Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cel puţin patru morţi, 145 de persoane date dispărute şi 225 de răniţi în urma cutremurului din Taiwan

Publicat:

Cel putin patru persoane au murt, iar alte 145 au fost date disparute in urma cutremurului cu magnitudinea 6,4, soldat de asemenea cu 225 de raniti, care a avut loc la Hualien cu putin inainte de miezul noptii (ora locala), relateaza Reuters, conform news.ro.

Echipe de interventie au actionat toata noaptea de marti spre miercuri si continuau sa o faca miercuri dimineata, cautand in cladiri surpate.

Multe dintre persoanele date disparute ar fi blocate intr-un spital militar din oras.

Hualien, situat la aproximativ 120 de kilometri sud de Taipei, pe coasta de est a Taiwanului,…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cutremur puternic in Taiwan, dupa dezastrul de la inceputul lunii, soldat cu 17 morti si peste 1.100 de raniti

17:45, 22.04.2024 - Taiwanul a fost zguduitde un cutremur ”puternic”, resimtit la Taipei de personal AFP, iar Agentia Meteorologica taiwaneza a anuntat o magnitudine de 5,5 Richter in comitatul Hualien, din estul țarii, relateaza AFP.Cutremutul de luni a avut loc la ora locala 17.08 (12.08, ora Romaniei).Potrivit Institutului…

Un nou cutremur a zguduit Taiwanul - A fost resimțit ți la Taipei

13:06, 22.04.2024 - Un seism cu magnitudinea 5,5 a zdruncinat luni districtul Hualien din estul Taiwanului, a anuntat autoritatea taiwaneza pentru meteorologie, transmite Reuters. Nu au fost semnalate deocamdata pagube materiale.

Atac major al Rusiei asupra Dnipropetrovsk: cel putin opt morti, 25 de raniti

13:10, 19.04.2024 - Un puternic atac cu rachete al Rusiei asupra regiunii Dnipropetrovsk (centrul Ucrainei) a ucis cel putin opt persoane, a ranit peste 25 si a avariat instalatii de infrastructura critica, au anuntat vineri dimineata autoritatile locale, citate de Reuters.

Noi imagini cu momentul cutremurului devastator din Taiwan: mașini lovite de pietre de pe versanți

17:35, 09.04.2024 - La aproape o saptamana de la cutremurul cu magnitudine peste 7, care a lovit Taiwan pe 3 aprilie, pe rețelele sociale continua sa apara videoclipuri care arata momentul terifiant al producerii seismului.Un videoclip publicat de canalul Morbid Knowledge pe X, urmarit de peste 2,3 milioane de oameni,…

Cutremur puternic in Taiwan, cu cel puțin noua morți, sute de raniți. Zeci de oameni sunt blocați in tuneluri

13:40, 03.04.2024 - Zeci de oameni sunt blocați in mai multe tuneluri din Taiwan in urma cutremurului de miercuri dimineața. Alte victime au ramas blocate sub cladirile prabușite. Echipele de intervenție incearca sa ajunga la victime. Noua persoane au murit și peste 800 au fost ranite in urma cutremurului care a avut loc…

Cel puțin 16 morți și peste 70 de raniți dupa un atac cu rachete asupra Odesa

18:25, 15.03.2024 - Rusia a lansat vineri rachete balistice asupra infrastructurii civila din orașul ucrainean Odessa, port la Marea Neagra, ucigand cel puțin 16 persoane și ranind peste 70, in cel mai sangeros atac al Moscovei din ultimele saptamani, au declarat oficiali ucraineni, relateaza Reuters.

O drona ruseasca s-a prabușit peste un bloc din Odesa: Doi morți și opt raniți

11:16, 02.03.2024 - Doua persoane au fost ucise, opt ranite și șase sunt inca disparute dupa ce o drona ruseasca s-a prabușit sambata intr-un bloc de apartamente din orașul portuar Odesa, in sudul Ucrainei, au anunțat autoritațile, citate de Reuters.

Cel putin trei morti si 12 raniti in bombardamente ale fortelor ruse in apropiere de Donetk

09:50, 14.02.2024 - Trei persoane, printre care un copil, au fost ucise si 12 ranite in noaptea de marti spre miercuri in timpul bombardamentelor fortelor ruse asupra orasului ucrainean Selidov, situat in apropiere de Donetk, au anuntat autoritatile locale, transmit AFP si Reuters.


Ce parere ai despre aceasta stire?