Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

UNITER: Ion Besoiu - figură emblematică vreme de 60 de ani în teatrul și filmul românesc

Publicat:

din Romania - UNITER iși exprima tristețea la dispariția actorului , subliniind ca acesta a fost o "figura emblematica vreme de 60 de ani in teatrul și filmul romanesc".

* A murit

"Iubea viața și oamenii, iubea arta! Era sobru, dar veșnic emoționat, cu o tristețe în privire parca din alta vremuri, dar plina de speranța. Întâlnirile cu erau oaze de liniște, momente de neuitat", se arata într-un comunicat transmis miercuri AGERPRES.

Potrivit…

Citeste articolul mai departe pe AgerPres.ro…  

Sursa articol: AgerPres.ro


Stiri pe aceeasi tema

Dispare de pe piața un brand romanesc legendar: A scris istorie timp de 60 de ani

08:30, 10.04.2024 - Un brand faimos, originar din Romania, iese de pe piața. Dupa 60 de ani de succes remarcabil, denumirea iconica a fost modificata.Dupa aproape 60 de ani de activitate, numele Arctic Gaești, unul dintre cele mai cunoscute și apreciate branduri din Romania, va disparea definitiv.

SPORT ROMANESC Dan Petrescu revine la CFR

12:51, 09.04.2024 - Dat afara de sud coreienii de la Jeonbuk Hyundai, echipa cu care a  ajuns pe ultimul loc in prima liga din Coreea de Sud, Dan Petrescu este pe cale sa se intoarca in Romania. The post SPORT ROMANESC Dan Petrescu revine la CFR first appeared on Informatia Zilei .

Intalnirile JTI aniverseaza 25 de ani cu spectacolul „Alice” al companiei B.DANCE, pentru prima data in Romania

10:05, 09.04.2024 - Compania B. DANCE vine in premiera in Romania, la cea de-a XXV-a ediție a Intalnirilor JTI, cu spectacolul „Alice”, pe 20 și 21 iunie, ora 19:30, la Teatrul Național București și pe 24 și 25 iunie, ora 20:00, la Centrul cultural Ion Besoiu, in cadrul Fest

Intalnirile JTI aniverseaza 25 de ani cu B.DANCE, pentru prima data in Romania

13:15, 08.04.2024 - Compania B. DANCE vine in premiera in Romania, la cea de-a XXV-a editie a Intalnirilor JTI, cu spectacolul „Alice”, pe 20 si 21 iunie, ora 19:30, la Teatrul National Bucuresti si pe 24 si 25 iunie, ora 20:00, la Centrul cultural Ion Besoiu, in cadrul Festivalului International de Teatru de la Sibiu…

FOTBAL ROMANESC S-a lansat filmul„Hai, Romania! – Povestea Generatiei de Aur“

10:05, 01.03.2024 - Miercuri seara, la Cinema City AFI din Cotroceni a fost proiectat pentru prima data, in mod oficial, filmul "Hai, Romania - Povestea Generatiei de Aur". The post FOTBAL ROMANESC S-a lansat filmul„Hai, Romania! – Povestea Generatiei de Aur“ first appeared on Informatia Zilei .

Niciun spectacol, actor sau regizor aradean, nici in acest an, printre nominalizarile UNITER

19:35, 28.02.2024 - Uniunea Teatrala din Romania (UNITER) a anunțat lista nominalizarilor pentru premiile din acest an. Din pacate, niciun spectacol aradean nu a atras suficient de mult... The post Niciun spectacol, actor sau regizor aradean, nici in acest an, printre nominalizarile UNITER appeared first on Special Arad…

Ce spun criticii despre filmul Dune: Part 2!

11:00, 22.02.2024 - Ce spun criticii despre filmul Dune: Part 2! Prima parte a francizei Dune a fost lansata in 2021 și s-a bucurat de un succes extraordinar. Filmul a avut incasari de aproape jumatate de miliard de dolari. A doua parte ar fi trebuit sa se lanseze anul trecut, dar premiera a fost amanata in contextul grevei…

Poveste de viața. Din copil-problema, Marius Grosu a devenit tanara speranța a filmului romanesc VIDEO

18:01, 16.02.2024 - Tanarul constanțean Marius Grosu, actor la Academia cunoscutului regizor Iura Luncașu, pregatește doua proiecte independente de film și lucreaza la pelicula romaneasca ce face acum furori in cinematografele din Romania.


Ce parere ai despre aceasta stire?