Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Daniela Crudu, declarații după ce s-a zis că 70.000 de dolari câștigă lunar de pe o platformă pentru adulți: „Eu sunt mulţumită”

Publicat:
Daniela Crudu, declarații după ce s-a zis că 70.000 de dolari câștigă lunar de pe o platformă pentru adulți: „Eu sunt mulţumită”

Daniela Crudu a renunțat de ani de zile la televiziune, acum e preocupata de viața de familie, dar și de activitatea ei in mediul online. Fosta asistenta TV face acum declarații, dupa ce s-a zis ca 70.000 de dolari caștiga lunar de pe o platforma pentru adulți.In anul 2022, Daniela Crudu și-a facut cont pe o platforma pentru adulți. Cei vor ca vor sa vada conținutul postat de aceasta pe trebuie sa plateasca un abonament de 20 de euro pe luna. Totul se intampla dupa ce iși daduse demisia de la „”, emisiunea prezentata de , și se intreținea din campaniile de publicitate…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol si foto: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Casa lui Freddie Mercury din Londra scoasa la vanzare pentru 38 de milioane de dolari

12:06, 28.02.2024 - Casa lui Freddie Mercury din Londra scoasa la vanzare pentru 38 de milioane de dolari. Fosta casa din Londra a legendei rock Freddie Mercury este scoasa la vanzare, potrivit CNN. Proprietatea aparține prietenei lui Freddie Mercury.


Ce parere ai despre aceasta stire?