Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Dramă cutremurătoare la Satu Mare: O tânără A MURIT la spital după ce a născut. Familia este devastată

Publicat:

Tragie fara margini intr-o familie din Satu Mare. O tanara de 30 de ani, aflata la cea de-a doua sarcina, a murit la la la scurt timp dupa ce a adus pe lume o fetita sanatoasa. In dimineata zilei de 23 iulie, tanara, aflata in travaliu, a fost transportata cu ambulanta la spital, fiind dusa direct la sala de nasteri. Din pacate, in decursul a doar cateva ore, a facut trei stopuri cardiace. Se pare ca cel din urma i-a fost fatal.Durere imensa si, deocamdata, intrebari fara raspunsEra sanatoasa si astepta venirea pe lume a celui de-al doilea copil.

Citeste articolul mai departe pe vocea.biz…  

Sursa articol: vocea.biz


Stiri pe aceeasi tema

Ele sunt fetița de patru ani și bunica ei, care au murit in Calarași, dupa ce au mancat pește. Familia se pregatește sa le inmormanteze, in ajunul Paștelui / FOTO

13:25, 03.05.2024 - Au aparut primele imagini cu fetița de patru ani și bunica ei, care au murit in Calarași, dupa ce au mancat pește. Cele doua urmeaza sa fie conduse pe ultimul drum de familie, in ajunul Paștelui. Familia lor va avea cele mai dureroase sarbatori de pana acum.

O fetița de aproape 2 ani a murit dupa ce a inghițit biluțe magnetice. Apelul disperat al mamei catre parinți: „Nu cumparați așa ceva”

11:01, 25.04.2024 - O fetita de nici doi ani a murit dupa ce a ingerat bilute magnetice. Familia fetitei este din Romania, dar este stabilita de 12 ani in Germania. Mama copilului a relatat pentru News.ro cum a ajuns sa ingereze bilutele si tot ce s-a intamplat, de la primele simptome si diagnosticul de enterocolita si…

Bucurie mare in familia lui Don Pepe! Soția lui a nascut. Maria Capalnaș a adus pe lume o fetița

12:10, 23.04.2024 - Don Pepe și soția lui, Maria Capalnaș, traiesc momente unice. Cei doi s-au casatorit in urma cu cateva luni, pe malul Lacului Como, iar de curand, au devenit și parinți. Soția afaceristului a adus pe lume primul lor copil, o fetița.

Soția lui Costel Corduneanu, devastata de durere dupa ce interlopul a murit: „Ai plecat de langa mine pentru totdeauna”. S-au casatorit civil in vara anului trecut

08:40, 16.04.2024 - Este doliu in lumea interlopilor, dupa moartea lui Costel Corduneanu. Familia il plange pe liderul clanului, care a murit pe un pat de spital, in Targu Mureș. A lasat in urma trei copii și o soție indurerata, cu care era impreuna de 16 ani.

Imagini dureroase de la locul in care a murit Gabi Stangau. Soția lui este copleșita de suferința / FOTO

09:50, 21.03.2024 - Familia lui Gabi Stangau sufera cumplit dupa moartea lui. Diana, soția artistului, nu pierde nicio ocazie in care sa il viziteze la mormant sau la locul unde acesta s-a stins din viața. Familia și prietenii lui au decorat locul unde s-a produs tragedia cu o mulțime de lumanari și candele, iar imaginile…

A fost stabilita cauza incendiului din Italia, in care au murit Ștefania și copiii ei! Familia romancei este impietrita de durere: ”Sunt devastata”

13:16, 16.03.2024 - La o zi de la tragedia de proporții din Italia, a fost stabilita cauza incendiului in care au murit Ștefania și copiii ei. Romanca nu a avut nicio șansa de supraviețuire, iar apropiații ei sunt devastați de durere. Moartea Ștefaniei a provocat o durere memarginita in cazul celor care au iubit-o.

Durere fara margini in familia lui Gabi Stangau, dupa ce bunica lui a murit. Mama violonistului, distrusa de durere: „Te-ai dus la nepotul tau...”

11:40, 06.03.2024 - Dupa ce și-a pierdut fiul intr-un accident de ATV, acum mama lui Gabi Stangau iși plange și soacra. Cele doua aveau o relație apropiata, mai ales ca femeia care i-a dat viața violonistului a ramas și vaduva.

Un bebeluș a murit in ambulanța, in drum spre spital, la Satu Mare

10:10, 22.02.2024 - O fetița de doar șase luni din Satu Mare a murit in ambulanța, in drum spre spital. Familia fetiței a sunat la 112 dupa ce a observat ca starea ei este din ce in ce mai grava din cauza unei viroze. In ambulanța, fetița a intrat in stop cardiorespirator și a murit in ciuda tuturor […] Source


Ce parere ai despre aceasta stire?