RECUNOŞTINŢEI, aliatul ORGANISMULUI. Creşte cantitatea de TESTOSTERON şi SEROTONINĂ, previne CANCERUL şi reduce COLESTEROLUL RĂU Inclus adesea în dietele sărace în grăsimi, acest aliment aduice multiple…
14:20, 20.01.2015
Fructe ideale pentru cei cu anemie
curmale Stim ca sunt dulci, oricand putand sa ne potolim pofta de dulce consumand cateva fructe. Este vorba despre curmale. Bogate in zaharuri, sunt o sursa importanta de minerale (fier, potasiu, magneziu, calciu,…
17:40, 03.12.2014
Miracolele pe care le poate face aceasta terapie, aparent dezgustatoare
Zerul contine substante hranitoare, aceleasi pe care le are si laptele, insa mai putine grasimi. Este bogat in vitaminele din complexul B, calciu, potasiu si iod. Proteinele din zer contin cea mai mare concentratie…
08:05, 30.11.2014
Alimentele potrivite îţi îndesesc părul. Ce nu trebuie să iţi lipsească din farfurie
Regimul alimentar este extrem de important în prevenirea deteriorării podoabei capilare. Bulbii firului de păr trebuie bine hrăniţi cu substanţele de care au nevoie pentru a fabrica părul. Aminoacizii, vitaminele…
15:10, 14.11.2014
Canepa, recomandata pentru cei care vor sa slabeasca
Canepa a fost mereu privita cu circumspectie din cauza unei plante inrudite cu ea, marijuana. Ea nu are insa acelasi efect neplacut, dar ofera numeroase beneficii sanatatii tale. Sharon Palmer, autoarea cartii…
14:40, 11.11.2014
Ceaiul de ghimbir regleaza tensiunea arteriala si scade nivelul colesterolului rau. Iata si alte beneficii mai putin cunoscute
Scade nivelul colesterolului rau - Studiile recente arata ca ghimbirul scade nivelul colesterolului rau din organism, reducand riscul bolilor de inima. Contribuie la o buna circulatie a sangelui, printr-un…
22:25, 04.11.2014
Factori importanţi care îţi afectează metabolismul
Iata cativa factori importanti care iti afecteaza metabolismul: 1. Dieta si nutritia Alimentele ofera nutrienti care sunt foarte importanti pentru sanatate in general si pentru un metabolism sanatos in special.…
16:40, 24.10.2014
Beneficii uimitoare ale consumului de seminţe de cânepă
Semințele de cânepa sunt unele dintre cele mai benefice alimente și au fost o sursă importantă de hrană în decursul a mii de ani. Asocierea cu consumul de marijuana a dus însă la dispariția treptată a cultivării…
09:50, 21.10.2014
Pansament natural din tarate pentru stomac
Taratele de grau contin substante care ataca alimentele ajunse in stomac, facand astfel digestia rapida si usoara. Acestea se vor lua in cantitate cat mai mare, dar numai macinate foarte fin cu rasnita de cafea.…
09:51, 05.10.2014
Importanta aminoacizilor esentiali
Aminoacizii sunt substante organice pe baza carora, in urma reactiilor metabolice, se construiesc si se degradeaza proteinele. Dintre cei 20 de aminoacizi, opt trebuie furnizati prin alimentatie, ceilalti 12 putand…
18:54, 30.09.2014
Testul cancerului pancreatic. 80% dintre pacienţii cu tumoare la pancreas sunt diagnosticaţi în stadiul avansat
Un tip de aminoacid prezent în sânge ar putea contribui la depistarea în faze incipiente a cancerului pancreatic, un neoplasm extrem de dificil de descoperit, susţin cercetătorii de la Institut of Technologie Massachusetts. …
11:48, 25.09.2014
Gelul de aloe vera vindeca bolile de piele, cancerul, celulita, problemele digestive si alte afectiuni. Cum se bea gelul
Desi in lume sunt 300 de specii de aloe, doar cinci specii au virtuti curative, cel mai folosit fiind '''Aloe vera barbadensis miller'''. Aloe vera vindeca: cancer, boli ale pielii, celulita, probleme digestive…
09:24, 31.08.2014
Tărâțele de grâu - un LEAC MIRACULOS și IEFTIN pentru zeci de boli
S-a demonstrat ca taratele de grau contin substante care ataca alimentele ajunse in stomac, facand astfel digestia rapida si usoara.Acestea se vor lua in cantitate cat mai mare, dar numai macinate foarte…
16:30, 20.07.2014
Ceaiul de pufulita – proprietati si beneficii
Pufulita, o planta ce creste spontan, are efecte antiinflamatorii, antitumorale, astringente, regeneratoare, coleretice, colagoge, cicatrizante si decongestionante. Aceasta planta contine taninuri, acid cafeic,…
09:48, 20.07.2014
Supa ideala pentru intarirea sistemului imunitar si a celui digestiv
Supa de oase este foarte buna pentru sanatatea stomacului si intestinelor tale si promoveaza o digestie corecta. Gelatina din oase este cea care atrage si pastreaza toate lichidele, inclusiv cele digestive, asadar…
15:06, 14.07.2014
Află cât de bună e supa de oase pentru sănătatea ta
Sănătatea sistemului digestiv Supa de oase este foarte bună pentru sănătatea stomacului și intestinelor tale și promovează o digestie corectă. Gelatina din oase este cea care atrage și păstrează toate lichidele,…
10:00, 09.07.2014
Somonul are BENEFICII UIMITOARE de care nu stiai. Iata-le!
Sanatatea inimii Acizii grasi Omega-3 din somon ajuta la scaderea colesterolului. De cele mai multe ori, dupa un atac de cord, doctorii recomanda sa reduci nivelul colesterolului rau (LDL) si trigliceridelor.…
10:36, 24.06.2014
Ai mai auzit de ele până acum? Consumă regulat aceste 8 alimente şi nu vei mai avea probleme cu bolile
In ziua de astazi, lumea este din ce in ce mai bolnava; de aceea, trebuie sa invatam sa ne folosim de puterea naturii, prin minunatele plante si vietuitoare pe care ni le-a daruit. In continuare, va prezentam o…
14:57, 09.06.2014
Noni, un FRUCT MIRACOL! Iata cate beneficii are pentru sanatate
Uleiurile esentiale continute de noni asigura protectia pielii, intarziind procesul de imbatranire. In plus, prin aplicarea directa sau prin tratamnent intern, acest fruct trateaza diverse afectiuni ale pielii,…
13:00, 07.06.2014
Adevărul despre proteinele pentru luptători
Cantitatea de proteine care ar trebui consumată de un sportiv este un subiect foarte mult dezbătut și continuu cercetat, deoarece acești nutrienți esențiali, responsabili cu creșterea și refacerea structurilor…
11:48, 07.06.2014
“Antrenează-ți” creierul cu aminoacizi
Aminoacizii, “blocurile” din care se compun proteinele, sunt de obicei consumați pentru creșterea masei musculare, fiind adesea adăugați în concentratele proteice pentru crearea unor formule mai complexe. De…
21:12, 06.05.2014
Care sunt beneficiile fructului noni
Fructul noni este intrebuintat ca aliment in tarile din Asia si Australia, dar de beneficiile fructului noni ne putem bucura, de asemenea, consumându-l si noi sub forma de suplimente naturiste: capsule sau…
02:48, 06.05.2014
Pont pentru studenţi, în sesiune: mâncaţi banane
Un experiment desfasurat de cercetatori olandezi de la Universitatea din Leiden a demonstrat ca tirozina (continuta în banane si alte alimente) duce la îmbunatatirea concentrarii si a reflexelor. Aminoacizii sunt…
13:36, 05.05.2014
Consumul de banane duce la îmbunătățirea concentrării
Consumul de banane favorizează concentrarea. Un experiment desfășurat de cercetători olandezi de la Universitatea din Leiden a demonstrat că tirozina, un aminocid prezent în cantități mari în banane, duce la îmbunătățirea…
11:03, 05.05.2014
Consumul de banane favorizeaza concentrarea
Un experiment desfasurat de cercetatori olandezi de la Universitatea din Leiden a demonstrat ca tirozina (continuta in banane si alte alimente) duce la imbunatatirea concentrarii si a reflexelor. Acest aminoacid…
11:48, 28.04.2014
Ceaiul de ghimbir - beneficii nestiute
Combate disconfortul digestiv prin îmbunătăţirea absorbţiei de substanţe benefice din alimente şi prevenirea supraalimentaţiei. Prin urmare, ceaiul de ghimbir consumat după mesele îmbelşugate de Paşte…