Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

(live/update) Protest la ușa Guvernului. Manifestanții cer demisia guvernării: „Nu ne trebuie Europa, paraziților. Jos Maia Sandu”

Publicat:
(live/update) Protest la ușa Guvernului. Manifestanții cer demisia guvernării: „Nu ne trebuie Europa, paraziților. Jos Maia Sandu”

Mai mulți oamenii protesteaza la ușa Guvernului „impotriva politicilor antisociale ale guvernarii”. Manifestanții au venit cu pancarte: „Nu furați de la pensionari”, „Rușine”, „Jos genocidul”.

Citeste articolul mai departe pe unimedia.md…  

Sursa articol si foto: unimedia.md


Stiri pe aceeasi tema

Daniel Voda: ”9 mai nu trebuie sa fie un eveniment de divizare, ci de unitate”

11:05, 30.04.2024 - Sarbatoarea de 9 mai nu trebuie sa fie o un eveniment de divizare ci de unitate. Acesta este mesajul Guvernului promovat in ajunul evenimentelor care vor avea loc la Chișinau la aceasta data. Potrivit purtatorului de cuvint al Executivului, Daniel Voda, pe 9 mai Republica Moldova va comemora atit eroii…

Proteste in Ungaria. Mii de maghiari au ieșit in strada și cer demisia lui Viktor Orban

12:00, 27.03.2024 - Mii de oameni au protestat marți la Budapesta, langa Parlament, cerand procurorului-șef și prim-ministrului Viktor Orban sa demisioneze, dupa ce un fost membru al Guvernului l-a acuzat pe un consilier principal al lui Orban ca a incercat sa se amestece intr-un caz de corupție, transmite Reuters. Protestatarii…

(video) Protest la ușa Guvernului. Manifestanții cer demisia guvernarii: „Nu ne trebuie Europa, paraziților. Jos Maia Sandu”

11:25, 21.02.2024 - Mai mulți oameni au protestat la ușa Guvernului „impotriva politicilor antisociale ale guvernarii”. Manifestanții au venit cu pancarte: „Nu furați de la pensionari”, „Rușine”, „Jos genocidul”.

(live/update) Ședința Guvernului, cu protest la ușa. Manifestanții cer demisia guvernarii: „Nu ne trebuie Europa, paraziților”

10:40, 21.02.2024 - Mai mulți oamenii protesteaza la ușa Guvernului „impotriva politicilor antisociale ale guvernarii”. Manifestanții au venit cu pancarte: „Nu furați de la pensionari”, „Rușine”, „Jos genocidul”.

Israelul anunța ca a eliberat doi ostatici din Gaza

08:10, 12.02.2024 - Un protestatar susține un panou in timpul unei demonstrații impotriva guvernului premierului israelian Netanyahu in piața Habima din Tel Aviv, Israel, 10 februarie 2024. Manifestanții au protestat impotriva guvernului israelian, cerind alegeri imediate și mai multe masuri pentru eliberarea ostaticilor…

Voda raspunde la acuzațiile Primariei Chișinau: ”Regret ca avem o astfel de situație”

14:50, 07.02.2024 - Dupa ce ieri, edilul capitalei, Ion Ceban a venit cu mai multe acuzații la adresa Guvernarii spunind ca Primaria Capitalei este țina unor atacuri fara precedent, cu o reacție a venit și purtatorul de cuvint al Guvernului. ”Dragi colegi din presa, am mai primit și din online o intrebare legata de acele…

(video) BCS a protestat la Guvern și a cerut demisia PAS: „Rușine”

14:25, 07.02.2024 - BCS a protestat in fața Guvernului „impotriva politicii distructive PAS”. „Țara este la limita. Trebuie sa ne unim pentru a demite PAS”, au menționat deputatele fracțiunii Blocului Comuniștilor și Socialiștilor, Tatiana Cunețchi, Alla Darovannaia și Inga Sibova ieri in cadrul unei conferințe de presa.

(live) BCS protesteaza la Guvern și cere demisia PAS: „Rușine”

14:15, 07.02.2024 - BCS protesteaza in fața Guvernului „impotriva politicii distructive PAS”. „Țara este la limita. Trebuie sa ne unim pentru a demite PAS”, au menționat deputatele fracțiunii Blocului Comuniștilor și Socialiștilor, Tatiana Cunețchi, Alla Darovannaia și Inga Sibova ieri in cadrul unei conferințe de presa.


Ce parere ai despre aceasta stire?