Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un AVION de vânătoare s-a PRĂBUȘIT, iar pilotul și-a pierdut viața | UPDATE

Publicat:

Un avion de vanatoare F18 s-a prabușit langa o baza militara de langa Madrid, azi, pilotul a decedat. Este al doilea aparat militar care se prabușește in Spania, in decurs de o saptamana.

Citeste articolul mai departe pe evz.ro…  

Sursa articol: evz.ro


Stiri pe aceeasi tema

UPDATE. VIDEO/FOTO. Imagini de coșmar la Slanic Prahova. O strada s-a prabușit. Mai multe familii, evacuate: „Se pare ca mi se duce blocul la vale”

15:30, 25.04.2024 - UPDATE: S-a instalat panica in Slanic Prahova, dupa ce o intreaga strada din centrul orașului s-a prabușit din motive inca necunoscute. Mai multe familii au fost evacuate. Este vorba de oamenii care locuiesc in blocurile aflate la aproximativ 50 de metri distanta de cavernele aparute. In jurul pranzului,…

Compatibilitați intre zodii. Nativii care se potrivesc de minune, merg unul langa altul o viata intreaga

09:50, 30.03.2024 - Astrologia și horoscoapele sunt menite sa ghideze toate semnele zodiacale spre calea corecta catre viitorul lor și dragostea adevarata, așadar, exista persoane care cauta tot mai multe informații pentru compatibilitați intre zodii. Daca ești una dintre acele persoane ai nimerit unde trebuie. Iata așadar…

'Super-brigada' de romani care acapareaza Spania și nimeni nu ii poate opri: 'Noi de-aicea nu plecam'

20:55, 14.03.2024 - Locuitorii unei mici comunitați de langa Madrid sunt disperați din cauza unei situații care persista de un an: un grup de romani fara adapost ocupa spațiul de la ușa lor și nimeni nu le poate face nimic. Autoritațile au incercat toate metodele de a-i face sa renunțe la obiceiurile lor, inclusiv sa le…

Ce spune șeful spionajului rus despre pilotul-dezertor gasit mort in Spania: Era un „cadavru moral”

12:01, 20.02.2024 - Seful spionajului din Rusia, Serghei Nariskin, a declarat marti ca pilotul rus care a dezertat in Ucraina cu tot cu un elicopter si a fost gasit impuscat mortal intr-un garaj din Spania saptamana trecuta era un „cadavru moral” atunci cand si-a planificat crimele, au informat agentiile de stiri rusesti.

Incident șocant in Mureș! O bucata dintr-un avion s-a prabușit langa un parc de copii / FOTO

18:06, 06.02.2024 - Incident șocant in Mureș, acolo unde o bucata dintr-un avion s-a prabușit langa un parc de copii, din satul Nazna, comuna Sancraiu de Mureș. Din fericire, in urma acestei intamplari nu au fost inregistrate victime și nici pagube materiale.

O bucata dintr-un avion s-a prabușit in Mureș langa un parc de copii

17:36, 06.02.2024 - Un avion de agrement a pierdut marți o piesa de fuzelaj in zbor, bucata de metal prabușindu-se in satul Nazna din comuna Sancraiu de Mureș, in apropierea unui loc de joaca pentru copii.De asemenea, in apropierea locului in care s-a prabușit bucata de avion se mai afla o școala și un teren de fotbal.…

Un avion F-16 american s-a prabusit in largul coastelor Coreei de Sud. Pilotul s-a catapultat

09:26, 31.01.2024 - Un avion de vanatoare american F-16, victima a unei „urgente in zbor” in largul coastelor de vest ale Coreei de Sud, s-a prabusit miercuri, dar pilotul a reușit sa se catapulteze și a fost salvat, a anuntat armata americana.

Avion de vanatoare american F-16, prabușit in largul coastelor de vest ale Coreei de Sud. Ce s-a intamplat cu pilotul

07:50, 31.01.2024 - Un avion de vanatoare american F-16 a fost victima unei „urgențe in zbor”, miercuri, in largul coastelor de vest ale Coreei de Sud, conform unui comunicat emis de armata americana și transmis de AFP.


Ce parere ai despre aceasta stire?