Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

YouTube vrea să ascundă butonul 'dislike': momentan se fac doar teste

Publicat:

YouTube, platforma video detinuta de Google, a anuntat marti ca a lansat „un mic experiment” pentru a testa diverse noi modele care nu afiseaza public numarul de aprecieri negative - „dislike” - primit de un videoclip, informeaza News.ro.

Aceasta decizie a fost luata dupa ce reprezentantii platformei au realizat ca butonul cu degetul mare orientat in jos poate fi un mijloc de a hartui utilizatorii individuali de YouTube.

„Daca sunteti parte din acest mic experiment, s-ar putea sa vedeti unul dintre aceste concepte in urmatoarele saptamani”, a fost scris pe contul Twitter al YouTube.

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Huawei lanseaza seria Pura 70 in Romania și noi le-am vazut deja. Cat costa și ce ofera noile flagship-uri

12:00, 02.05.2024 - Huawei a confirmat, in sfarșit, lansarea seriei de flagship-uri Pura 70 in Europa, iar noi am reușit sa punem mana pe ele pentru cateva minute in cadrul unei prezentari private. In Romania vor fi lansate trei dintre cele patru modele Pura 70, incepand cu varianta standard, continuand cu modelul Pura…

Poliția digitala a Europei a luat in vizor inteligența artificiala generativa. Cum vrea sa impiedice trucajele care pot pacali alegatorii

11:30, 18.03.2024 - Noua tehnologie, care a ajuns faimoasa datorita serviciului ChatGPT, este asociata cu videoclipurile, inregistrarile audio și imaginile deepfake, o forma de conținut digital trucat, in care imaginile și sunetele sunt manipulate cu ajutorul inteligenței artificiale.Oficialii se tem ca acestea ar putea…

Poliția digitala a Europei a luat in vizor inteligența artificiala generativa. Cum vrea sa impidice trucajele care pot pacali alegatorii

08:45, 17.03.2024 - Noua tehnologie, care a ajuns faimoasa datorita serviciului ChatGPT, este asociata cu videoclipurile, inregistrarile audio și imaginile deepfake, o forma de conținut digital trucat, in care imaginile și sunetele sunt manipulate cu ajutorul inteligenței artificiale.Oficialii se tem ca acestea ar putea…

Avertismentele cu privire la pericolele imaginilor generate de AI se multiplica

00:11, 11.03.2024 - Avertismentele cu privire la riscurile pe care le prezinta pentru democratie si societate instrumentele de inteligenta artificiala (AI) generativa se inmultesc, un ONG si un inginer Microsoft indemnand gigantii din domeniul digital sa isi asume responsabilitatea, a transmis AFP, preluata de Agerpres.…

Accesul la internet, limitat in Camera Deputatilor dupa atacul cibernetic din ianuarie

18:15, 20.02.2024 - Camera Deputaților a implementat noi masuri de securitate cibernetica, iar accesul la Internet prin cablu sau Wi-Fi, la anumite servicii și platforme online, a fost restricționat.„In scopul sporirii gradului de protectie cibernetica, accesul la Internet (prin cablu sau Wi-Fi) a fost limitat pentru anumite…

Mașinile care se conduc singure prin oras, sub furia americanilor

07:00, 20.02.2024 - Recent, o multime de oameni din San Francisco a inconjurat o masina fara sofer, i-a spart geamurile, a pus artificii in interior si i-a dat foc. Vehiculul, in care nu se afla niciun pasager in acel moment, era detinut si operat de Waymo – unitatea de conducere autonoma a companiei mama a Google, Alphabet…

Generația digitala, sub asediu

19:46, 17.02.2024 - In Statele Unite, impactul negativ al platformelor sociale asupra sanatații mintale a copiilor și adolescenților este o tema deosebit de actuala. Potrivit “avocatului digital” Massimiliano Dona , orașul New York ar putea lua in considerare inițierea de acțiuni legale impotriva unor giganți tehnologici…

Fenomenul deepfake. Cum suntem pacaliti prin reclame realizate cu inteligenta artificiala, in care Ion Țiriac, Gigi Becali sau Marcel Ciolacu iți promit ca te vei imbogați

12:05, 12.02.2024 - „Depuneti 1.100 RON in contul dumneavoastra” pentru „o retragere garantata de 20.000 RON in fiecare luna”. Acesta este textul uneia dintre reclamele video raspandite pe YouTube si Facebook. Numai ca videoclipurile care promit castiguri fabuloase sunt realizate prin metoda deepfake si sunt departe de…


Ce parere ai despre aceasta stire?