Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

CAPTURĂ RECORD. Autoritățile franceze au confiscat 2,2 tone de cocaină!

Publicat:

La capatul unei operatiuni internationale desfasurata timp de doi ani, politia franceza se poate mandri cu o captura senzationala de 2,2 tone de cocaina, estimata la 70 de milioane de euro.

Trei suspecți, doi spanioli și un venezuelean, au fost reținuți la bordul unui velier sub pavilion fals american, interceptat la 200 de kilometri în largul insulei Martinica din .

Aceasta captura reprezinta o treime din totalul de 6,6 tone de cocaina, droguri confiscate de catre autoritațile franceze din 2014 în regiune.

este o…

Citeste articolul mai departe pe reporterntv.ro…  

Sursa articol: reporterntv.ro


Stiri pe aceeasi tema

Bani, droguri, alcool și bijuterii date ca mita electorala. Captura record confiscata inainte de alegerile parlamentare din India

14:20, 17.04.2024 - O cantitate record de bunuri și bani, printre care bauturi alcoolice, droguri și bijuterii care au fost date ca mita electorala, a fost confiscata de autoritațile electorale indiene in perioada premergatoare scrutinurilor la nivel național care incep vineri.

Captura record de droguri in Filipine: Presedintele Marcos anunta confiscarea a doua tone de metamfetamina

12:56, 16.04.2024 - Presedintele filipinez Ferdinand Marcos a declarat marti ca aproape doua tone de metamfetamina au fost confiscate cu o zi inainte la sud de Manila, "cea mai mare cantitate" confiscata vreodata de la traficantii din tara, relateaza AFP.

CAPTURA RECORD DE DROGURI in județul DAMBOVIȚA:1,5 kilograme de cocaina (drog de mare risc) și peste 14 kilograme de rezina de canabis (drog de risc)

08:15, 16.03.2024 - CAPTURA RECORD DE DROGURI in județul DAMBOVIȚA:1,5 kilograme de cocaina (drog de mare risc) și peste 14 kilograme de rezina de canabis (drog de risc) The post CAPTURA RECORD DE DROGURI in județul DAMBOVIȚA:1,5 kilograme de cocaina (drog de mare risc) și peste 14 kilograme de rezina de canabis (drog…

Rasturnare de situație in dosarul polițistului acuzat ca vindea cocaina in timpul serviciului / Ce au cerut procurorii DIICOT!

23:00, 02.03.2024 - Rasturnare de situație in dosarul „Droguri cu girofar”: procurorii DIICOT au cerut eliberarea din arest a unui inculpat, iar numele respectivului a disparut din proces, in locul sau fiind trimisa in judecata o femeie acuzata inițial de complicitate. Mai mult, conform instanței, polițistul traficant…

Roman care a FRAUDAT asistența sociala din Italia, somat sa dea inapoi o jumatate de MILION de eruo

19:00, 28.02.2024 - In urma unei investigații, a fost descoperit faptul ca 17 persoane, printre care și un roman, au beneficiat de ajutor social din partea INPS, in mod fraudulos, scrie Stiri Diaspora .Autoritațile italiene au luat o decizie ferma in privința unui cetațean roman, impunand o masura de poprire in valoare…

Sapte inculpati, in arest pentru trafic de droguri

06:10, 26.02.2024 - Judecatorii de la Tribunalul Dolj au dispus arestarea preventiva a sapte persoane acuzate de trafic de droguri de risc și de mare risc. Procurorii DIICOT au explicat ca inculpatii au vandut canabis, ecstasy și cocaina consumatorilor din Dolj si Mehedinti. Pe 21 februarie, patru dintre inculpati au fost…

Captura record de cocaina, ascunsa intre banane, intr-un port din Anglia

15:40, 23.02.2024 - O captura record de cocaina a fost facuta in portul Southampton din Anglia. Drogurile erau ascunse intr-un transport de banane. Cocaina venea din America de Sud și se indrepta catre Germania.

Captura record de droguri in Constanța: Peste 5,2 milioane de comprimate cu substanțe dopante

12:50, 11.02.2024 - Polițiștii din Constanța au descoperit, in urma a 36 de percheziții domiciliare realizate sambata, 220 de baxuri, in care se aflau 5.245.960 de comprimate și 51.557 de fiole, ce conțin substanțe dopante, in valoare de aproximativ 3.000.000 de euro.


Ce parere ai despre aceasta stire?