Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Emily Moskalenko a câştigat a doua ediție din sezonul V de la ”Next Star”

Publicat:

Fara îndoiala, a fost cel mai spectaculos moment din aceasta editie a emisiunii "". Show-ul pregatit de a reusit sa uimeasca juriul si sa ridice lumea în picioare.

Vine din Ucraina si e pregatita sa cucereasca toata lumea. Mobilitatea sa iesita din comun o ajuta sa faca miscari la care alte persoane nici nu îndraznesc sa viseze.

Doamnelor, domnilor, iata un dans asa cum nu ati mai vazut niciodata...

In fiecare DUMINICA, vezi cea mai noua ediție "" de la 10:00, in AVANPREMIERA pe AntenaPlay și de la 20:30,…

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Chefi la cutite, 23 aprilie. Cine a caștigat al doilea battle din sezonul 13

03:00, 24.04.2024 - Marti, 23 aprilie, a avut loc al doilea battle din sezonul 13 Chefi la cuțite. Concurentii au avut de trecut prin adevarate provocari, iar cea mai mare a fost cea in care chef Alexandru Sautner a folosit o amuleta importanta pentru a-l lua pe Mihai Dragomir, cuțitul de aur al lui chef Ștefan Popescu pe…

Seria In spatele Camerei 609, episodul 14, sezonul 2. Daria Pentelie, interviu exclusiv pe platourile de filmare

23:05, 19.04.2024 - Ce se intampla in culisele serialului Lasa-ma, imi place! Camera 609. Descopera actorii care dau viața personajelor, emoțiile din spatele camerelor de luat vederi și povestea producției romanești. Tot ce vrei e sa dai PLAY! Vezi episoade integrale In spatele Camerei 609 in AntenaPLAY!

Cate arme atomice are Rusia și cine le controleaza. Scenariul nuclear al lui Putin in cazul in care decide sa distruga lumea

21:40, 13.03.2024 - Președintele Vladimir Putin a avertizat, miercuri, Occidentul ca Rusia este tehnic pregatita pentru un razboi nuclear și ca daca Statele Unite ar trimite trupe in Ucraina, aceasta mișcare ar fi considerata o escaladare semnificativa a razboiului.

BusinessClass in luna Martie vine cu o ediție speciala, ce pune in evidența femeile care schimba lumea afacerilor

16:25, 07.03.2024 - In aceasta ediție il descoperiți pe Vernon David despre integrarea europeana - un proces complex, de la care avem doar de caștigat, dar și pe Vadim Ceban, președintele Moldovagaz - „Suntem adepții unei concurențe corecte pe piața gazelor”.

Zelenski: Ori ajutor militar, ori lumea va avea `una dintre cele mai rușinoase pagini ale istoriei`

08:30, 04.03.2024 - Președintele ucrainean Volodimir Zelenski a declarat, duminica, ca este nevoie de voința politica pentru ca Ucraina sa iși asigure ajutorul militar de care are nevoie, altfel lumea se va confrunta cu "una dintre cele mai rușinoase pagini ale istoriei", relateaza Reuters preluat de mediafax. Liderul…

Reacția lui Cheloo dupa ce a vazut momentul prezentat de doi artiști ucrainieni la „iUmor”: „Apreciez munca de o viața”

16:55, 29.02.2024 - Juriul de la „iUmor” a amuțit in fața unui numar spectaculos de magie prezentat de doi artiști ucrainieni. Cheloo a stat in picioare pe intreaga durata a momentului de jurizare. „iUmor – Alege comedia” sezonul 16 aduce, și in cel de-al treilea episod al noului sezon, in fața juraților și a telespectatorilor,…

Seria In spatele Camerei 609, episodul 4, sezonul 2. Anda Sarbei: „Primii bani pe care i-am caștigat au fost 2 dolari”

23:00, 09.02.2024 - Ce se intampla in culisele serialului Lasa-ma, imi place! Camera 609. Descopera actorii care dau viața personajelor, emoțiile din spatele camerelor de luat vederi și povestea producției romanești. Tot ce vrei e sa dai PLAY! Vezi episoade integrale In spatele Camerei 609 in AntenaPLAY!

Seria Lia - Tot ce nu se vede, episodul 3, sezonul 3. Cristina Ciobanașu: „Nu-mi oferiți cadouri scumpe in bijuterii ca nu țin!”

23:05, 01.02.2024 - Ce se intampla in culisele serialului Lia - Soția soțului meu. Descopera actorii care dau viața personajelor, emoțiile din spatele camerelor de luat vederi și povestea producției romanești. Tot ce vrei e sa dai PLAY! Vezi episoade integrale Lia - Tot ce nu se vede in AntenaPLAY!


Ce parere ai despre aceasta stire?