Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

De ce este bine sa includem in alimentatie ardeiul gras

Publicat:

Ardeiul gras prezinta proprietati curative care pot proteja organismul de foarte multe probleme de sanatate.Ardeiul gras asigura o mare parte din necesarul de vitamine si contine substante care ajuta in procesul de slabire, amelioreaza durerile si pot chiar sa protejeze impotriva cancerului, conform csid.Ardeiul gras este una dintre cele mai importante surse naturale de vitamina A si C, iar ardeiul gras rosu in special contine multe fibre, folati, vitamina K si minerale care protejeaza organismu ...

Citeste articolul mai departe pe ziuaconstanta.ro…  

Sursa articol: ziuaconstanta.ro


Stiri pe aceeasi tema

Alimentele pe care trebuie sa le consumi in aceasta primavara pentru a avea un sistem imunitar puternic

09:20, 17.04.2024 - Iata cateva dintre cele mai importante alimente pentru sistemul imunitar in aceasta perioada a anului:1. CitriceleCitricele, cum ar fi portocalele, lamaile, grepfrutul și limele, sunt bogate in vitamina C, un puternic antioxidant care ajuta la intarirea sistemului imunitar. Vitamina C stimuleaza producția…

Care sunt beneficiile consumului de ficat de origine animala

17:40, 04.04.2024 - Ficatul de origine animala este considerat un superaliment datorita bogației sale de nutrienți, insa el este adesea subevaluat și exclus de multe persoane din dieta obișnuita. Descopera care sunt beneficiile consumului de ficat și cat de des este recomandat sa il consumam:Ficatul de origine animala…

26 Martie – Ziua spanacului. Care sunt beneficiile plantei?

11:35, 26.03.2024 - Iata ca exista inca o „sarbatoare” a zilei de 26 Martie. Ziua naționala a spanacului ne amintește de beneficiile pe care aceasta planta le are asupra organismului nostru. Spanacul este renumit datorita aportului de vitamine și minerale pe care le aduce corpului nostru, daca este consumat. Pe langa beneficiile…

Cele patru legume verzi preferate de Jennifer Lopez și gemenii ei  

00:35, 26.03.2024 - Intr-un interviu publicat recent in ”Hello”, Jennifer Lopez vorbeșe despre cele patru legume preferate, care o ajuta sa nu ia in greutate și sa aiba un corp ultra-tonificat. Actrița a precizat care sunt legumele preferate și pe care Jennifer Lopez le imparte cu gemenii ei, Emme și Max. ”Mancam multe…

Patrunjelul, minunea din bucatarie. Cand devine periculos pentru organism consumul acestei plante

10:05, 25.02.2024 - Sucul insa devine foarte periculos pentru organism, daca este consumat in cantitati mari.Patrunjelul contine proteine (20%), flavonoide (intretin membranele celulelor sangelui, au rol de antioxidant), uleiuri esentiale, fier, calciu, fosfor, mangan, inositol, sulf, vitamina K, betacaroten si, in special,…

Ardeiul iute in alimentație, antioxidant și agent anti-obezitate. Mayașii il foloseau pentru a trata astmul

09:50, 21.02.2024 - Ei bine, ardeiul iute poate fi cat de iute se poate ar spune unii, dar asta depinde de gust și de cum ni l-am educat in timp. Pentru ca, va vine sa credeți sau nu, daca adaugam treptat ardei tot mai mult și tot mai iute in mancare, papilele noastre gustat

Nutriționistul Mihaela Bilic. Gulia, buna și pentru digestie, și pentru silueta

14:10, 10.02.2024 - Gulia are mai multe efecte benefice. Daca ronțaiți gulie precum iepurașii, veți avea beneficii și pentru digestie și pentru silueta, spune nutriționistul Mihaela Bilic. „Va mai amintiți ce gust are gulia? Nu era toamna in care tata, atuci cand punea varza la murat, sa nu dea sa mancam cotor de varza…


Ce parere ai despre aceasta stire?