Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

ACCIDENT MORTAL la Tomeşti. O maşină s-a izbit de un copac

Publicat:

Un grav accident de circulatie s-a petrecut luni seara in localitatea Tomesti. Din nefericire, o persoana si-a pierdut viata. Din primele informatii, se pare ca un autoturism s-a izbit violent de un copac. Soferul ar fi pierdut controlul volanului din cauza carosabilului umed si a vizibilitatii reduse. Echipaje de prim ajutor si de la Politie sunt la fata locului. Deocamdata nu avem detalii despre aceasta tragedie. Revenim cu informatii si imagini.

Citeste articolul mai departe pe ziaruldeiasi.ro…  

Sursa articol: ziaruldeiasi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Accident mortal pentru un roman in Italia. S-a izbit cu mașina de un camion care venea din sens opus

21:50, 17.04.2024 - Ionel Ververeș, un muncitor roman in varsta de 56 de ani, care era rezident in localitatea italiana Mezzolombardo din provincia autonoma Trento, și-a pierdut viața intr-un grav accident rutier petrecut astazi, 17 aprilie 2024, pe drumul provincial 235 din zona Interporto, Trento. Ciocnirea frontala…

UPDATE: Accident grav la Simila: o mașina a intrat intr-un utilaj agricol, iar șoferul a ramas incarcerat

12:30, 04.04.2024 - UPDATE: Șoferul in varsta de 33 de ani a decedat la spitalul din Barlad, in ciuda eforturilor facute de cadrele medicale, care au incercat din rasputeri sa il salveze. Inspectoratul de Poliție a facut o serie de precizari in acest caz: „La data de 4 aprilie 2024, ora 9:36, Poliția Municipiului Barlad…

Accident mortal pe DN 19E! Mașina pe care a condus-o s-a lovit de un TIR

08:10, 08.03.2024 - Un accident grav s-a produs joi seara pe DN 19E, in Bihor. Șoferul unui autoturism a intrat in stop cardio respirator, dupa ce mașina pe... The post Accident mortal pe DN 19E! Mașina pe care a condus-o s-a lovit de un TIR appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

ACCIDENT MORTAL / Șoferul iși verifica mașina in timp ce victima, o adolescenta de 16 ani, zace intinsa pe jos

07:26, 04.03.2024 - Un accident mortal a avut loc duminica dimineața. Un barbat de 23 de ani care era baut a omorat pasagerul din dreapta. Acesta a pierdut controlul volanului și a intrat in pomii de pe marginea drumului. 

Accident rutier grav in județul Alba. O persoana a fost gasita carbonizata, dupa ce o mașina s-a izbit de un cap de pod și apoi a luat foc / FOTO

18:05, 17.02.2024 - Un accident teribil a avut loc, sambata dupa-amiaza, pe un drum din judetul Alba. Șoferul unui autoturism și-a pierdut viața, dupa ce a pierdut controlul asupra directiei, astfel ca masina in care se afla s-a izbit violent de un cap de pod si a luat foc.

(foto) Accident tragic la Singerei: Un șofer a murit in brațele medicilor, dupa ce s-a izbit cu mașina de un copac

16:55, 12.02.2024 - Accident tragic la Singerei. Un șofer de 61 de ani a decedat dupa ce a pierdut controlul asupra volanului și s-a izbit de un copac. Barbatul s-a stins in timp ce medicii ii acordau primul ajutor medical.

Accident grav la Ungheni. O pasagera de 17 ani a murit, dupa ce șoferul beat a ajuns intr-un copac. Fata urma sa iși sarbatoreasca majoratul

10:35, 08.02.2024 - Un tanar de 25 de ani, in stare de ebrietate alcoolica avansata și fara permis de conducere a derapat cu mașina de pe traseu și s-a tamponat intr-un copac. In rezultat, pasagera de 17 ani din mașina acestuia a decedat la fața locului.


Ce parere ai despre aceasta stire?