Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Elena, soţia lui Nelu Ploieşteanu, ameninţată de cea de-a doua amantă a lăutarului! „Mi-a spus că mă omoară dacă ...”

Publicat:

Telenovela din familia Ploiesteanu este departe de a se fi încheiat! Potrivit sotiei, celebrul lautar ar avea doua amante, cu care traieste de peste zece ani, si Maria, o studenta în vârsta de douazeci si cinci de ani, din Ploiesti, fiica de politist.

nu-si mai gaseste linistea, se pare. Femeile din viata lui nu-i mai dau pace si, involuntar, îi pun sanatatea în pericol. , femeia cu care are o relatie extraconjugala de peste zece ani, se pare ca nu este singura din viata lautarului. Maria,…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Star Matinal. Monica Davidescu a vorbit despre momentele din viața ei in care a crezut ca nu se poate. Actrița, lecție de succes pentru femeile puternice: "Daca ai incredere..." / VIDEO

10:25, 26.04.2024 - Monica Davidescu a vorbit, in exclusivitate pentru Antena Stars, despre secretul din spatele succesului pe care il are de atația ani. Soția lui Aurelian Temișan a vorbit și despre provocari și probleme, și a spus cum a reușit sa treaca peste ele.

Xtra Night Show. Cum se simte Florin Salam, dupa ultimele evenimente din viața sa. Soția lui, Roxana Dobre ii organizeaza agenda personala: ”Am deschis ochii mai bine” / VIDEO

00:25, 09.04.2024 - Florin Salam a trecut printr-o perioada dificila, avand mai multe procese in care era acuzat pentru inșelaciune, dar și pentru violența. Manelistul a renunțat la persoanele care ii voiau raul, iar acum incearca sa se concentreze cat mai mult pe viața de familie și cea profesionala.

Bruce Willis a implinit 69 de ani! A fost sarbatorit de toate femeile din viața lui: „Suntem recunoscatoare ca te avem!”

18:01, 21.03.2024 - Bruce Willis a implinit 69 de ani, marți, pe 19 martie. Starul de la Hollywood, care sufera de demența, a fost aniversat in sanul familiei sale. Soția lui, Emma Heming, alaturi de care are doua fetițe, Mabel (11 ani) și Evelyn (9 ani), i-a transmis un mesaj emoționant, prin intermediul rețelei sociale…

Gabriel Torje, urari pentru femeile din viața sa, de 8 martie. Ce le-a transmis fotbalistul surorii, mamei, dar mai ales iubitei: ”La mulți ani” / FOTO

12:15, 08.03.2024 - Gabriel Torje a marcat cum se cuvine Ziua Internaționala a Femeilor. Atacantul de la CS Concordia Chiajna a transmis mesaje importante, pe rețelele de socializare, pentru sora, mama și iubita sa, adaugand și cate o fotografie. Fanii au putut vedea cum arata femeile din viața fotbalistului.

Un barbat din Dolj și-a ucis soția cu 24 de ani mai tanara, apoi s-a sinucis. Femeia ii salvase viața cu cațiva ani in urma

15:00, 07.03.2024 - Cei doi soți au fost gasiți fara suflare de o ruda care venise in vizita. Criminaliștii ajunși la fața locului au demarat cercetarile pentru a stabili exact ce s-a intamplat. „Am lasat banii in mașina de spalat sa ne inmormantați", au fost ultimele cuvinte ale barbatului.

Eva Braun, amanta celebra și soție pentru ultimele 36 de ore din viața lui Hitler: „Era cea mai nefericita femeie!”

12:25, 06.02.2024 - „Femeile din Reich nu aveau voie sa se machieze, sa bea alcool si sa fumeze. Eva le facea pe toate. Era cea mai nefericita femeie pe care am intalnit-o vreodata”, scria Gertraud Weisker, verișoara amantei celebre a lui Adolf Hitler.

CRBL și soția lui, Elena de la Power Couple Romania – La bine si la greu, dezvaluiri din viața de familie: „Eu sunt cu regulile”

16:41, 01.02.2024 - Cu doar cateva zile inainte de premiera Power Couple Romania – La bine si la greu, CRBL si soția lui, Elena, au dezvaluit detalii mai puțin cunoscute din viața lor de familie. Cum iși impart cei doi rolurile atunci cand vine vorba de relația cu fiica lor adolescenta.

Femeile din viata lui Caragiale: le-a iubit pe Veronica Micle și pe sotia actorului Nottara. Cine i-a devenit nevasta: „Totul se sfarșea cu glume și rasete”

11:10, 30.01.2024 - In 2024 vom sarbatori 172 de ani de la nașterea celui mai important dramaturg roman, Ion Luca Caragiale, a carui viața a fost plina de femei frumoase, precum veronica Micle, sau soția celebrului actorului Constantin I. Nottara. Dar, deși a iubit femei frumoase, doar una i-a devenit soție.


Ce parere ai despre aceasta stire?