Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cum reacţionează soţia când soţul e cu gândul la "nebunii"? Concurenții au dat frâu liber sincerității: "Eu dorm adânc. Când mi-e somn nu pot"

Publicat:

Afla cine a strans cele mai multe puncte din cuplurile Ioana & Naser , Veronica & Costel si Liliana & Catalin cu intrebarea: Cum reactioneaza sotia cand observa ca sotul se tot foieste prin pat cu gandul la "nebunii"?

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Banc: „Soțul gelos iși suna zilnic soția și o intreaba unde este”. Gluma care iți va aduce zambetul pe buze

10:05, 07.04.2024 - Ziua buna se cunoaște de dimineața, de aceea vrem sa iți aducem zambetul pe buze, așa ca, in randurile de mai jos iți prezentam cele mai tari bancuri. Iata ce glume poți sa impartașești cu cei dragi.

Adevarul despre casnicia Sandei Ladoși cu Ștefan Tache. Ce condiție i-a pus artista barbatului. „Cand mi-am cunoscut soțul, el era insurat”

12:46, 10.03.2024 - Sanda Ladoși, in varsta de 54 de ani, și Ștefan Tache s-au casatorit in 2006, dupa o relație de 10 ani. Cei doi se cunoșteau din 1990, insa relația lor a inceput mai tarziu, dupa ce barbatul a divorțat de cea de-a treia soție. La inceput, intre cei doi s-a infiripat o frumoasa prietenie și nu s-au gandit…

Ce diferența de varsta exista intre Betty Salam și soțul ei, Catalin Vișanescu. Artista avea doar 15 ani cand s-au cunoscut

16:50, 02.03.2024 - Betty Salam și soțul ei, Catalin Vișanescu, sunt impreuna de noua ani. Concurenții de la Asia Express sezonul 7 - Drumul Zeilor sunt casatoriți de șase ani și au un baiețel minunat, insa puțini sunt cei care știu ce diferența de varsta exista intre ei.

Prima reacție a lui Betty Vișanescu, dupa ce s-a anunțat ca pleaca pe Drumul Zeilor. Fiica lui Florin Salam face echipa cu soțul ei la Asia Express 2024 / FOTO

14:55, 26.02.2024 - Betty Vișanescu a avut o prima reacție, dupa ce s-a anunțat ca pleaca pe Drumul Zeilor. Fiica lui Florin Salam face echipa cu soțul ei, Catalin, la Asia Express 2024. Iata ce a transmis artista despre competiție, prin intermediul rețelelor de socializare!

Povestea de dragoste dintre Mihai Gainușa și soția lui. Omul de radio a acceptat aventura Asia Express - Drumul Zeilor 2024

13:26, 26.02.2024 - Toata lumea il cunoaște pe Mihai Gainușa de la Cronica Carcotașilor, insa nu mulți o știu pe soția lui. Omul de radio și Ioana au o poveste de dragoste foarte interesanta. Acum, el a acceptat aventura Asia Express - Drumul Zeilor 2024. Iata ce se știe despre relația celor doi!

CATALIN GOLOFCA A VENIT LA TARGOVIȘTE PENTRU A PRIMI VESTEA CA NU MAI FACE PARTE DIN PLANURILE LUI DIEGO LONGO

06:40, 14.02.2024 - Liber de contract dupa desparțirea cu memoriu de clubul dambovițean, dar și intr-o situație mai complicata, cata vreme a jucat deja la doua echipe in actuala stagiune, Golofca a incercat sa revina la Chindia, avand acordul de principiu al președintelui Lorin Petrescu de a negocia intoarcerea sa. ”Cinci…

Banc: "Soțul conduce cu soția și soacra in mașina." Continuarea te va face sa razi in hohote

10:20, 13.02.2024 - Daca vrei sa te destinzi puțin in aceasta prima parte a zilei de marți și sa uiți de gandurile și problemele pe care le ai, și care, poate, nu-ți dau pace, noi venim cu soluția. Iți prezentam cateva bancuri care, cu siguranța te vor face razi cu lacrimi. Relaxeaza-te și citește-le!


Ce parere ai despre aceasta stire?