Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Bombardier american dispărut în Siberia în 1943, găsit după 71 de ani

Publicat:

Ramasitele avionului pierdut au fost descoperite initial in 1966 de catre un vanator din taiga, dar dupa ce a parasit zona, acesta nu a mai gasit drumul inapoi. De atunci, cautarea a continuat in urmatorii 48 de ani, avionul fiind descoperit in cele din urma de reprezentanti ai rezervatiei . Avionul se afla pe pantele muntelui Zelionaya, din regiunea Kemerovo, noteaza historia.ro. Cauzele prabusirii avionului sunt inca un mister. (...)

Citeste articolul mai departe pe ziaruldeiasi.ro…  

Sursa articol: ziaruldeiasi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ajutorul militar american nu va face posibila o ofensiva rapida a Ucrainei - OFICIAL

23:46, 25.04.2024 - "Ucrainenii isi rationalizeaza munitia de ceva vreme (...), asa ca rusii, pe scurt, au reluat initiativa", a declarat presei responsabilul militar american, sub rezerva anonimatului., relateaza AFP, citat de Agerpres.Ajutorul militar din partea aliatilor "le va permite ucrainenilor sa inceapa sa reia…

Rusia, enervata de ajutorul militar american pentru Ucraina, spune ca SUA vor fi „umilite la fel ca in Vietnam sau in Afganistan”

17:40, 21.04.2024 - Maria Zaharova, purtatoarea de cuvant a diplomației lui Putin, susține ca ajutorul militar pe care SUA il ofera Ucrainei pentru a se apara de invadatorii ruși este un „razboi hibrid” al SUA impotriva Rusiei și ca acesta „se va sfarșit intr-o umilința similara cu cea din Vietnam sau Afganistan”, relateaza…

Salvamontiștii care il cauta pe barbatul din Olt disparut de o saptamana au gasit pe munte cadavrul unui american

08:40, 21.04.2024 - Salvamontiștii din Argeș și Valcea care il cauta pe un barbat din Dragașani dat disparut de o saptamana dupa ce a plecat pe munte au gasit cadavrul unui cetațean american. Ei au anunțat procurorii și polițiștii.

Un american fugit in Donbas pentru a susține efortul invadatorilor ruși a disparut fara urma in estul Ucrainei

13:25, 12.04.2024 - Un cetatean american care s-a declarat un sustinator al fortelor invadatoare ruse și s-a alaturat efortului propagandist și de razboi al regimului de la Kremlin a disparut intr-o zona din estul Ucrainei controlata de Rusia, relateaza Sky News.

Un cetatean american care sustinea Rusia este dat disparut in estul Ucrainei

13:05, 12.04.2024 - Un cetatean american care sustinea Rusia este dat disparut in estul UcraineiUn cetatean american care s-a declarat un sustinator al fortelor pro-ruse a disparut intr-o zona din estul Ucrainei controlata de Moscova, relateaza SkyNews, potrivit news.ro.

Un fost medium CIA susține ca a identificat zona in care se afla ramașițele unui copil de doi ani, disparut in mod misterios dintr-un catun din Alpii francezi

21:11, 02.04.2024 - Continue reading Un fost medium CIA susține ca a identificat zona in care se afla ramașițele unui copil de doi ani, disparut in mod misterios dintr-un catun din Alpii francezi at Info real.

Au fost gasite ramașițele unui copil de doi ani, disparut in timp ce se afla la bunici. Moartea sa ramane inca un mister

22:20, 01.04.2024 - O parte din ramașițele lui Emile Soleil, un baiețel de doi ani și jumatate disparut intr-un mic sat din Alpii francezi, in timp ce se afla la bunici, au fost gasite de o excursionista, intr-o zona care fusese deja cercetata.

Ramașițele unui copil de doi ani adus in vacanța la bunici au fost gasite dupa opt luni de la dispariția lui

12:16, 01.04.2024 - Un baiețel de doi ani a disparut in iulie, iar dupa opt luni, ramașițele lui au fost gasite nu departe de zona unde fusese vazut ultima oara. Emile Soleil fusese adus sa stea in vacanța de vara la bunici, iar in 8 iulie a fost dat disparut.


Ce parere ai despre aceasta stire?