Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ministrului Transporturilor, după ce sute de oameni au rămas blocați în trenuri din cauza viscolului: „Nu sunt abandonați în câmp, ci sunt într-o gară” 

Publicat:

Ninsoarea și viscolul au dat peste cap circulația feroviara in vestul țarii. Copacii au cazut peste liniile de tensiune, iar sute de calatori din mai multe trenuri au ramas blocați timp de mai multe ore, in frig. In direct la un post de televiziune, ministrul Transporturilor, Lucian Șova, a declarat ca oamenii nu sunt abandonați […] The post , dupa ce sute de oameni au ramas blocați in trenuri din cauza viscolului: „Nu sunt abandonați in camp, ci sunt intr-o gara”  appeared first on eMaramures .

Citeste articolul mai departe pe emaramures.ro…  

Sursa articol: emaramures.ro


Stiri pe aceeasi tema

Copac doborat pe șine din cauza zapezii, oameni blocați in tren

13:11, 22.04.2024 - Ninge de ore bune in mai multe zone din țara, in plina primavara Sursa articolului: Copac doborat pe șine din cauza zapezii, oameni blocați in tren Credit autor: Realitatea De Mures. Source

Luis Gabriel și Haziran, blocați in Dubai, din cauza ploilor puternice. Au incercat de trei ori sa se intoarca in țara: „Zborurile se tot amana...”

20:01, 19.04.2024 - Au plecat intr-o vacanța, dar s-au trezit in mijlocul furtunii din Dubai. Luis Gabriel și Haziran au postat, in urma cu cateva zile, imagini de acolo cu strazile inundate. Cei doi au incercat sa se intoarca acasa, dar fara succes.

Suma revoltatoare ceruta romanilor pentru bilete de avion Dubai – Bucuresti. Zeci de turisti sunt blocati in Emiratele Arabe Unite din cauza furtunilor

23:15, 18.04.2024 - Vremea a luat-o razna in multe state din lume, iar ploile și vijeliile fac ravagii. Și Emiratele Arabe Unite au fost lovite de furtuni și fenomene extreme, ceea ce a dat peste cap planurile turiștilor. Mulți oameni au ramas blocați in Dubai, iar pentru a reveni in țara, au fost nevoiți sa scoata din…

Romani blocați in Dubai din cauza inundațiilor apocaliptice / MAE da informații de ultima ora

12:50, 18.04.2024 - Ministerul de Externe anunta ca un grup de cetateni romani, ramas blocat pe Aeroportul din Dubai, a revenit in Romania. Alte doua grupuri au cerut ajutor pentru cazare, pana la revenirea in țara.

Ultima ora – Romani blocați in Dubai, din cauza inundațiilor: MAE a intrat in alerta (VIDEO)

18:25, 17.04.2024 - Ultima ora: Romani blocați in Dubai, din cauza inundațiilor: MAE a intrat in alerta Doua grupuri de cetațeni romani ale caror curse aeriene au fost anulate din cauza fenomenelor meteorologice extreme sunt blocate in Aeroportul Internațional Dubai, anunța MAE, relateaza Mediafax.

Din cauza fenomenelor meteo extreme, cetateni romani au ramas blocati in Aeroportul International Dubai. Precizari MAE

18:25, 17.04.2024 - In contextul fenomenelor meteorologice extreme care afecteaza teritoriul Emiratelor Arabe Unite, Ministerul Afacerilor Externe MAE , prin intermediul Consulatului General al Romaniei la Dubai, are in atentie si monitorizeaza situatia a doua grupuri de cetateni romani aflati in Aeroportul International…

Panica la metrou, dupa ce doua trenuri au fost aproape de coliziune. Calatorii, printre care și copii, blocați 40 de minute in tunel

20:15, 27.02.2024 - Clipe de panica la metrou dupa ce doua trenuri au fost aproape de coliziune. Metrotrex spune ca a fost vorba despre o eroare umana la dirijare și doua garnituri s-au tamponat ușor. Sute de oameni, printre care mulți copii și batrani, au ramas blocați in tunel.

Trenuri anulate din cauza unor lucrari la calea ferata. 6 trec prin Cluj

11:55, 06.02.2024 - Sase trenuri care au ca punct de plecare ori de sosire stația de cale ferata Cluj-Napoca au fost anulate ori suspendate temporar de CFR Calatori, pentru unele lucrari care vor avea loc in stația Radna, județul Arad. 


Ce parere ai despre aceasta stire?