Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Tort Medovik: Desert tradițional Rusesc cu miere și smântână

Publicat:
Tort Medovik: Desert tradițional Rusesc cu miere și smântână

Medovik, un tort tradițional rusesc, este format din straturi de biscuiți cu miere intercalate cu crema de smantana, apreciat pentru textura sa moale și gustul subtil. The post : Desert tradițional Rusesc cu miere și smantana first appeared on .

Citeste articolul mai departe pe informatia-zilei.ro…  

Sursa articol si foto: informatia-zilei.ro


Stiri pe aceeasi tema

Pasca cu smantana fara aluat

20:55, 04.05.2024 - Varianta fara aluat, care folosește biscuiți ca baza, ofera o alternativa mai rapida și mai ușor de facut, menținand totodata elementele esențiale ale gustului specific de pasca. Aceasta adaptare este un exemplu de cum tradițiile pot fi reinterpretate pentru a se potrivi cu stilurile de viața moderne.…

DESERT Alivanca moldoveneasca, un desert tradițional romanesc

07:35, 16.04.2024 - Alivanca este un desert rustic din Moldova și Bucovina, preparat cu malai, lapte, branza de vaci și oua, apreciat pentru simplitatea și gustul sau autentic. The post DESERT Alivanca moldoveneasca, un desert tradițional romanesc first appeared on Informatia Zilei .

Budinca de griș, un desert tradițional romanesc

08:05, 09.04.2024 - Budinca de griș, un desert tradițional romanesc simplu și confortabil, este iubita pentru versatilitatea sa și asociata adesea cu dulceața de fructe de padure, reprezentand o legatura dulce intre amintirile copilariei și bogația naturala a Romaniei. The post Budinca de griș, un desert tradițional romanesc…

AUSTRIA: Paradisul spionajului Rusesc in inima Europei.Rusia utilizeaza baza de date Schengen prin complicitatea oficialilor austrieci.

13:10, 06.04.2024 - Austria servește drept un important centru pentru activitațile de spionaj rusesc in Europa. The post AUSTRIA: Paradisul spionajului Rusesc in inima Europei.Rusia utilizeaza baza de date Schengen prin complicitatea oficialilor austrieci. first appeared on Informatia Zilei .

DESERT Cataif, sau prajitura cu fidea

09:05, 13.03.2024 - Cataiful este un desert cu origini care se pierd in complexitatea istoriei culinare a Orientului Mijlociu. Deși radacinile exacte sunt dificil de trasat, se crede ca acest desert ar putea fi aparut in Imperiul Otoman, avand o vechime de cateva secole. The post DESERT Cataif, sau prajitura cu fidea first…

DESERT Mucenici Moldovenești cu miere și nuca: O tradiție de 9 Martie

11:55, 09.03.2024 - In pragul sarbatorii creștine a celor 40 de Mucenici, marcam inceputul unui nou an agricol cu o rețeta tradiționala plina de aroma și dulceața: Mucenici moldovenești cu miere și nuca. Aceasta delicatesa, simpla și reconfortanta, reprezinta un mod dulce de a onora aceasta zi speciala. The post DESERT…

DESERT Tort ieftin, de sezon

15:50, 02.03.2024 - Rețeta combina un blat de pișcot, budinca de vanilie și un strat de capșuni in gelatina, creand un desert rafinat și aromat, ideal pentru orice ocazie. The post DESERT Tort ieftin, de sezon first appeared on Informatia Zilei .

O delicatese de preparat in acest weekend Galușcuțe din faina-Nokedli cu tocanița din aripioare cu smantana

13:20, 23.02.2024 - O rețeta perfecta pentru acest sfarșit de saptamana!  The post O delicatese de preparat in acest weekend Galușcuțe din faina-Nokedli cu tocanița din aripioare cu smantana first appeared on Informatia Zilei .


Ce parere ai despre aceasta stire?