Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ruthie din "Al 7-lea cer", de nerecunoscut la 26 de ani. Cum arata acum fetita creata care impresiona in copilarie

Publicat:

Fanii serialului s-au indragostit de parul ei cret si zambetul stirb cu care se mandrea cand abia incepuse sa joace rolul lui Ruthie din Al 7-lea cer . La 26 de ani, e transformata radical.

Citeste articolul mai departe pe perfecte.ro…  

Sursa articol: perfecte.ro


Stiri pe aceeasi tema

Sosia Lilei din Vacanța Mare, virala pe TikTok! Asemanarea este izbitoare, iar internauții au ramas șocați / FOTO

17:20, 18.02.2024 - Iți mai aduci aminte de Lila din Vacanța Mare? Știm ca dupa incheierea colaborarii cu celebra trupa umoristica, actrița, pe numele ei Mirela Stoian, s-a concentrat pe cu totul alte proiecte. Iata cum arata sosia ei, care a devenit virala pe tikTok. Fanii au ramas complet șocați!

Iți mai aduci aminte de fetița din reclama la salam sasesc? Cum arata Luiza in prezent, la 25 de ani. E de nerecunoscut

14:50, 17.02.2024 - Luiza Lucuța, adorabila fetița care facea furori in reclama la salam sasesc, s-a transformat intr-o femeie superba. Tanara care in urma cu doua decenii nu reușea sa pronunțe numele faimosului mezel a crescut, a terminat o facultate importanta in strainatate și e muzician.

Claudia Patrașcanu și-a schimbat culoarea parului! Artista, incantata de noul look: ”Ma simt și mai frumoasa” / FOTO

17:05, 04.02.2024 - Claudia Patrașcanu a trecut printr-o schimbare uriașa! Artista și-a surprins fanii, dupa ce s-a afișat pe rețelele de socializare cu noul look. Dupa ce și-a obișnuit fanii cu felul in care arata, Claudia Patrașcanu și-a schimbat culoarea parului!

O mai ții minte pe fiica lui Ingrid Vlasov, cea mai frumoasa fetița din Romania? Cum arata Noelle la 19 ani

10:55, 02.02.2024 - Inca de mica a fost considerata cea mai frumoasa fetița din Romania. Era intruchiparea perfecțiunii, cu ochi albaștri, trasaturile unei papuși și buzele conturate. In prezent are 19 ani și este pasionata de regie și actorie. Cum arata astazi fiica lui Ingrid Vlasov Noelle Vlasov este fiica designerului…

Ce spun liderii clujeni ai PNL și PSD despre un tandem la alegeri: „Nu suntem fanii comasarii, dar am putea sa acceptam daca am avea un proiect comun”

15:15, 31.01.2024 - PNL și PSD au avut miercuri ședințe ale conducerilor pe tema luarii unor decizii privind comasarea sau nu a unor alegeri din „super anul” electoral 2024. Deși inițial au fost reticenți și s-au opus ideii, social-democrații ar putea accepta varianta de comasare a alegerilor europarlamentare cu locale,…

Razvan Oaida, uimit de atmosfera creata de fanii Rapidului pe Giulești: „E ceva unic in lume”

10:36, 28.01.2024 - Rapid a caștigat derby-ul cu Dinamo de pe Arena Naționala, scor 2-1, grație golului marcat de Borisav Burmaz in minutul 90. Rapidiștii au plecat imediat dupa meci spre Giulești pentru a sarbatori victoria cu cei peste 3.000 de fani care au urmarit derby-ul de pe stadionul Rapidului. +1 FOTO VIDEO. Razvan…


Ce parere ai despre aceasta stire?