Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Accident cumplit în Constanţa! Un tânăr de 26 de ani a murit pe loc, după ce a intrat cu maşina într-un copac. VIDEO

Publicat:

Sfarsit tragic pentru un tanar de 26 de ani, miercuri dimineata! Un accident cumplit s-a produs la iesirea din localitatea Valu lui Traian. Tanarul a murit pe loc dupa ce a intrat cu viteza intr-un copac, iar masina s-a rupt in doua.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Accident cumplit in Vaslui. O femeie a murit și o alta persoana a fost ranita, dupa ce mașina in care se aflau a intrat intr-un copac / FOTO

12:21, 11.05.2024 - Un accident ingrozitor s-a produs in Vaslui, vineri noapte. O femeie a murit și o alta persoana a fost ranita grav, dupa ce șoferul a pierdut controlul volanului și a intrat cu mașina intr-un copac. Femeia nu a mai avut nicio șansa și a fost declarata decedata.

FOTO | Accident grav in Vaslui. O femeie a murit pe loc si alta a fost grav ranita, dupa ce masina in care se aflau s-a izbit violent de un copac

10:35, 11.05.2024 - O femeie a murit si alta a fost grav ranita dupa ce masina in care se aflau a derapat, pe un drum judetean din Vaslui si s-a izbit violent de un copac. A fost nevoie de interventia echipajelor de descarcerare pentru scoaterea celor doua dintre fiarele autovehiculului distrus, conform news.ro.

Accident cumplit pe DN6: Un barbat a murit dupa ce mașina in care se afla a lovit un cap de pod

22:00, 06.05.2024 - Un barbat a murit in urma unui accident care a avut loc duminica pe DN 6, in localitatea Sadova Veche, din județul Caraș-Severin. Un autoturism a lovit duminica un cap de pod pe DN 6, in Sadova Veche, județul Caraș-Severin, iar in urma evenimentului rutier un barbat a murit.

Accident cumplit in Constanța! Un barbat de 59 de ani, angajatul unei firme de paza, a murit pe loc dupa ce s-a rasturnat cu masina / FOTO

08:31, 19.03.2024 - Un accident cumplit a avut loc, cu puțin timp in urma, in Constanța. Un sofer in varsta de 59 de ani, angajat al unei firme de paza, a murit, dupa ce s-a rasturnat cu mașina pe DN2A, intre localitatile Curcea si Stupina, din judetul Constanta.

Grav accident pe Autostrada Soarelui! O persoana a murit și alte trei au fost ranite, dupa ce o mașina s-a rasturnat. Traficul spre București este blocat 

17:06, 16.03.2024 - Un accident grav a avut loc pe Autostrada A2 București - Constanța, in zona localitații Lehliu Gara, din județul Calarași. O persoana a murit și alte trei au fost ranite, dupa ce autoturismul in care se aflau s-a rasturnat. Traficul spre București este blocat.

Accident rutier cumplit in județul Sibiu. Trei persoane au murit, dupa ce un TIR a lovit o mașina / FOTO

18:10, 08.03.2024 - Un accident rutier teribil a avut loc, vineri dupa-amiaza, 8 martie 2024. Ei bine, in urma unei explozii la o roata, un TIR a lovit o mașina, care a cazut de pe viaduct in apropierea terasamentului caii ferate, pe Centura Avrigului, din județul Sibiu. Incidentul a provocat decesul a trei persoane.

Accident ingrozitor in Dolj. O tanara de 27 de ani a murit, dupa ce a intrat cu mașina intr-un copac. Șoferița a avut parte de un sfarșit tragic

10:30, 07.03.2024 - O tragedie de proporții s-a produs in Dolj. O tanara de 27 de ani s-a stins din viața, dupa ce a intrat cu mașina intr-un copac, iar mai apoi a ajuns in gardul unei case. Șoferița nu a mai avut nicio șansa de supraviețuire și a murit pe loc.

Accident cumplit in judetul Ilfov. Un tanar de 27 de ani a murit, in urma impactului intre un TIR și o mașina / FOTO

22:05, 18.02.2024 - Un accident infiorator a avut loc, duminica seara, 18 februarie 2024, in localitatea Afumați, județul Ilfov. Impactul violent s-a produs intre un autoturism și un TIR. Din pacate, șoferul mașinii, a murit.


Ce parere ai despre aceasta stire?