Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Zone erogene mai puţin cunoscute ale femeilor

Publicat:

Cand vorbim de sarutul unei femeie sunt zone erogene pe care le stie toata lumea, insa exista si altele mai putin stimulate, din cauza ca nu se stie de ele. Iata cateva exemple:

Din grupul zonelor erogene fac parte si soldurile

Soldurile unei femei sunt mai sensibile decat ai putea crede. Poate pentu ca sunt atat de aproape de centrul placerii fizice. Indiferent de motiv, sarutand aceaste zone ii vei oferi foarte multa placere sotiei tale. Asa ca data viitoare nu mai neglija soldurile si acorda-le o atentie sporita.

Urechile fac parte din zonele erogene ale femeilor

In…

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Vrei sa devii designer grafic? Iata de ce o imprimanta multifuncționala nu trebuie sa iți lipseasca

13:06, 14.05.2024 - Daca te gandești sa iți incepi cariera in lumea designului grafic, atunci cu siguranța vei avea nevoie de o imprimanta multifuncționala. De ce? Pentru ca aceasta iți poate oferi o varietate de avantaje care iți vor fi de mare ajutor in munca ta de zi cu zi. Iata cum te poate ajuta o imprimanta multifuncționala:…

Doua zodii care s-au nascut sa aiba cariere de succes. Vor da lovitura cand se așteapta mai puțin

11:55, 01.05.2024 - Doua zodii din horoscop s-au nascut cu un destin incredibil. Ele s-au nascut sa aiba cariere de succes și nimic nu va putea sa schimbe acest lucru. Indiferent daca vor depune sau nu eforturi in acest scop, lor le este scris sa aiba succes. Nativii dau lovitura cand se așteapta puțin!

Voi ce viitor doriți pentru Uniunea Europeana? 

10:05, 01.05.2024 - Parlamentul European a lansat recent un clip care reprezinta in mod simbolic startul campaniei pentru alegerile europarlamentare ce vor avea loc pe 9 iunie. In contextul razboiului de agresiune al Federației Ruse impotriva Ucrainei, exista o logica pentru care mesajul central al acestui clip electoral…

5 destinații de vacanța neașteptate, recomandate de un barbat care a calatorit in 107 țari

17:01, 14.04.2024 - Oamenii incep sa caute destinații de vacanța care sunt mai puțin cunoscute și, tocmai din acest motiv, mai puțin aglomerate și mai ieftine decat țarile cunoscute pentru turism. Un barbat care a vizitat 107 țari face 5 recomandari de astfel de destinații.

Portretul femeilor din Moldova: Au un nivel de instruire mai inalt decat barbatii, dar salarii mai mici

16:25, 20.03.2024 - Femeile din Moldova traiesc mai mult decat barbații, au un nivel de instruire mai inalt, dar caștiga mai puțin. Cel puțin așa arata datele Biroului Național de Statistica, facute publice.

Patrick Mouratoglou ofera detalii mai puțin cunoscute despre scandalul de dopaj in care a fost implicata Simona Halep

10:46, 15.03.2024 - Simona Halep a primit o reducere importanta a pedepsei in cazul de dopaj (de la 4 ani la 9 luni), iar saptamana viitoare o vom vedea jucand la WTA Miami. Patrick Mouratoglou, fostul sau antrenor, a oferit pentru Tennis Channel detalii mai puțin știute despre situația in care s-a aflat fosta lidera mondiala.

Cum sa faci marțișoare acasa

15:30, 29.02.2024 - Fie ca vrei sa oferi un cadou personalizat sau sa te bucuri de o activitate creativa impreuna cu cei dragi, confecționarea marțișoarelor acasa poate fi o modalitate minunata de a sarbatori aceasta tradiție. Primavara se apropie și odata cu ea vine și Marțișorul, un simbol al primaverii. Iata ce ai nevoie…


Ce parere ai despre aceasta stire?