Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Mărturiile șocante ale tinerei care a supraviețuit după ce a fost împinsă de pe pod de prietena ei. „În unele zile vreau să ajungă la închisoare”

Publicat:

O adolescenta de 16 ani, care a fost impinsa de prietena ei de pe un pod vara trecuta, a povestit experiența cumplita prin care a trecut.  se pregatea sa sara in apa de pe un ...

Citeste articolul mai departe pe antena3.ro…  

Sursa articol: antena3.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cum planuiește criminalul turc din Dambovița sa scape de inchisoare! Barbatul care a ucis-o pe Mirela le-a facut anchetatorilor marturisiri șocante despre el

12:30, 15.04.2024 - Afaceristul turc, care a ucis-o pe Mirela, a gasit o cale prin care poate scapa de inchisoare. Deși a comis o crima ingrozitoare, acesta vrea sa fie lasat liber. Pentru a reuși acest lucru, le-a facut anchetatorilor marturisiri halucinante depsre el.

Loredana Atanasoaie, criminala din Mangalia, a fost condamnata la inchisoare. Cați ani va petrece in spatele gratiilor tanara care și-a ucis cea mai buna prietena

16:15, 10.04.2024 - La cateva luni bune de cand Alina a fost ucisa de cea mai buna prietena in Mangalia, Loredana Atanasoaie a fost condamnata la inchisoare. De curand, tanara a aflat cat va sta in spatele gratiilor. In plus, are de platit și daune morale familiei.

Mama și matușa tinerei ucise de cea mai buna prietena, la Tribunalul Constanța. Cer pedeapsa maxima: „vrem inchisoare pe viața”

11:41, 26.03.2024 - JUDECATA… Astazi a avut loc primul termen in dosarul Loredanei Atanasoaie, tanara care și-a omorat, vara trecuta, cea mai buna prietena. La Tribunalul Constanța au ajuns atat mama, cat și matușa victimei. Acestea au adus cu ele fotografia Alinei Ciobanu și, printre lacrimi, au cerut ca instanța sa o…

Catalin Cherecheș a fost extradat din Germania și urmeaza sa ajunga in Romania. Fostul primar a fugit din țara inaintea condamnarii la inchisoare.

13:00, 19.03.2024 - Fostul primar din Baia Mare, Catalin Cherecheș, condamnat la 5 ani de inchisoare și fugit in Germania cu cateva ore inaintea pronunțarii sentinței, este extradat marți și urmeaza sa ajunga in Romania.

Cine a incercat sa il scoata pe Alexei Navalnii din inchisoare, inainte sa moara. Operațiunea a eșuat din cauza securitații: ”Nu a avut timp sa ajunga la...”

12:10, 21.02.2024 - Apar informații controversate despre ultimele momente din viața lui Alexei Navalnii. Opozantul lui Vladimir Putin ar fi fost ajutat sa iasa din inchisoare, dar din cauza securitații, operațiunea a eșuat. Iata cine ar fi vrut sa il salveze.

A taiat un copac evaluat la 204 lei pentru a se incalzi cu familia de Craciun. Risca sa ajunga la inchisoare

15:41, 11.02.2024 - Procurorii din Aiud au cercetat timp de aproape trei ani un barbat care a taiat un arbore de pe proprietatea statului pentru a-și incalzi familia. Valoarea prejudiciului constatat a fost de doar 204 lei.

(video) „Tata s-a dat la mine cand mama nu era acasa”. Marturiile șocante ale unei tinere, alungata de acasa și violata la 13 ani, de un amic

09:15, 07.02.2024 - La 13 ani a fost violata, iar la 14 ani s-a casatorit. A scapat de calvarul de acasa, unde tatal sau se dadea la ea, pentru a-l inlocui cu altul, in noua familie, unde soțul o batea, chiar și fiind insarcinata. Este povestea unei tinere din satul Racovaț, raionul Soroca, ramasa singura cu 4 copii, unul…


Ce parere ai despre aceasta stire?