Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Tăriceanu: Aderarea României la Euro nu aduce automat un avantaj. Într-o mare măsură, economia românească este „euroizată”

Publicat:

, , a declarat joi ca la Euro „nu aduce automat un avantaj”, afirmand ca termenul pentru aderarea la moneda euro in 2024 este fezabil.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Vești excelente pentru economia romaneasca: șomajul este in scadere

11:05, 07.05.2024 - Șomajul a inregistrat o ușoara scadere in luna martie, conform datelor INS Sursa articolului: Vești excelente pentru economia romaneasca: șomajul este in scadere Credit autor: Realitatea De Mures. Source

Qatar vrea sa investeasca in economia romaneasca

17:45, 18.04.2024 - Qatar investește in Romania! Oficialii din Qatar și-au exprimat intenția de a investi peste 15 mld. dolari in economia romaneasca. Prim-ministrul Romaniei, Marcel Ciolacu, a aflat acest lucru in timpul vizitei oficiale desfașurate recent in Statul Qatar. „Statul Qatar poate deveni un partener extrem…

Vești proaste pentru romani. FMI anunța probleme pentru economia romaneasca

15:25, 17.04.2024 - Romanii sunt intampinați cu vești proaste din partea Fondului Monetar Internațional. Conform experților, creșterea economica estimata pentru 2024 va fi mai mica decat previziunile optimiste ale Guvernului.

Cum a ajuns economia Romaniei sa depinda de jocul lui Mugur Isarescu la BNR: vrea sa-i faca viața ușoara lui Marcel Ciolacu la alegeri sau nu?

08:20, 03.04.2024 - Masura performanțelor unei economii este data nu doar prin prisma efectelor microeconomice, adica investiții și profituri mai mari pentru firme, respectiv salarii și venituri mai mari pentru populație, ci și prin prisma efectelor macroeconomice.

Contravențiile rutiere care ne vor aduce automat amenzi oriunde in UE

11:20, 14.03.2024 - Autoritațile de la Bruxelles vor sa puna la punct un sistem pentru creșterea siguranței rutiere, respectiv pentru asistența reciproca intre țarile UE pentru identificarea autorului infracțiunii și pentru aplicarea amenzilor.

Nicolae Ciuca solicita o schimbare de urgența a legii: 'Al doilea tezaur' al Romaniei este in pericol

20:41, 16.02.2024 - Presedintele Senatului, Nicolae Ciuca , a atras atentia, vineri, ca legislatia romaneasca in materie de securitate cibernetica trebuie modificata pentru ca bazele de date ale statului vor fi "al doilea tezaur" al Romaniei si trebuie sa fie protejate ca atare. "Legislatia romaneasca in materie de…

Ciuca: Legislatia romaneasca in materie de securitate cibernetica trebuie modificata

19:16, 16.02.2024 - Presedintele Senatului, Nicolae Ciuca, a atras atentia, vineri, ca legislatia romaneasca in materie de securitate cibernetica trebuie modificata pentru ca bazele de date ale statului vor fi al doilea „tezaur” al Romaniei si trebuie sa fie protejate ca atare.

PFA-urile vor putea sa devina SRL-uri fara sa se desființeze. Ce beneficii aduce masura. Propunere depusa la Senat

09:40, 16.02.2024 - PFA-urile vor putea sa devina SRL-uri fara sa se desființeze. Ce beneficii aduce masura. Propunere depusa la Senat PFA-urile vor putea sa devina SRL-uri fara sa fie nevoite sa se desființeze. Un grup de 54 de parlamentari PNL au depus la Senat o propunere de lege care ar urma sa permita personelor fizice…


Ce parere ai despre aceasta stire?