Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

(video) „Îmi trimiți banii pe card și eu șterg totul”. O fată, filmată pe ascuns în ipostaze intime de un tânăr, apoi șantajată de acesta

Publicat:

Un tanar de 20 de ani, din Falești, a fost plasat in arest pentru 30 de zile, dupa ce la o intalnire cu o fata, a filmat-o pe ascuns in ipostaze intime, apoi a amenințat-o ca va publica imaginile, daca nu ii va da 3 mii de lei, spun oamenilor legii.

Citeste articolul mai departe pe unimedia.md…  

Sursa articol: unimedia.md


Stiri pe aceeasi tema

Cum iși asigura un tanar din Olt banii de pacanele. Polițiștii i-au gasit acasa zeci de bancnote de 200 și 500 euro

12:50, 27.04.2024 - Un tanar in varsta de 27 ani a fost reținut și ulterior plasat sub control judiciar dupa ce reprezentanții mai multor sali de jocuri de noroc au reclamat ca au fost pacaliți. Barbatul schimba valuta și juca in sali din Slatina și Caracal.

Și-a omorat amicul cu un cuțit și a ascuns cadavrul sub o plapuma: Cați ani va sta inculpatul la pușcarie

11:50, 09.04.2024 - Un barbat de 41 de ani din raionul Falești a fost condamnat la 15 ani de inchisoare pentru ca a injunghiat un barbat, iar dupa survenirea decesului, i-a ascuns corpul neinsuflețit. Potrivit informațiilor cazul a avut loc pe data de 16 iunie 2023 pe teritoriul fostei Unitați Militare de Carabinieri din…

Tanar din Dolj, care a jucat banii celui pentru care lucra in construcții in Sibiu, reținut

14:55, 14.03.2024 - Un tanar in varsta de 23 de ani, din județul Dolj, care locuia, de fapt, in comuna Axente Sever, din județul Sibiu, a fost reținut, el fiind banuit ca a jucat de zeci de ori pe platforme online banii celui pentru care lucra in construcții, in municipiul S

Tanar retinut pentru santajarea unui barbat. L-a convins sa se filmeze in ipostaze intime

09:20, 06.03.2024 - Un tanar de 24 de ani a fost retinut pentru santaj. Pretinzand ca este femeie, acesta a cerut unui barbat imagini cu el masturbandu-se, apoi l-a amenințat ca le face publice daca nu-i da bani.

Romanca, arestata in Italia! Femeia, care ingrijea un batran,a fost filmata pe ascuns de fiicele acestuia, in timp ce il batea

11:35, 26.02.2024 - Un nou caz șocheaza Italia! O romanca in varsta de 55 de ani a ajuns in spatele gratiilor, dupa ce ar fi lovit un batran de care era angajata sa aiba grija. Fiicele barbatului ar fi filmat-o pe ascuns pe aceasta, in timp ce le lovea tatal pe care ar fi trebuit sa il ingrijeasca.

Filmau persoane in ipostaze intime dupa care le șantajau. Cați bani au facut din aceasta „afacere”

18:05, 20.02.2024 - Un barbat si o femeie au fost retinuti de politisti dupa ce prin santaj au obtinut peste 30.000 de lei de la persoane care fusesera filmate in ipostaze intime, a informat marti Inspectoratul de Politie Judetean (IPJ) Constanta.

Un tanar a atacat cu maceta un altul pe o strada din București. L-a lovit de mai multe ori in cap, ca sa-i fure banii

16:50, 14.02.2024 - Un tanar de 17 ani a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, dupa ce a atacat cu maceta, pe o strada din Bucuresti, un adolescent de 17 ani si l-a lovit de mai multe ori in cap, pentru a-i lua banii, transmite News.ro.


Ce parere ai despre aceasta stire?