Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un barbat a cheltuit 1 milion de dolari pentru a se transforma in papusa Barbie! Vezi cum arata in prezent!

Publicat:

face senzatie pe internet dupa ce a recurs la operatii estetice de peste 1 milion de dolari pentru a-si schimba complet infatisarea. Desi s-a nascut barbat, la 19 ani a pasit pentru prima data in cabinetul unui medic estetician. In prezent este de nerecunoscut!

Citeste articolul mai departe pe perfecte.ro…  

Sursa articol: perfecte.ro


Stiri pe aceeasi tema

A caștigat de doua ori premiul de 1 milion de euro la loto la distanța de nici 3 luni

12:45, 03.05.2024 - O femeie din Statele Unite a castigat un premiu de 1 milion de dolari la loto de doua ori in decurs de 10 saptamani. Loteria de stat din Massachusetts a dezvaluit ca Christine Wilson este norocoasa detinatoare a biletului care a castigat premiul cel mare pentru a doua oara, relateaza SkyNews, conform…

Un barbat a platit 200 de dolari pentru o camera la un hotel celebru din New York, apoi a stat acolo gratis timp de 5 ani

11:40, 13.04.2024 - Un barbat a rezervat o noapte de cazare la un hotel din orașul New York, pentru care a platit 200,57 de dolari, dar a locuit acolo timp de 5 ani fara sa plateasca nimic in plus. Totuși, acum a fost arestat pentru frauda și risca sa ajunga la inchisoare, relateaza Business Insider.

A ramas fara 24 de mii de dolari la Aeroport: Un barbat, care venea din Istanbul, prins cu bani nedeclarați

10:40, 12.04.2024 - Un pasager al cursei Istanbul-Chișinau a fost documentat de funcționarii postului vamal Aeroport Internațional Chișinau, pentru tentativa de trecere ilicita prin vama a mijloacelor financiare. Potrivit informațiilor acesta a incercat sa introduca in țara 20000 de dolari și 4000 de euro.

Xtra Night Show. Fernando de la Caransebeș e un barbat liber. Motivul pentru care a divorțat de soția sa: "Eu am mers mai mult..." / VIDEO

23:30, 05.04.2024 - A trecut ceva vreme buna de cand Fernando de la Caransebeș a disparut din lumina reflectoarelor. Prezent in aceasta seara in platoul Xtra Night Show, acesta a marturisit ca este un barbat liber și a vorbit despre motivele pentru care a divorțat de soția sa.

Reacția Reginei Camilla cand a primit propria papusa Barbie: „M-ati intinerit cu 50 de ani”

13:21, 13.03.2024 - Regina Camilla a Marii Britanii a primit propria papusa Barbie in semn de recunoastere a activitatii sale de sustinere a a organizatiei Women Of The World (WOW) Foundation și a glumit ca jucaria o face sa arate cu 50 de ani mai tanara, potrivit SkyNews.

Un barbat care a petrecut pe nedrept 37 de ani in inchisoare va primi 14 milioane de dolari

08:05, 17.02.2024 - Robert DuBoise a petrecut 37 de ani in inchisoare dupa ce a fost condamnat pe nedrept pentru viol și crima, iar acum orașul american Tampa ii va plati 14 milioane de dolari in cadrul unei ințelegeri intr-un proces federal, informeaza CNN.

Hidro Tarnița, ”papușa gonflabila” a energiei romanești, taxata cu un milion de euro

06:30, 05.02.2024 - Compania Hidro Tarnița, un proiect marota folosit de politicieni pentru a arunca praf in ochii alegatorilor, este pasibila sa ii plateasca producatorului de energie Hidroelectrica aproape un milion de euro. Compania Hidro Tarnița se afla in faliment, iar Hidroelectrica a cerut inscrierea in tabelul…


Ce parere ai despre aceasta stire?