Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

IML: Andreea Birlea este fiica lui Adrian Paunescu, potrivit testului ADN

Publicat:


Medicii legisti au facut lumina in cazul paternitatii lui , care nu si-a recunoscut legal fiica, , grefiera la tribunal. Expertiza ADN a relevat ca are acelasi ADN cu regretatul poet.
Comparatia profilelor ADN s-a realizat intai cu probe de saliva prelevate de la surorile gemene ale Andreei, iar apoi cu cele ale fratilor Ana-Maria si .
a declarat  ca poetul stia de existenta ei, iar apoi a fost convins ca ii e fiica din anul 1982, cand au mai trecut printr-un test de paternitate.

Citeste articolul mai departe pe bzi.ro…  

Sursa articol: bzi.ro


Stiri pe aceeasi tema

26 de ani de inchisoare pentru barbatul care si-a omorat fiica vitrega si a ascuns-o in lada canapelei

17:50, 03.04.2024 - Marcel Șerbuc, barbatul care si-a omorat fiica vitrega si a ascuns-o in lada canapelei, a fost condamnat de Tribunalul București la 26 de ani de inchisoare pentru omor calificat și pentru talharie. El a primit 25 de ani pentru omor calificat și 3 ani pentru talharie. Cele doua s-au contopit și a rezultat…

Mama Mariei, femeia insarcinata care a murit in Bacau, a facut declarații. Cum s-au comportat medicii cu fiica ei, cand au ajuns la Maternitate: ”Am vorbit cu ea...”

08:40, 03.04.2024 - In urma cu o zi, o femeie insarcinata a avut un sfarșit tragic la Maternitatea din Bacau. S-a stins din viața la 24 de ore dupa ce a ajuns acolo, iar acum soțul ei ii acuza pe medici de malpraxis. Mama femeii a facut declarații revoltatoare despre cum i-a spus fiica ei ca s-ar fi comportat medicii cu…

A stat cu un fat pietrificat in burta peste 50 de ani

06:36, 21.03.2024 - O femeie, de 81 de ani, din Brazilia, a stat 56 de ani cu un fat pietrificat in burta, fara sa știe, și a murit a doua zi dupa operație. Daniela Almeida Vera, mama a șapte copii, a fost operata de urgența dupa descoperirea șocanta de la radiografie. In toata lumea s-au inregistrat mai puțin de 300 de…

Cine este Șerban Andrei, ginerele lui Cristian Popescu Piedone. Este casatorit cu Ana Maria, fiica primarului, de 6 ani

21:05, 07.03.2024 - Cristian Popescu Piedone se poate considera un socru mulțumit. Mezina familiei s-a casatorit in urma cu 6 ani cu Șerban Andrei, barbatul pe care il iubește. Primarul Sectorului 5 l-a angajat pe acesta in Primarie, creand un conflict de interese, conform Agenției Naționale de Integritate.

Familia femeii care a murit la spitalul Movila din Ploiești, declarații cutremuratoare! Fiica ei vrea ca medicii sa fie pedepsiți: ”Nu pot sa deschid sicriul”

10:05, 07.03.2024 - Apar din ce in ce mai multe detalii șocante despre tragedia de la spitalul Movila din Ploiești. Familia femeii moarte vrea sa știe de ce ea nu a putut fi salvata, in timp ce alți pacienți au fost. Fiica femeii a vorbit cu medicii, iar declarațiile ei sunt ingrozitoare. Iata ce i s-a spus!

Fiul lui Adrian Paunescu, scandal pe bani cu firmele care ar fi „uitat” sa-l plateasca / Detalii exclusive

22:55, 28.02.2024 - Andrei Paunescu a deschis, recent, un proces, impotriva mai multor persoane juridice, printre care și Clubul Rapid, Metrorex și CFR, solicitand ca respectivele companii sa ii plateasca banii cuveniți.

Clipe de cumpana in familia Basescu. Fiica fostului președinte, Ioana, ar suferi de o boala la plamani

07:41, 21.02.2024 - Potrivit apropiaților, la doar trei saptamani dupa ce fostul președinte a fost internat in spital, fiica sa a primit un diagnostic dur.Veștile proaste vin ca o avalanșa pentru fiica cea mare a fostului șef de stat. Ioana Basescu a fost condamnata in trecut la 5 ani de inchisoare pentru instigare la…

Fiica lui Adrian Paunescu, dubla lansare de carte la Buzau

10:20, 15.02.2024 - Maine, 16 februarie, incepand cu ora 18:00, buzoienii sunt invitați la Vila Albatros – Sala Studio, la o dubla lansare de carte a autoarei Ana-Maria Paunescu, fiica regretatului poet Adrian Paunescu. Intrarea este libera in limita locurilor disponibile, anunța reprezentanții Centrului Cultural și Educațional…


Ce parere ai despre aceasta stire?