Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Nicky Mitea, surprins cu o șatenă! Fotbalistul este în tatonări pentru o nouă relație cu o fostă concurentă la ”Burlacul”

Publicat:

A suferit cat a suferit și, in momentul in care s-a lamurit ca nu mai are nicio șansa sa se impace cu , fotbalistul a decis ca este cazul sa depașeasca dezamagirea avuta in amor. Așa ca, de curand, sportivul a reinceput sa iasa prin mall-uri pentru ”a-și incorda mușchii”, incercand sa agațe și el vreo domnișoara.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Imagini cu casa Claudiei Iosif, fosta iubita a lui Dorian Popa. Vila cu piscina a lui Babs i-a lasat pe toți fara cuvinte. „Dupa multa munca, in sfarșit gata!”

16:00, 22.04.2024 - Claudia Iosif, fosta iubita a lui Dorian Popa, a finalizat lucrarile la noua casa și a publicat primele imagini cu exteriorul vilei sale. Dupa despartirea de artist, Babs a investit o suma considerabila in vila cu piscina la care a visat.Claudia a finalizat amenajarea curții sale și a impartașit cateva…

Bie Adam, fosta concurenta la America Express, iși sarbatorește mama. Cum a surprins-o pe Mikey, de ziua ei de naștere: „Sa iși ia ce vrea ea” / VIDEO

15:25, 05.04.2024 - Este un moment special in familia Biancai Adam. Fosta concurenta de la America Express iși sarbatorește mama, așa ca nu avea cum sa nu ii fie alaturi. Și-a dorit sa o surprinda de ziua ei de naștere, chiar daca, inițial, a mințit-o pe Mikey și i-a spus ca nu va ajunge in Craiova astazi.

Cat de mult s-a schimbat Vanessa Țone, fosta concurenta a sezonului 6 Burlacul. Cum arata acum tanara mamica

13:35, 05.04.2024 - Vanessa Țone, fosta concurenta a sezonului 6 Burlacul, a trecut printr-o schimbare radicala la aproximativ trei ani de cand a aparut pe micile ecrane ale publicului. Este o femeie implinita și fericita cu o familie minunata.

Cum arata acum baieții Esterei Buble. Ce anunț a facut fosta concurenta Asia Express, sezonul 4

16:45, 28.03.2024 - Estera Buble a participat la America Express – Drumul Imparaților, alaturi de sora ei, Lidia Buble. Daca Lidia e mereu sub lumina reflectoarelor prin prizma meseriei sale de cantareața, Estera Buble este o fire discrete.

Ce se intampla intre Claudia Florescu de la Insula Iubirii și ispita Vlad Ghermanescu? Ce mesaj i-a transmis fosta concurenta barbatului / FOTO

16:35, 23.02.2024 - Claudia Florescu de la Insula Iubirii a ridicat semne de intrebare in randul urmaritorilor sai de pe rețelele sociale, in urma cu puțin timp, dupa ce a postat o fotografie alaturi de ispita Vlad Ghermanescu? Iata ce se intampla intre ce doi și ce mesaj i-a transmis fosta concurenta barbatului!

Xtra Night Show. Cum a gestionat iubitul Iuliei Albu comentariile negative cu privire la comportamentul lui din America Express. Fosta concurenta a fost incurajata de fani sa se desparta de Mike

22:40, 01.02.2024 - America Express nu a fost deloc o experiența ușoara pentru Iulia Albu și iubitul ei, asta pentru ca, pe langa provocarile zilnice, au ajuns sa se și certe, iar mai apoi la desparțire. Chiar și așa, cei doi spun ca relația lor nu a avut de suferit, din contra, i-a ajutat sa devina și mai puternici.


Ce parere ai despre aceasta stire?