Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VIDEO / O nouă relaţie în casa "Mireasă pentru fiul meu"? Sărutul controversat care a spart o prietenie strânsă şi o poveste de iubire

Publicat:

 În casa "Mireasa pentru fiul meu" este pe cale sa se formeze un nou cuplu. Acesta a provocat o întreaga întorsatura în relatiile de prietenie si de dragoste din casa.
Proaspat despartita de Ciprian, Iulia a început sa simta o atractie pentru Andrei, fostul iubit al prietei ei, Ana. Cele doua concurente nu-si mai vorbesc acum, devenind rivale.
"Am vrut sa ma duc sa vorbesc cu Ana, dar nici nu se uita la mine," îi marturiseste Iulia lui Andrei.
Cei doi sustin ca înca nu formeaza un cuplu oficial, nevrând…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Mireasa, sezonul 9. Valentin i-a povestit Elenei despre o fosta relație. Ce detalii a scos la iveala tanarul

13:30, 05.05.2024 - Valentin a facut confesiuni neașteptate in fața Elenei despre viața amoroasa din trecut. Concurentul din sezonul 9 Mireasa a oferit detalii neștiute despre o fosta relație, iar tanara l-a ascultat cu mare atenție.

Unde urmau sa se stabileasca Andrei și Simona de la Mireasa, sezonul 7. Fostul concurent a confirmat desparțirea. Ar fi ajuns la separare dupa noua luni de cand s-au casatorit

11:55, 07.04.2024 - Au avut o relație presarata cu momente tensionate pe cand erau concurenți la Mireasa și se pare ca au ajuns și la separare. Dupa o buna perioada in care s-a zvonit ca Andrei și Simona s-au desparțit, fostul concurent a confirmat desparțirea. Cei doi aveau planuri mari impreuna și declarau ca se ințeleg…

Mireasa, sezon 7. Ce mesaj i-a transmis Hatice Simonei, la scurt timp dupa ce fata și-a șters pozele de cuplu cu Andrei

09:30, 07.04.2024 - Hatice și Simona au devenit prietene in sezonul 7 Mireasa, iar aceasta prietenie continua și in afara competiției. Simona se confrunta cu neplacerile desparțirii, iar prietena ei i-a transmis un mesaj de susținere.

O noua poveste de iubire la Survivor All Stars? Cine sunt cei doi concurenti care s-ar fi indragostit nebuneste: „Pune-te pe masa”

00:20, 13.03.2024 - Se infiripa o noua poveste de dragoste la Survivor All Stars? Doi dintre concurenții competiției din Republica Duminica au o relație destul de apropiata, iar acest lucru a devenit un subiect de discuție in tabara Faimoșilor. Este vorba despre Zanni și Ana Porgras. Deși au mai participat la Survivor…

Mireasa. Laura și Cristian au sarbatorit o luna de relație. Cei doi concurenți au avut parte de un moment romantic: „Am trecut prin multe stari!”/ VIDEO

20:10, 12.03.2024 - In ediția din data de 12 martie 2024 a emisiunii Mireasa, sezonul 9, Laura și Cristian au avut parte de un nou moment in doi. Cei doi concurenți ai emisiunii de la Antena 1 au implinit prima luna de cand sunt impreuna. Iata cum au sarbatorit!

Mireasa - Capriciile iubirii. Cum evolueaza relația dintre Valentin și Antonia. S-au declarat un cuplu in urma cu doua saptamani: „Trebuie sa aratam lumii...”

23:40, 26.02.2024 - Valentin și Antonia de la Mireasa s-au declarat un cuplu pe 14 februarie. Concurentul a fost la un pas de a fi eliminat, dupa ce a fost propus pentru a pleca, dar a fost salvat de votul publicului, de aceea, iubita lui crede ca este nevoie ca fanii lor sa vada mai multe lucruri bune decat negative.

Știrile Antena Stars. Emma de la Zu și Tavi Colen, 14 ani de relație. Secretele celor doi pentru a forma un cuplu de durata: ”Trebuie sa fie mai mult decat iubire” / VIDEO

18:05, 22.02.2024 - Emma de la Zu și Tavi Colen au o relație frumoasa de 14 ani și se iubesc nebunește. Cei doi au mai multe secrete pentru a pastra armonia in cuplu, chiar și dupa atația ani și reușesc sa se ințeleaga perfect.

Mireasa sezonul 8. Are Madi o relație cu Horia? Cum raspunde tanara și ce spune despre o posibila impacare cu Sergiu

13:30, 17.02.2024 - Madi a fost intrebata care e statusul ei amoros dupa ce s-a desparțit de Sergiu. Internauții au fost curioși daca aceasta are o relație cu Horia, dupa ce numele lui a fost menționat de mai multe ori dupa ce s-a aflat ca finaliștii sezonului 8 nu mai formeaza un cuplu.


Ce parere ai despre aceasta stire?