Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

A murit tatăl Alinei Pușcaș. Prezentatoarea este devastată de durere

Publicat:

Alina Pușcaș trece printr-o drama cumplita. In dimineața acestei zile tatal sau, Marcel Pușcaș, s-a stins din viața, la varsta de doar 57 de ani. Tatal Alinei Pușcaș a fost diagnosticat cu cancer in urma cu mai multa vreme și a luptat cu boala cumplita pana astazi, cand organismul sau a cedat. Anul trecut Marcel Pușcaș a fost operat pentru a stopa raspandirea maladiei in organism, insa, se pare ca totul a fost in zadar. Cancerul a evoluat și a produs metastaze la stomac care i-au provocat decesul in cele din urma. Parintii Alinei Pușcaș erau divorțați, mama sa, cunoscuta cantareața de muzica populara…

Citeste articolul mai departe pe unica.ro…  

Sursa articol: unica.ro


Stiri pe aceeasi tema

Soția lui Costel Corduneanu, devastata de durere dupa ce interlopul a murit: „Ai plecat de langa mine pentru totdeauna”. S-au casatorit civil in vara anului trecut

08:40, 16.04.2024 - Este doliu in lumea interlopilor, dupa moartea lui Costel Corduneanu. Familia il plange pe liderul clanului, care a murit pe un pat de spital, in Targu Mureș. A lasat in urma trei copii și o soție indurerata, cu care era impreuna de 16 ani.

Declarațiile dureroase ale apropiaților celor trei tineri morți in accidentul din Neamț. Familia este devastata: ”Foarte multa durere”

16:41, 31.03.2024 - O tragedie de proporții s-a produs, duminica, in Neamț. Trei tineri au murit in urma unui accident rutier foarte grav. Familiile lor sunt devastate, iar apropiații au facut declarații dureroase. Cei trei tineri erau foarte apreciați de cei din jurul lor.

A fost stabilita cauza incendiului din Italia, in care au murit Ștefania și copiii ei! Familia romancei este impietrita de durere: ”Sunt devastata”

13:16, 16.03.2024 - La o zi de la tragedia de proporții din Italia, a fost stabilita cauza incendiului in care au murit Ștefania și copiii ei. Romanca nu a avut nicio șansa de supraviețuire, iar apropiații ei sunt devastați de durere. Moartea Ștefaniei a provocat o durere memarginita in cazul celor care au iubit-o.

Cum a reacționat Roxana, cand a aflat ca Mile Povan a murit. Iubita lui este devastata de durere: ”Aș da orice sa nu...”

13:10, 07.03.2024 - Vestea morții lui Mile Povan a fost un șoc pentru familia lui și, mai ales, pentru iubita artistului. Roxana a transmis un mesaj dureros, prin care a exprimat cat de tare a suferit in momentul in care a aflat ca Mile Povan s-a stins din viața.

A murit Dinu Sararu. Scriitorul și omul de teatru avea 92 de ani

17:11, 02.03.2024 - Scriitorul Dinu Sararu a murit in sambata dupa-amiaza, la Spitalul Universitar din București, la varsta de 92 de ani, informeaza postul de televiziune Antena 3. Scriitorul și omul de teatru a fost inconjurat in ultimele sale clipe de soția sa, Viviana și de fiicele sale, Ruxandra și Alexandra.

Cristina Pucean, mesaj sfașietor, la 6 luni de cand a murit tatal ei. Dansatoarea este devastata de durere: „Tu ai fost...” / FOTO

15:25, 24.02.2024 - Cristina Pucean a postat un mesaj sfașietor, la 6 luni de cand a murit tatal ei. Dansatoarea este devastata de durere și trece prin momente foarte grele. Iata ce postare a facut iubita lui Bogdan de la Ploiești pe rețelele de socializare!

Soția fostului șef CFM a murit. Ce a scris Iurie Topala pe pagina sa de facebook

09:00, 05.02.2024 - Soția fostului șef CFM, Iurie Topala, s-a stins pe patul de spital, dupa un atac cerebral suferit acum jumatate de an. „Calvarul acuzațiilor nedrepte in adresa mea au bagat-o pe ea in pamint. Sint sfișiat de durere”, se arata intr-un mesaj publicat de Iurie Topala pe rețele. „Sint sfișiat de durere……

Președintele Namibiei a murit. Boala cumplita de care suferea Hage Geingob

09:55, 04.02.2024 - ''Natiunea namibiana a pierdut un distins servitor al poporului, arhitectul Constitutiei noastre si pilonul casei noastre namibiene. In acest moment de tristete profunda, fac apel la natiune sa ramana calma si unita'', a declarat Mbumba, relateaza presa internaționala citata de Agerpres.La 1 februarie,…


Ce parere ai despre aceasta stire?