Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

DRAMA sfâșieroare. Prietenii, despre moartea jurnalistei care s-a aruncat de la etaj: „Era terorizată”. Nefericită și în depresie, s-a sinucis la 25 de ani

Publicat:

avea doar 25 de ani, era absolventa de Jurnalism și director la Poșta Romana. Dupa o cearta cu iubitul a suferit o depresie. S-a aruncat de la etajul șapte, chiar in fața surorii ei. Apropiații susțin ca era tulburata și speriata.

Citeste articolul mai departe pe evz.ro…  

Sursa articol: evz.ro


Stiri pe aceeasi tema

Drama in judetul Neamt: un barbat s-a aruncat in fata trenului. A murit pe loc!

09:30, 04.05.2024 - O tragedie a avut loc, sambata dimineata, in judetul Neamt. Un barbat de 60 de ani, din județul Iași, s-a aruncat in fața trenului. Omul a murit pe loc! Sursele sustin ca barbatul s-a sinucis Surse din ancheta spun ca barbatul s-a aruncat in fața trenului. Echipajul medical sosit la fața locului a declarat…

„Atata straduința iși dadea sa fie acceptata”: Apropiații tinerei care a suferit in 2019 un accident grav, iar ieri s-a aruncat de pe o cladire, deplang moartea Mihaelei

11:45, 18.04.2024 - Prietenii și apropiații Mihaelei Cheptene, tanara de 24 de ani, care a decedat, dupa ce s-a aruncat in gol de la etajul 15 al unui bloc din sectorul Buiucani al capitalei au scris mesaje de condoleanțe, pline de durere, pe pagina de facebook a tinerei.

Drama din viața Magdei Isanos, poeta sufletelor: „Iși rupea caietele sau le ardea. Pe unul l-a aruncat intr-o vara, in mare“

21:05, 17.04.2024 - O parte din poeziile scrise de poeta Magda Isanos au fost publicat intr-o singura carte, aparuta in anul 1943. Cei care au cunoscut-o spun ca iși rupea caietele sau le ardea. Pe unul l-a aruncat, intr-o vara, in mare.

Știrile Antena Stars. Cristina Cioran, primele declarații dupa moartea mamei fostului ei iubit. Alex Dobrescu i-a aruncat cenușa in Lacul Tei: „Și-a dorit...”

20:56, 10.04.2024 - Mama lui Alex Dobrescu a murit la inceputul lunii aprilie. Fostul iubit al Cristinei Cioran este convins ca femeia care i-a dat viața este intr-un loc mai bun și a vrut sa ii respecte cea mai mare dorința, aceea de a fi incinerata.

Mesaje de durere dupa moartea Sarei, adolescenta care a cazut de la etajul opt al unui bloc in Brașov. Prietenii ei nu știau cu ce probleme se confrunta: ”Ai fost...”

10:35, 08.04.2024 - O adolescenta de 15 ani a avut un sfarșit tragic. Sara a murit dupa ce a cazut de la etajul 8 al unei cladiri. Moartea ei a lasat multa durere in sufletele prietenilor ei, care nu știau cu ce probleme se confrunta. Pe rețelele de socializare au aparut o mulțime de mesaje de durere.

Tragedie la greva Poștei Romane! Un angajat, care protesta, a murit subit. Colegii sai au intrat in panica

09:55, 03.04.2024 - Un angajat de la Poșta Romana a murit, dupa ce a protestat alaturi de colegii sai. Barbatul s-a stins din viața subit. Moartea lui a starnit panica dintre colegii angajatului, speriați de ce i s-a intamplat. Barbatul era din Tulcea și și-a susținut colegii in lupta pentru dreptate.

Apropiații lui Putin cer reintroducerea pedepsei cu moartea dupa atacul sangeros de la Moscova

20:25, 24.03.2024 - Apropiații lui Putin cer reintroducerea pedepsei cu moartea dupa atacul sangeros de la MoscovaMai multi membri de rang inalt al regimului Vladimir Putin au cerut ridicarea moratoriului privind pedeapsa cu moartea pentru "teroristi", dupa atacul sangeros comis vineri la o sala de concerte de la periferia…

Prietenii nu au uitat-o pe Alina, fata ucisa de cea mai buna prietena in Mangalia, nici dupa șase luni de la moartea ei. Gestul facut de una dintre persoanele apropiate / FOTO

17:55, 14.02.2024 - Au trecut mai bine de șase luni de cand Alina a fost ucisa de cea mai buna prietena, Loredana, in Mangalia. Oamenii apropiați iși amintesc cu drag de ea și se pare ca nu au uitat-o pe adolescenta, dovada stand imaginile postate de una dintre persoanele cu care tanara se ințelegea bine.


Ce parere ai despre aceasta stire?