Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Star Matinal. Cum reușește Iuliana Marciuc să aibă o relație de invidiat cu fiul ei, David: ”L-am tratat...” / VIDEO

Publicat:

se poate lauda cu un fiu așa cum orice mama iși dorește! Cei doi au o relație foarte buna, iar David are cea mai mare incredere in parinții lui. Iata cum a reușit sa se apropie de fiul ei și de ce nu crede in relația de prietenie cu copiii.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Știrile Antena Stars. Cum reușește Minodora sa se mențina in forma. Regula de la care artista nu se abate niciodata: "Absolut orice..." / VIDEO

15:46, 11.04.2024 - Dupa ce s-au luptat an bun cu kilogramele in plus Minodora a slabit miraculos iar acum are un corp de invidiat. In cadrul unui interviu pe care l-a acordat pentru Antena Stars, artista a spus care e secretul ei și cum reușește sa se mențina intr-o forma de invidiat.

Star Matinal. Ce relație are Cornel Palade cu fiica lui: „Imi spune sa o las in pace...”. Ada se afla in Londra / VIDEO

10:46, 04.04.2024 - In exclusivitate pentru Star Matinal de la Antena Stars, Cornel Palade a facut declarații despre relația pe care o are cu fiica lui. Ada se afla in Londra. Iata ce relație tata-fiica au cei doi!

Star Matinal. Iuliana Marciuc, detalii despre credința sa. Vedeta recunoaște cat de mult a fost ajutata de Divinitate: ”Eram pe cale sa....” / VIDEO

10:06, 29.03.2024 - Iuliana Marciuc a trecut prin momente grele de-a lungul vieții, insa, Dumnezeu i-a fost mereu alaturi. Vedeta era dispusa sa adopte in copil, vazand ca nu are niciun rezultat, apoi David, a venit pe lume și le-a adus multa bucurie.

Star Matinal. Dinu Maxer, adevarul despre relația cu mama lui. Ce relație are cu femeia care i-a dat viața: „A trebuit sa decid...”

15:30, 18.03.2024 - Dinu Maxer recunoaște ca nu a avut o relație prea apropiata cu mama lui. Parinții au divorțat cand el era doar un copil și i-a fost dificil sa aleaga, la acel moment, in grija cui iși dorește sa ramana.

Xtra Night Show. Cum l-a cunoscut Iuliana Marciuc pe Adrian Enache. Incredibila poveste de iubire dintre cei doi: "L-am admirat..." / VIDEO

00:00, 12.03.2024 - Adrian Enache și Iuliana Marciuc traiesc o frumoasa poveste de dragoste de aproape trei decenii și au impreuna au un fiu pe nume David. Invitata in platoul Xtra Night Show, Iuliana Marciuc a povestit cum l-a cunoscut pe artist.

Star Matinal. Raluca Badulescu, parinte de weekend! Ce relație are in prezent cu fiul ei, Alex: „Nu-mi zice mama...” / VIDEO

10:20, 15.02.2024 - Raluca Badulescu a fost mama de weekend. Vedeta și-a lasat fiul la parinții ei, iar baiatul a stat la ea doar in weekend-uri. Iata ce relație are in prezent cu Alex, dar și ce declarații a facut ea cu privire la acest subiect important din viața sa!

Star Matinal. Florin Raducioiu a stabilit data nunții. Fostul fotbalist și iubita lui au o relație de patru ani / FOTO

15:20, 13.02.2024 - Florin Raducioiu este pregatit pentru o noua casnicie. Fostul fotbalist al „Generației de Aur” traiește o frumoasa poveste de dragoste cu Andreea Albastroiu de aproximativ 4 ani, iar in noaptea de Anul Nou a facut marele pas și a cerut-o in casatorie. Cei doi urmeaza sa se casatoreasca in 2024 și au…

Știrile Antena Stars. Carmen Bruma, despre secretul unei siluete perfecte. Cum reușește sa se mențina intr-o forma de invidiat: "Asta este cheia succesului..." / VIDEO

16:06, 12.02.2024 - Invitata in platoul Știrilor Antena Stars, Carmen Bruma a vorbit despre secretul unei siluete perfecte. Vedeta a spus care sunt pașii pe care ii urmeaza de ani buni și cum reușește sa se mențina intr-o forma de invidiat.


Ce parere ai despre aceasta stire?