Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Este un actor celebru, dar a suferit în COPILĂRIE o TRAUMĂ PUTERNICĂ! Şi acum PLÂNGE când îşi aminteşte că mama l-a PĂRĂSIT!

Publicat:

Un actor a cedat emotional in fata camerei in timpul unui interviu pentru o emisiune britanica, in cadrul caruia nu a putut sa-si stapaneasca lacrimile cand povestea despre familie si despre copilaria pe care a trait-o in grija tatalui, fiind parasit de mama cand avea doar opt ani.

Este vorba despre actorul australian ,in varsta de 44 de ani, care joaca in noul film musical "Mizerabilii/ " rolul personajului principal .

Vorbind despre copilaria lui pe care a trait-o in Sydney, Australia, unde el si cei patru…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Danezul Jonas Vingegaard a parasit spitalul din Spania unde a fost operat

19:15, 16.04.2024 - Ciclistul danez Jonas Vingegaard (Visma-Lease a Bike) a parasit marti spitalul din orasul Vitoria, din nordul Spaniei, la 12 zile dupa ce a suferit multiple rani intr-un accident suferit in Turul Tarii Bascilor, scrie Xinhua, potrivit Agerpres.

Clubul Fenerbahce, sanctionat dupa ce jucatorii sai au parasit terenul in debutul Supercupei Turciei

19:45, 11.04.2024 - Clubul Fenerbahce Istanbul a fost amendat joi de Federatia turca de fotbal (TFF) dupa ce jucatorii sai au parasit duminica terenul in debutul Supercupei Turciei, a anuntat TFF, informeaza AFP.

”Fetița Zurli” face dezvaluiri dupa ce a parasit trupa: ”Am trait in frica!”

19:10, 23.03.2024 - Noi dezvaluiri in scandalul care a zdruncinat Gasca Zurli. Vero Caliman, cea care a interpretat-o multi ani pe "Fetița Zurli" a povestit ce traiește de cand a plecat din cunoscuta trupa. Trei personaje importante au plecat din Gasca Zurli in ultima perioa

ISU Arad a mai pierdut un camarad. Plt.adj.șef (r) Ioan Telcean a parasit aceasta lume la doar 53 de ani

15:50, 23.03.2024 - Inspectoratul pentru Situații de Urgența (ISU) Arad a mai pierdut un camarad astazi. Este vorba despre plt.adj.șef (r) Ioan Telcean, in varsta de 53 de... The post ISU Arad a mai pierdut un camarad. Plt.adj.șef (r) Ioan Telcean a parasit aceasta lume la doar 53 de ani appeared first on Special Arad…

Nava de ajutor pentru Gaza nu a parasit inca Cipru

08:55, 11.03.2024 - O nava cu ajutoare umanitare, care trebuia sa plece duminica spre Gaza, este inca ancorata in Cipru, luni dimineața, potrivit BBC, noteaza Mediafax. O organizație caritabila care conduce misiunea a declarat pentru BBC ca este „o situație care evolueaza rapid și fluid”, dar spera ca nava, Open Arms,…

Explozie puternica intr-un spital din Ploiesti! O femeie in varsta de 80 de ani a suferit arsuri

15:20, 26.02.2024 - O explozie puternica a avut loc intr-un spital din Ploiesti! O femeie in varsta de 80 de ani a suferit arsuri. Potrivit primelor informații, victima prezinta arsuri pe aproximativ 20% din corp și la nivelul cailor aeriene.

Gabriela și Cristi Iacob au parasit competiția Power Couple Romania – La bine și la rau: „Pentru noi nu e o pierdere a unor probe, ci un caștig enorm, uman vorbind”

15:50, 15.02.2024 - Emoții și multe lacrimi ieri seara, la Power Couple Romania – La bine și la greu, dupa proba bucatariei rasturnate, care a adus unele dintre cele mai comice momente din competiție. La finalul zilei, cel de-al doilea cuplu propus spre eliminare a fost alca

Rețeta de scovergi. Preparatul care iți aduce aminte de copilarie

12:35, 29.01.2024 - Rețeta de scovergi pufoase și incredibil de gustoase. Copilaria este o etapa importanta din viețile noastre de care ne amintim cu drag. Printre preparatele care ne fac sa ne gandim la aceasta perioada frumoasa se numara și scovergile, cunoscute și ca turte in anumite zone ale Romaniei.


Ce parere ai despre aceasta stire?