Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Gogoșile, desertul de care nu ne săturăm niciodată (P)

Publicat:
Gogoșile, desertul de care nu ne săturăm niciodată (P)

Cine a inventat gogoșile?Exista mai multe povești despre inventarea gogoșilor. Una dintre ele spune ca au fost facute pentru prima data de coloniștii olandezi din America de Nord in secolul al XIX-lea. O alta poveste spune ca un marinar olandez pe nume a inventat gogoșile pe o nava in anii 1840, infașurand aluatul in jurul manerului unui fus și apoi prajindu-le in grasime fierbinte. Indiferent de originile lor, gogoșile sunt o specialitate populara in intreaga lume.Rețeta gogoși americane - Cum se fac gogoșile perfecte?Pentru a face gogoși perfecte, urmați aceasta rețeta gogoși:Pregatiți…

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol si foto: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

Metoda naturala a bunicilor: Cu ce stropim plantele pentru a le feri de daunatori

23:01, 24.04.2024 - Ce este apa cu cenușaApa cu cenușa reprezinta o metoda de fertilizare folosita de generații, recunoscuta pentru eficacitatea sa in imbogațirea solului cu minerale esențiale precum potasiu, fosfor și calciu. Acest amestec simplu, dar puternic, ajuta la fortificarea plantelor impotriva bolilor și daunatorilor.Cum…

Secretul gradinarilor: cu ce trebuie sa stropim roșiile pentru a fi gustoase și mari

20:56, 24.04.2024 - Momentul ideal pentru tratamentExperții afirma ca tratamentul plantelor ar trebui sa se faca in timpul fructificarii active, mai exact cand tomatele incep sa se inroșeasca. Aceasta este faza in care plantele pot beneficia cel mai mult de pe urma nutrienților adaugați.Ingrediente necesare pentru amestecul…

Cum prepari celebrii mucenici muntenești? Rețeta delicioasa a lui Catalin Scarlatescu: aroma de care te vei indragosti

17:51, 27.02.2024 - Ingrediente mucenici muntenești a la chef ScarlatescuPentru aluatul de mucenici muntenești500 de grame de faina50 de grame de drojdie200 de ml de apa calduta100 ml de uleisarezahar vanilatPentru zeama mucenicilor2-3 litri de apa350 de grame de zahar800 de grame de nuca macinata1 lingurita de scortisoaracoaja…

Omleta japoneza in straturi. De ce este tamagoyaki atat de populara in intreaga lume?

17:46, 13.02.2024 - Tamagoyaki, o rețeta de baza in Japonia, este realizata prin rularea cu grija a mai multor straturi subțiri de ou gatit intr-o tava dreptunghiulara, asemenea unei omlete.In mod tradițional, ar fi nevoie și de o tigaie speciala, dar poate fi folosita și una normala, antiderapanta, de 20 centimetri.Exista…

Rețeta de weekend. Negresa cu banane, prajitura pe care vei ajunge sa o iubești. Se prepara rapid și este extrem de gustoasa

07:35, 10.02.2024 - Ingrediente- 3 banane coapte, zdrobite- 125 ml unt topit- 1 cana (200 g) zahar- 2 oua- 1 lingurița extract de vanilie- 180 g de faina1/2 cana (50 g) cacao- 1 lingurița praf de copt- 1/2 lingurița bicarbonat de sodiu- 1/4 lingurița sare- 240 ml de lapteMod de pregatire- Incalziți cuptorul la 180°C și…

Rețeta de weekend. Negresa cu banane, prajitura pe care vei ajunge sa o iubești. Se prepara rapid și este extrem de gustoasa

11:50, 09.02.2024 - Ingrediente- 3 banane coapte, zdrobite- 125 ml unt topit- 1 cana (200 g) zahar- 2 oua- 1 lingurița extract de vanilie- 180 g de faina1/2 cana (50 g) cacao- 1 lingurița praf de copt- 1/2 lingurița bicarbonat de sodiu- 1/4 lingurița sare- 240 ml de lapteMod de pregatire- Incalziți cuptorul la 180°C și…

Tarta cu lamaie si bezea

00:30, 09.02.2024 - Aluat tarta (pentru un cerc cu diametrul de 20 de cm) 110 gr. faina 40 gr. zahar pudra 10 gr. pudra de migdale 10 gr. amidon 1 gr. sare 60 gr. unt 82% grasime 25 gr. ou Se taie untul rece in cuburi mici si se amesteca cu restul ingredientelor. Aluatul obtinut se inveleste in folie alimentara si se lasa…

Ce putem face cu legumele ramase din supa, in loc sa le aruncam. 3 rețete pentru preparate delicioase

23:45, 02.02.2024 - Iata trei rețete inovatoare pe care le puteți incerca!1. Chiftele de legumeIngrediente:Legume ramase din supa (cum ar fi morcovi, cartofi, țelina etc.)Un ouPesmet sau faina pentru a lega compozițiaCondimente dupa gust (cimbru, boia dulce, sare, piper etc.)Mod de preparare:Pregatiți legumele ramase din…


Ce parere ai despre aceasta stire?