Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Incendiu puternic intr-un bloc din centrul Bucureștiului. Un barbat de 60 de ani a murit

Publicat:

Mai mulți locatari au fost scoși de pompieri duminica seara dintr-un bloc din Piața Romana din București, unde a izbucnit un incendiu, relateaza Realitatea TV.
Citește mai departe...

Citeste articolul mai departe pe ziuanews.ro…  

Sursa articol: ziuanews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Un incendiu puternic a izbucnit intr-un bloc din Capitala! O persoana a murit și alte noua sunt ranite / FOTO

18:45, 13.04.2024 - Un incendiu puternic a izbucnit la etajele 7 și 8 ale unui bloc de pe Bulevardul 1 Decembrie 1918 din Capitala. Pompierii bucureșteni intervin pentru stingerea flacarilor. Din nefericire, o persoana și-a pierdut viața și alte noua au fost ranite.

Incendiu puternic in Sectorul 1 al Capitalei: Pompierii intervin cu 16 autospeciale FOTO-VIDEO

20:40, 07.04.2024 - Un incendiu puternic a izbucnit la un spațiu de depozitare, situat pe strada Jimbolia din Sectorul 1 al Bucureștiului. Potrivit informațiilor transmise de Inspectoratul pentru Situații de Urgența (ISU) București-Ilfov, flacarile se manifesta violent, generand degajari masive de fum.

Incendiu puternic la o ferma de animale in Constanța. Sute de oi au murit

13:05, 07.04.2024 - Un incediu puternic la o ferma de animale a curmat viața a 200 de oi și 10 porci. Flacarile s-au extins pe o suprafața de 1.500 de mp, iar pompierii sosiți la fața locului s-au luptat ore in șir pentru a le stinge.

Incendiu puternic in Covasna, provocat de copii care s-au jucat cu focul. Un baiețel de 3 ani a fost ranit, doi cai au murit

22:30, 08.03.2024 - Un copil in varsta de trei ani a fost ranit si doi cai au murit in urma unui incendiu izbucnit vineri in localitatea Ilieni, cauzat, cel mai probabil, de jocul cu focul, informeaza Inspectoratul Judetean pentru Situatii de Urgenta (ISU) Covasna.

Incendiu puternic intr-un bloc din Spania. Trei oameni, inclusiv un copil, au murit

11:40, 04.03.2024 - Clipe de groaza pentru locatarii unui bloc din Spania. Trei oameni, inclusiv un minor, au murit și alți 15 au fost afectați de fumul inhalat, dupa ce focul a izbucnit la etajul 11 al cladirii din regiunea Alicante.

Incendiu puternic in Moscova. 400 de oameni, evacuați de urgența

09:35, 09.02.2024 - Un incendiu puternic a izbucnit in noaptea de joi spre vineri intr-o cladire de locuinte din nord-vestul Moscovei. Autoritațile ruse au spus ca „aproximativ 400” de persoane au fost evacuate. Imagini distribuite pe retelele sociale au aratat o cladire mare unde flacari uriașe cuprinsesera acoperisul.…

VIDEO - Moscova este in flacari: un incendiu foarte puternic a lovit capitala Rusiei

07:00, 09.02.2024 - Un important incendiu a izbucnit in noaptea de joi spre vineri intr-o cladire de locuinte din nord-vestul Moscovei, ducand la evacuarea a "aproximativ 400" de persoane, potrivit autoritatilor ruse, care pana in prezent nu au indicat cauza incidentului, relateaza AFP.Imagini postate pe retelele sociale…

Scorteni. Un barbat a murit carbonizat intr-un incendiu care i-a cuprins locuinta

16:05, 06.02.2024 - Intervenție in cazul unui incendiu produs in aceasta dimineața la o casa situata in localitatea Scorțeni.  Au intervenit pompierii militari din cadrul Garzii de Intervenție Baicoi cu 2 autospeciale de stingere cu apa și spuma și un echipaj SMURD și, ulterior, pentru gestionarea operativa a evenimentului…


Ce parere ai despre aceasta stire?