Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Emily Moskalenko a câştigat a doua ediție din sezonul V de la ”Next Star”

Publicat:

Fara îndoiala, a fost cel mai spectaculos moment din aceasta editie a emisiunii "". Show-ul pregatit de a reusit sa uimeasca juriul si sa ridice lumea în picioare.

Vine din Ucraina si e pregatita sa cucereasca toata lumea. Mobilitatea sa iesita din comun o ajuta sa faca miscari la care alte persoane nici nu îndraznesc sa viseze.

Doamnelor, domnilor, iata un dans asa cum nu ati mai vazut niciodata...

In fiecare DUMINICA, vezi cea mai noua ediție "" de la 10:00, in AVANPREMIERA pe AntenaPlay și de la 20:30,…

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Bravo, tata! Rezumat episodul 11, sezonul 2, din 28 aprilie. Gioni se interneaza la un spital de psihiatrie

01:15, 29.04.2024 - In al unsprezecelea episod din noul sezon Bravo, tata!, telespectatorii au putut viziona cum Gioni se interneaza la o clinica de recuperare mintala și planul lui Mario de a avea bani. Ce se mai intampla cu taticii se vede in cadrul celor mai noi episoade din noul sezon al serialului de pe Antena 1 și…

Seria Lia - Tot ce nu se vede, episodul 11 din sezonul 3. Ioana Blaj: „M-am pregatit pentru actorie fara sa știe nimeni!”

23:06, 28.03.2024 - Ce se intampla in culisele serialului Lia - Soția soțului meu. Descopera actorii care dau viața personajelor, emoțiile din spatele camerelor de luat vederi și povestea producției romanești. Tot ce vrei e sa dai PLAY! Vezi episoade integrale Lia - Tot ce nu se vede in AntenaPLAY!

Cand va inceta Rusia focul in Ucraina: Vladimir Putin a facut anunțul așteptat de toata lumea

13:05, 18.03.2024 - Presedintele rus Vladimir Putin, care a ordonat o invazie in Ucraina vecina in urma cu peste doi ani, a declarat ca este deschis la o incetare a focului pe perioada Jocurilor Olimpice de la Paris din vara acestui an, relateaza dpa. Presedintele francez Emmanuel Macron a confirmat intr-un interviu…

Reacția lui Cheloo dupa ce a vazut momentul prezentat de doi artiști ucrainieni la „iUmor”: „Apreciez munca de o viața”

16:55, 29.02.2024 - Juriul de la „iUmor” a amuțit in fața unui numar spectaculos de magie prezentat de doi artiști ucrainieni. Cheloo a stat in picioare pe intreaga durata a momentului de jurizare. „iUmor – Alege comedia” sezonul 16 aduce, și in cel de-al treilea episod al noului sezon, in fața juraților și a telespectatorilor,…

Anunțul facut de Cosmin Seleși despre emisiunea „Batem palma?” de la Pro TV: „Deja am pornit la drum pentru noul sezon”

14:15, 26.02.2024 - Cosmin Seleși anunța ca emisiunea „Batem palma?”, pe care o prezinta la Pro TV, va reveni cu al treilea sezon. Filmarile au inceput deja, el i-a cunoscut și pe concurenți. Cosmin Seleși și intreaga echipa s-au intors pe set și s-a dat startul filmarilor pentru sezonul trei din emisiunea „Batem Palma?”.…

iUmor sezonul 16, 18 februarie 2024. Doi ca Unu și cum pornesc neințelegerile: „Vreau și eu inc-o jumatate!”

22:20, 18.02.2024 - S-a dat startul campaniei electorale. In sezonul 16 iUmor - Alege comedia, se va vota Președintele comediei! In fiecare duminica, de la 21:00, pe Antena 1 și in AntenaPLAY. Fiecare vot conteaza!

Seria In spatele Camerei 609, episodul 4, sezonul 2. Anda Sarbei: „Primii bani pe care i-am caștigat au fost 2 dolari”

23:00, 09.02.2024 - Ce se intampla in culisele serialului Lasa-ma, imi place! Camera 609. Descopera actorii care dau viața personajelor, emoțiile din spatele camerelor de luat vederi și povestea producției romanești. Tot ce vrei e sa dai PLAY! Vezi episoade integrale In spatele Camerei 609 in AntenaPLAY!

Seria Lia - Tot ce nu se vede, episodul 4 din sezonul 3. Ana Bodea: „Am dansat un an și jumatate cu glezna fracturata”

23:05, 08.02.2024 - Ce se intampla in culisele serialului Lia - Soția soțului meu. Descopera actorii care dau viața personajelor, emoțiile din spatele camerelor de luat vederi și povestea producției romanești. Tot ce vrei e sa dai PLAY! Vezi episoade integrale Lia - Tot ce nu se vede in AntenaPLAY!


Ce parere ai despre aceasta stire?