Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Nicky Mitea, surprins cu o șatenă! Fotbalistul este în tatonări pentru o nouă relație cu o fostă concurentă la ”Burlacul”

Publicat:

A suferit cat a suferit și, in momentul in care s-a lamurit ca nu mai are nicio șansa sa se impace cu , fotbalistul a decis ca este cazul sa depașeasca dezamagirea avuta in amor. Așa ca, de curand, sportivul a reinceput sa iasa prin mall-uri pentru ”a-și incorda mușchii”, incercand sa agațe și el vreo domnișoara.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Concurența pentru FSCB » Florin Tanase, favoritul lui Becali, ar putea ajunge la alta echipa! Destinație neașteptata

17:45, 27.04.2024 - Mijlocașul ofensiv Florin Tanase (29 de ani) ar putea pleca la finalul acestui sezon de la Al Okhdood (locul 17 din 18 din Arabia Saudita). El ar fi și in vizorul celor de la FCSB, acolo unde Gigi Becali il vrea pentru a ataca grupele Ligii Campionilor, daca va caștiga campionatul. Fotbalistul plecat…

Bia Khalifa are probleme cu legea. Ce fapte a comis fosta concurenta iUmor

12:25, 27.04.2024 - Bia Khalifa, fosta concurenta iUmor, are acum probleme cu legea. Tanara in varsta de 24 ani a fost implicata in mai multe conflicte de-a lungul anilor și a mai avut probleme cu legea și in trecut.

Acces Direct. Fosta iubita a lui Madalin, baiatul mort in accidentul din Olt, dezvaluiri despre ziua tragediei! Detalii despre relație: „Nu m-a prins cu nimeni” / VIDEO

20:15, 17.04.2024 - Fosta iubita a lui Madalin a facut dezvaluiri despre ziua tragediei. Ce detalii a oferit tanara despre relația pe care au avut-o. Ea susține ca tanarul nu a prins-o cu nimeni inainte de accidentul in care a murit.

Bie Adam, fosta concurenta la America Express, iși sarbatorește mama. Cum a surprins-o pe Mikey, de ziua ei de naștere: „Sa iși ia ce vrea ea” / VIDEO

15:25, 05.04.2024 - Este un moment special in familia Biancai Adam. Fosta concurenta de la America Express iși sarbatorește mama, așa ca nu avea cum sa nu ii fie alaturi. Și-a dorit sa o surprinda de ziua ei de naștere, chiar daca, inițial, a mințit-o pe Mikey și i-a spus ca nu va ajunge in Craiova astazi.

Cat de mult s-a schimbat Vanessa Țone, fosta concurenta a sezonului 6 Burlacul. Cum arata acum tanara mamica

13:35, 05.04.2024 - Vanessa Țone, fosta concurenta a sezonului 6 Burlacul, a trecut printr-o schimbare radicala la aproximativ trei ani de cand a aparut pe micile ecrane ale publicului. Este o femeie implinita și fericita cu o familie minunata.

Imagine rara cu Alexia Eram și bunica sa! Cat de mult seamana fosta concurenta de la America Express cu aceasta / FOTO

13:00, 15.02.2024 - Alexia Eram este extrem de activa in mediul online, mai ales in urma participarii la America Express. De curand, frumoasa iubita a lui Mario Fresh și-a uimit fanii cu ultima postare, iar asta pentru ca s-a fotografiat alaturi de bunica sa. Iata cat de bine seamana cele doua!

Nadia Comaneci și-a facut un nou tatuaj: "Mi-am dorit ceva unic". Fotografia cu care fosta gimnasta și-a surprins fanii / FOTO

08:25, 09.02.2024 - Nadia Comaneci și-a luat fanii prin surprindere cu ultima postare facuta publica pe pagina ei de Facebook. Fosta gimnasta de performanța și-a facut un nou tatuaj. Iata cum arata, dar și ce simbolizeaza!


Ce parere ai despre aceasta stire?