Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ce boală ai, în funcţie de cum te doare capul

Publicat:

 

Dureri de cap cauzate de sinuzita

Sinusurile sunt niste cavitati din interiorul craniului tau, umplute cu aer. Atunci cand ele sunt astupate de o infectie, se umfla si provoaca dureri de cap groaznice, stare generala proasta, iti curge nasul, faci febra si ai sensibilitate la lumina si la atingere in zona fetei si capului. Daca ai astfel de dureri, nu te obosi sa vindeci durerea de cap cu medicamente, ci trateaza cauza durerii, adica sinuzita. In cazul alergiilor, trebuie tratata alergia si inflamatia cauzata de reactia alergica, nu durerea simpla, care este doar o urmare a inflamarii…

Citeste articolul mai departe pe unica.ro…  

Sursa articol: unica.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ce este terapia durerii, un nou drept al pacienților romani. Medic: „Durerea in sine ajunge sa fie o boala”

06:50, 26.04.2024 - Terapia durerii va fi inclusa in categoria drepturilor pacienților romani, daca un proiect legislativ va fi aprobat de Parlament. Momentan, doar o parte din pacienți beneficiaza de aceasta terapie, iar in cele mai multe cazuri se face doar la privat.

Durerea de picioare in afecțiunile vasculare. Ce poate trada și de ce trebuie sa mergi la medic

01:00, 03.04.2024 - Durerea de picioare poate fi uneori semnul unei probleme vasculare, fiind un simptom comun al unor afecțiuni circulatorii care impun consult medical. Uneori, aceasta poate trada chiar afecțiuni ce pot pune viața in pericol. „Durerea de picioare in afecțiunile circulatorii este un simptom comun al problemelor…

Elimina colesterolul rau - Sase alimente care curata vasele de sange

22:20, 29.03.2024 - Nivelurile ridicate de colesterol LDL, numit si colesterol "rau", determina formarea placii in artere. Toate acestea cresc probabilitatea bolilor cardiovasculare. Medicii au enumerat sase produse care vor ajuta la evitarea acestei afectiuni periculoase. Fulgi de ovaz - sunt bogati in fibre solubile…

Tensiune maxima in PNL Timis: Primarii amenința cu plecarea

22:50, 19.03.2024 - Peste 30 de primari liberali din județul Timis au anunțat ca sunt gata sa migreze la Forța Dreptei, daca PNL va ceda funcția de presedinte al Consiliului Județean. Comitetului Director Județean Timiș al PNL a stabilit ca pentru aceasta funcție va candida actualul presedinte liberal al CJ Alin Nica.…

Motivul pentru care femeile sunt mai protejate de infarct. Ce aliment afecteaza vasele de sange

11:50, 09.03.2024 - In randurile de mai jos iți vom spune motivul pentru care femeile sunt mai protejate de infarct decat barbații. Toata lumea ar trebui sa fie atenta la urmatoarele aspecte. Iata ce aliment afecteaza vasele de sange!

Aproape jumatate dintre cei care se confrunta cu acnee raman cu cicatrici. Dr. Andreea Moroianu, MedLife: ,,Pentru a reduce cicatricile cauzate de acnee este important sa se inițieze terapia eficienta cat mai devreme posibil”

17:10, 06.03.2024 - Continue reading Aproape jumatate dintre cei care se confrunta cu acnee raman cu cicatrici. Dr. Andreea Moroianu, MedLife: ,,Pentru a reduce cicatricile cauzate de acnee este important sa se inițieze terapia eficienta cat mai devreme posibil” at Info real.

Care sunt cauzele spargerii vaselor de sange de pe fața. Cum poți sa previi apariția lor

12:10, 05.03.2024 - Vasele de sange sparte, cunoscute și sub numele de vene de paianjen, pot aparea in majoritatea zonelor corpului. Atunci cand apar pe fața, ele arata de regula ca niște linii mici, roșii. De asemenea, ele apar frecvent și la nivelul picioarelor.

Te doare gatul cand te trezești dimineața? Cauze și soluții.

09:25, 15.02.2024 - Durerea in gat dimineața este destul de intalnita, mai ales in timpul sezonului rece, insa ea nu trebuie ignorata. Exista doua cauze posibile pentru care poți avea acest simptom: ai racit sau aerul din incaperea in care dormi este mult prea uscat.


Ce parere ai despre aceasta stire?