Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Trei bărbaţi au fost găsiţi morţi într-o fântână din Orhei

Publicat:

Barbatii aveau 32, 35 si 46 de ani.
Ei ar fi coborat in fantana pentru a o curata, insa nu au mai iesit.
Vecinii au observat faptul ca barbatii nu dau semne de viata si au alertat organanele competente. Salvatorii au folosit tenhica speciala si au scos barbatii din fantana in timp de 20 de minute.
Specialistii Directiei Situatii Exceptionale considera ca barbatii s-ar fi intoxicat de la gazele toxice eliminate de motopompa, ce se afla in fantana, pentru efectuarea lucrarilor de curatare. 

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cinci schiori care disparusera anterior in Alpi au fost gasiți morți in Elveția

15:00, 11.03.2024 - Salvatorii au gasit cadavrele a cinci schiori in munții din sud-estul Elveției, iar a șasea persoana disparuta este inca cautata. Poliția din cantonul elvețian Valais a demarat duminica cautarea a șase persoane care au fost date disparute dupa ce au plecat intr-o excursie de schi din orașul alpin Zermatt.…

Caz șocant: doi copii gemeni au fost gasiți morți intr-o casa din Dolj

09:40, 11.03.2024 - Doi copii din județul Dolj au fost gasiți morți in casa lor din Desa. Echipajele ISU ajunse la fața locului nu au putut face nimic pentru a-i salva. Cel mai probabil s-au intoxicat cu monoxid de carbon. Potrivit primelor informații oferite de ISU Dolj, copiii aveau varsta cuprinsa intre 9 șii 10 ani.O…

Sfarșit tragic pentru doi frați de la o stana din Bistrita-Nasaud! Tinerii, gasiți morți la 28 si 32 de ani

09:36, 27.02.2024 - Doi frați au avut parte de un sfarșit tragic! Tinenrii, de 28 și 32 de ani, au fost gasiți morți. Medicii au intervenit de urgența la stana din Bistrița-Nasaud, insa nu au putut face nimic pentru a-i salva.

Trei copii au fost gasiți morți intr-o casa. Mama micuților este suspectata ca i-a ucis: ”Avea intotdeauna un zambet pe buze”

10:05, 19.02.2024 - Descoperire halucinanta intr-o casa. Trei copii au fost gasiți fara suflare, in propria casa. Mama lor este acum suspectata ca i-a omorat, astfel ca a fost preluata de polițiști. Vecinii femeii sunt ingroziți de ceea ce s-a intamplat.

Vecinii mamei și fiului gasiți morți in casa in Targu Mureș, declarații halucinante. Ce se intampla in locuința lor, in ultimul an: ”E vorba de ceva tragic”

10:05, 17.02.2024 - In urma cu o zi, o mama și fiul ei au fost gasiți morți in casa, in Targu Mureș. Cadavrele lor erau deja in stare de putrefacție, iar anchetatorii cerceteaza cazul. Vecinii celor doi au facut declarații halucinante despre viața pe care o aveau cei doi și despre ce se intampla in locuința lor.

Mama si fiu, gasiti morti dupa mai multe zile intr-o locuinta din Targu Mures

09:20, 17.02.2024 - O femeie de 88 de ani si fiul ei de 57 de ani au fost gasiti morti, vineri, intr-o locuinta din Targu Mures, informeaza Observatornews. Vecinii au sesizat autoritatile, dupa ce cei doi nu au mai raspuns in ultima saptamana. Politistii au deschis dosar penal pentru ucidere din culpa.Cei doi locuiau cu…

POIENILE DE SUB MUNTE – Doi ucraineni, gasiți de salvatorii montani dupa aproape 7 ore de cautari

08:45, 12.02.2024 - Azi noapte s-a dat alarma pentru Salvamont Maramureș. S-a demarat o acțiune de salvare a doi ucraineni in Munții Maramureșului, zona Poienile de sub Munte. Potrivit Salvamont Maramureș este vorba despre doi barbați de 40, respectiv 42 de ani care au trecut frontiera și care au sunat la 112. „Au anunțat…

Trei barbați au fost gasiți morți in curtea casei unui prieten, dupa ce au urmarit un meci

17:45, 28.01.2024 - Trei fani din Kansas City au mers la prieteni sa urmareasca meciul dintre Chiefs și Los Angeles Charges, iar cadavrele lor au fost gasite in curtea unui prieten doua zile mai tarziu, scrie AP. Polițiștii fac cercetari.


Ce parere ai despre aceasta stire?