Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Vrei o pomană a porcului ca la carte? Cum se face o mămăligă adevărată. Reţeta secretă

Publicat:

In trecut, mamaliga inlocuia painea, care era considerata un adevarat lux in casele de tarani, scrie all4romania.eu. Mamaliga este facuta intotdeauna proaspat pentru fiecare masa si mancata calda. Astazi, va propunem o reteta de "mamaliga boiereasca" a profesorului , un maestru al bucatariei moldovenesti, care din pasiune pentru gastronomie, incurajeaza si promoveaza retetele autentice romanesti.

Ce ne trebuie?

• 3 cesti lapte dulce;

• 1 lingurita sare;
• 1 lingura unt;

• 1 ½ ceasca malai (Cantitatea poate varia in functie de calitatea malaiului…

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Rețeta de la manastire pentru laptele auriu, remediul antic impotriva racelii, insomniei și problemelor pielii

13:45, 16.04.2024 -  Aceasta bautura minune, preparata cu ingrediente naturale, este recomandata nu doar pentru persoanele care se confrunta cu probleme de sanatate, dar și pentru cei care iși doresc un somn liniștit sau o piele sanatoasa și stralucitoare. Preparatul este ușor de realizat acasa și poate fi folosit cu incredere…

Cum sa prepari urzicile fara sa te piște. Rețeta de post – urzici cu usturoi și mamaliga.

08:26, 13.04.2024 - Cand spui primavara, e imposibil sa nu te gandești la urzici cu usturoi și mamaliga. Inca din februarie se culeg urzicile tinere, fragede, gustoase, care abunda in 17 vitamine și minerale esențiale pentru sanatate.

Fleica de porc la cuptor si ciuperci cu smantana

00:31, 05.04.2024 - Cel mai important pas al acestei retete este marinarea carnii de porc, cu o zi inainte de a fi gatita. Ingrediente: 1 bucata de fleica de porc sare, piper 1 lingura ulei 1 lingura de cimbru 2-3 catei de usturoi 1 lingurita boia afumata 1 lingura de mustar Se condimenteaza carnea cu ingredientele de…

Postul Paștelui. Cum se prgatește drobul de ciuperci: rețeta, in doar cațiva pași simplii. Inlocuiește carnea cu succes

09:30, 20.03.2024 - Iata ce ingrediente sunt necesare pentru aceasta rețeta- 500g ciuperci proaspete (champignon sau alte varietați preferate)- 1 ceapa mare, tocata fin- 3 caței de usturoi, marunțiți- 1 legatura de patrunjel proaspat, tocat fin- 100g orez brun sau integral- 3 oua- 100g pesmet sau faina de malai- 100ml…

Patronul de la Ferma Dacilor, mesaj din arest : „Nenorocirea o simt in oase, in piele, in tot sufletul”

23:06, 05.03.2024 - Aflat in arest la domiciliu, patronul Fermei Dacilor, Cornel Dinicu, a publicat astazi pe pagina sa de socializare un comentariu extrem de miscator, al carui titlu este „CRUNT…DUR… NEDREPT”. „Am ales sa ies sa-mi strig durerea, cu toate consecințele, chiar nu mai conteaza nimic”, a scris Cornel Dinicu,…

Gogoșile, desertul de care nu ne saturam niciodata (P)

19:10, 15.02.2024 - Cine a inventat gogoșile?Exista mai multe povești despre inventarea gogoșilor. Una dintre ele spune ca au fost facute pentru prima data de coloniștii olandezi din America de Nord in secolul al XIX-lea. O alta poveste spune ca un marinar olandez pe nume Hansen Gregory a inventat gogoșile pe o nava in…

Rețeta de weekend. Negresa cu banane, prajitura pe care vei ajunge sa o iubești. Se prepara rapid și este extrem de gustoasa

07:35, 10.02.2024 - Ingrediente- 3 banane coapte, zdrobite- 125 ml unt topit- 1 cana (200 g) zahar- 2 oua- 1 lingurița extract de vanilie- 180 g de faina1/2 cana (50 g) cacao- 1 lingurița praf de copt- 1/2 lingurița bicarbonat de sodiu- 1/4 lingurița sare- 240 ml de lapteMod de pregatire- Incalziți cuptorul la 180°C și…

Gustul autentic al papricașului de pui, acum și la tine acasa. Rețeta tradiționala ungureasca

12:10, 05.02.2024 - Ingrediente- 1 kg de pulpe de pui, taiate in bucați potrivite- 2 cepe mari, tocate fin- 3 ardei grași, roșii și verzi, cubulețe- 3 linguri de ulei de floarea-soarelui- 3 linguri de pasta de roșii- 1 lingura de faina- 1 lingurița de boia dulce- 1/2 lingurița de boia iute- 500 ml supa de pui sau apa calda-…


Ce parere ai despre aceasta stire?