Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

O tonă de heroină confiscată. Drogurile urmau să ajungă în România

Publicat:

Drogurile erau ascunse intr-un camion iranian care incerca sa intre in Bulgaria. Șoferul și pasagerul, ambii iranieni, au fost arestați.

Ei au susținut ca nu aveau cunoștința despre existența drogurilor in camion, care urma sa ajunga in Romania.

Turcia și Balcanii sunt considerate principala ruta a traficului de heroina catre Europa. Capturile de droguri in regiune sunt frecvente, insa rareori de nivelul celei inregistrate miercuri la granița turco-bulgara, adauga sursa citata, relateaza Agerpres.

[citeste si]

Citeste articolul mai departe pe dcnews.ro…  

Sursa articol: dcnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Bulgaria a confiscat heroina in valoare de aproape 8,5 milioane de euro, gasita intr-un camion

00:25, 21.04.2024 - Autoritatile vamale din Bulgaria au declarat ca au confiscat 403 kilograme de heroina la granita cu Turcia. Drogurile au fost gasite intr-un camion inmatriculat in Turcia, care se indrepta din Iran spre Europa de Vest.

Bulgaria: Captura de heroina de aproape 8,5 milioane euro intr-un camion ce venea din Iran catre Europa de Vest

17:50, 20.04.2024 - Heroina era ascunsa in 618 pachete in interiorul celor 156 de saltele de dormit declarate oficial si transportate in camion. Oficialii au evaluat captura de droguri la 8,5 milioane de euro, potrivit AP, conform actualitate.org. Camionul a fost confiscat la punctul de control Kapitan Andreevo de la granita…

Angel Tilvar: „Postura NATO de aparare și descurajare in regiunea Marii Negre ramane vitala.”

20:15, 05.04.2024 - Ministrul Apararii Naționale , Angel Tilvar, a participat la Conferința „Black Sea Maritime Forum” ( Forumul Maritim al Marii Negre ), care a avut loc la Palatul Cercului Militar National din Bucuresti. Acolo a vorbit despe securitatea in zona Marii Negre. In contextul celebrarii a 20 de ani de la aderarea…

Grecia: Activiști comuniști pro-ruși au oprit un tren NATO incarcat cu echipament destinat Europei de Est

23:20, 25.03.2024 - Un eveniment neobișnuit a avut loc recent in orașul Alexandroupolis din Grecia, unde un grup de activiști, membri ai Partidului Comunist din Grecia (KKE), cu orientari pro-ruse și anti-occidentale, a organizat un protest impotriva prezenței militare NATO. In semn de protest fața de ceea ce ei considera…

Harta inflatiei in 2024 in Europa: Romania ramane unul dintre „lideri“

11:05, 10.03.2024 - Harta inflatiei in 2024 in Europa: Romania ramane unul dintre „lideri“, cu o inflatie de 4,7%, in timp ce in Cehia si Bulgaria indicatorul se apropie de nivelul optim, anunța Ziarul Financiar.

Romania are mai puține mașini pe mia de locuitori decat Bulgaria și Ungaria. Ce stat bate recordul

12:00, 22.02.2024 - O statistica privind numarul de mașini pe mia de locuitori, bazata pe datele Organizației Internaționale a Producatorilor de Autovehicule, plaseaza Romania spre coada clasamentului din Europa.

Un șofer turc de TIR a ascuns 18 migranți din Nepal, Siria si Bangladesh și incerca sa-i scoata din Romania

11:45, 11.02.2024 - Politistii de frontiera aradeni din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Nadlac II au depistat 18 cetateni din Nepal, Siria si Bangladesh care au incercat sa treaca ilegal frontiera in Ungaria, ascunsi intr-un TIR, informeaza duminica IGPF. "In aceasta noapte, in jurul orei 03,00, la Punctul…

Romania, pe locul trei in Europa privind corupția, dupa Ungaria și Bulgaria

23:30, 30.01.2024 - Pentru prima data in ultimul deceniu, fenomenul corupției a luat amploare chiar și la nivelul democrațiilor dezvoltate, Romania ocupand locul trei in Europa, dupa Ungaria și Bulgaria. Cea mai puțin corupta țara din lume este Danemarca.


Ce parere ai despre aceasta stire?