Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Jo şi Randi, test de sinceritate! Ce fel de relaţie este între ei?

Publicat:

Jo si Randi au fost invitati în cadrul emisiunii " de Weekend", de la Antena Stars, unde au cântat noua lor piesa si au raspuns unui test cu mai multe întrebari. Cei doi au fost cât se poate de sincer si au spus care este adevarul despre relatia lor.

Pentru a afla ce fel de relatie este între ei, vezi video aici.

Foto:

M.T.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Star Matinal. Cum reușește Iuliana Marciuc sa aiba o relație de invidiat cu fiul ei, David: ”L-am tratat...” / VIDEO

08:55, 10.04.2024 - Iuliana Marciuc se poate lauda cu un fiu așa cum orice mama iși dorește! Cei doi au o relație foarte buna, iar David are cea mai mare incredere in parinții lui. Iata cum a reușit Iuliana Marciuc sa se apropie de fiul ei și de ce nu crede in relația de prietenie cu copiii.

Star Matinal. Ce relație are Cornel Palade cu fiica lui: „Imi spune sa o las in pace...”. Ada se afla in Londra / VIDEO

10:46, 04.04.2024 - In exclusivitate pentru Star Matinal de la Antena Stars, Cornel Palade a facut declarații despre relația pe care o are cu fiica lui. Ada se afla in Londra. Iata ce relație tata-fiica au cei doi!

Star Matinal. Cum s-au cunoscut Cucu de la Noaptea Tarziu și iubita lui, Rebeca. Cei doi au implinit 9 luni de relație: „Merge foarte bine...” / VIDEO

11:51, 27.03.2024 - Cucu de la Noaptea Tarziu și Rebeca traiesc o frumoasa poveste de dragoste. Cei doi indragostiți au implinit 9 luni de relație. Iata cum s-aucunoscut artistul și iubita lui, dar și ce declarații a facut elin exclusivitate pentru Star Matinal de la Antena Stars!

Star Matinal. Dinu Maxer, adevarul despre relația cu mama lui. Ce relație are cu femeia care i-a dat viața: „A trebuit sa decid...”

15:30, 18.03.2024 - Dinu Maxer recunoaște ca nu a avut o relație prea apropiata cu mama lui. Parinții au divorțat cand el era doar un copil și i-a fost dificil sa aleaga, la acel moment, in grija cui iși dorește sa ramana.

Star Matinal. Raluca Badulescu, parinte de weekend! Ce relație are in prezent cu fiul ei, Alex: „Nu-mi zice mama...” / VIDEO

10:20, 15.02.2024 - Raluca Badulescu a fost mama de weekend. Vedeta și-a lasat fiul la parinții ei, iar baiatul a stat la ea doar in weekend-uri. Iata ce relație are in prezent cu Alex, dar și ce declarații a facut ea cu privire la acest subiect important din viața sa!

Star Matinal. Florin Raducioiu a stabilit data nunții. Fostul fotbalist și iubita lui au o relație de patru ani / FOTO

15:20, 13.02.2024 - Florin Raducioiu este pregatit pentru o noua casnicie. Fostul fotbalist al „Generației de Aur” traiește o frumoasa poveste de dragoste cu Andreea Albastroiu de aproximativ 4 ani, iar in noaptea de Anul Nou a facut marele pas și a cerut-o in casatorie. Cei doi urmeaza sa se casatoreasca in 2024 și au…

Star Matinal. Ioana și Simona Dichiseanu au o relație speciala. Cele doua, amintiri cu regretatul Ion Dichiseanu: „Ne-a invațat...” / VIDEO

09:15, 29.01.2024 - Ioana și Simona Dichiseanu au o relație speciala. In exclusivitate pentru Star Matinal de la Antena Stars, cele doua au oferit un interviu emoționant. Artista și mama ei au depanat amintiri cu regretatul actor Ion Dichiseanu. Iata ce declarații au facut in cadrul emisiunii!


Ce parere ai despre aceasta stire?