Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VREME DE FOC în prima zi a lui cuptor. Ce va urma după ce mercurul din termometre va indica 40°C

Publicat:

Prima zi a lui cuptor incinge Moldova. Meteorologii au emis pentru astazi de canicula, valabil in sudul tarii. In raioanele Leova, Cantemir, Cahul, Taraclia si in Gagauzia, temperatura aerului va urca pana la 40 de grade.

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Cine va expoata zacamintele de gaze și țiței din sudul țarii

14:01, 17.04.2024 - Guvernul a decis cine va expoata zacamintele de gazeși țiței din sudul țarii Este vorba despre zacamintele de gaze din Victorovca, raionul Cantemir și cele de țiței din Valeni, raionul Cahul. Dreptul de folosința asupra acestor doua sectoare de subsol a fost transmis intreprinderii de stat care deține…

Protest in Gagauzia. Maia Sandu: Sunt cetațeni aduși contra bani, cu agenda unor grupari criminale

13:00, 29.03.2024 - Susținatorii oligarhului fugar Ilan Șor au protestat in localitatea Congaz din Gagauzia unde a fost dat startul construcției liniei electrice aeriene Vulcanești-Chișinau, care unește sistemul energetic al Rep. Moldova cu cel al Romaniei, eveniment la care a participat și Maia Sandu.

Zi insorita cu tendința de innorare: Meteorologii ne pregatesc pentru o zi placuta in aer liber

07:15, 22.03.2024 - Astazi, Moldova se bucura de o zi predominant insorita, cu o ușoara tendința de innorare spre seara. Conform Serviciului Hidrometeorologic de Stat, cerul va fi parțial acoperit, cu o probabilitate redusa de precipitații, marcand astfel o zi placuta pentru activitați in aer liber.

Vreme predominant innorata, dar fara precipitații: Meteorologii promit condiții ideale pentru plimbari astazi

07:15, 24.02.2024 - Moldova se confrunta astazi cu o vreme predominant innorata, potrivit Serviciul Hidrometeorologic de Stat. Cerul va fi acoperit, cu o tendința de imbunatațire a condițiilor atmosferice spre sfarșitul zilei.

Cer innorat și vreme calma: Meteorologii prognozeaza o zi de iarna cu temperaturi moderate, astazi

08:05, 23.02.2024 - Moldova se confrunta astazi cu o vreme predominant innorata, potrivit Serviciul Hidrometeorologic de Stat. Cerul va fi acoperit, iar posibilitațile de precipitații vor fi minime, oferind o zi calma din punct de vedere meteorologic.

Fermierii nu renunța - astazi au loc noi acțiuni de protest

09:50, 13.02.2024 - Asociația "Forța Fermierilor" anunța ca a fost a fost informata despre mai multe locuri, unde vor avea loc astazi acțiuni de protest, noteaza Noi.md. Astfel, pentru astazu sint urmatoarele locații: 1. Fermierii din mai multe raioane din Sudul Moldovei (Hancești, Leova, Nisporeni, Ungheni, Caușeni) vin…

Vreme predominant innorata astazi: Meteorologii anunța o zi uscata cu temperaturi in creștere

07:15, 09.02.2024 - Moldova se confrunta astazi cu o vreme predominant innorata, potrivit Serviciul Hidrometeorologic de Stat. Cerul va fi acoperit, cu o tendința scazuta de precipitații, menținand condițiile uscate pe parcursul zilei.

Vreme 4 februarie 2024. Cat urca astazi mercurul in termometre

18:20, 04.02.2024 - Valorile termice se vor situa cu mult peste cele normale la inceputul lunii februarie Sursa articolului: Vreme 4 februarie 2024. Cat urca astazi mercurul in termometre Credit autor: Realitatea De Mures. Source


Ce parere ai despre aceasta stire?