Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VOPSITUL OUĂLOR de Paşte: metoda în şapte paşi care îţi dă ouă perfecte

Publicat:

Chef-ul a dezvaluit in cartea „ to Cook“ metoda in sapte pasi pentru a fierbe perfect ouale de Paste si nu numai, scrie indystar.com. Nu aveti nevoie de echipamente speciale, ci doar de un vas cu capac, apa, oua, un aragaz si, cel mai important, trebuie sa respectati cu strictete urmatoarele etape.

1. Puneti ouale mari intr-o oala suficient de larga astfel incat sa stea unul langa celalalt si nu unul peste altul.

2. Adaugati apa rece astfel incat sa depaseasca ouale cu 2,5 centimetri. 

3. Puneti oala pe foc mare si asteptati ca apa sa dea in clocot,…

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Ce faci cu ouale fierte ramase de la Paște. Top 4 retete in care sa le folosesti

11:55, 07.05.2024 - Se spune ca ouale vopsite in Joia Sfanta sunt bune pana la Inalțare, dar asta inseamna mai mult de o luna de zile. Daca te intrebi ce faci cu ouale fierte ramase de la Paște, exista niște soluții și rețete ideale pentru a profita de ele și a nu le arunca. Aceste rețete sunt simple, […] The post Ce faci…

Elevii reiau cursurile miercuri cu al cincilea modul. Cand primesc vacanta mare

10:50, 06.05.2024 - Vacanța de Paște mai dureaza putin și elevii revin la cursuri miercuri, 8 mai, potrivit calendarului aprobat de Ministerul Educației. Imediat dupa acesta vacanța, elevii vor incepe ultimul modul al anului școlar 2023-2024. Modulul 5, care este și ultimul din acest an școlar va dura aproximativ o luna…

Cum sa vopsești ouale de Paște cu hartie creponata. Nu poți da greș cu aceasta metoda

15:30, 30.04.2024 - Metoda hartiei creponate pentru a vopsi ouale de Paște nu este doar foarte simpla și ieftina, dar este și o activitate foarte distractiva pentru copii. Rezultatele sunt spectaculoase și materialele de care ai nevoie sunt accesibile și la indemana tuturor. Iata cum sa vopsești ouale de Paște cu hartie…

Cat timp putem ține la frigider ouale roșii de Paște. Consumul de oua stricate sau contaminate poate duce la infecții alimentare

10:46, 22.04.2024 - Sarbatorile Pascale se apropie, iar conform tradiției gospodinele vor vopsi ouale roșii. Atunci cand ouale sunt depozitate necorespunzator sau sunt lasate sa stea timp indelungat dupa fierbere la temperaturi ridicate, acestea pot fi expuse contaminarii bacteriene, cum ar fi Salmonella.Consumul de oua…

Drob de pui cu ciuperci, o delicatesa ce nu trebuie sa lipseasca de pe masa de Paște. Rețeta, pas cu pas

10:51, 11.04.2024 - Iata ce ingrediente sunt necesare pentru aceasta rețetaPentru aceasta rețeta ai nevoie de urmatoarele ingrediente:- 1 kg ficat de pui- 50 de grame de ciuperci- 3-4 linguri de ulei- 500 g piept de pui- 3 legaturi de ceapa verde- 1 legatura de usturoi verde- 1 legatura mare de marar- 3 oua- Sare- Piper-…

Cum desfundați o chiuveta: e nevoie doar de 2 ingrediente și de apa fierbinte de la robinet

10:16, 25.03.2024 - In primul și in primul rand, tot ce trebuie sa faceți pentru a putea desfunda o chiuveta de baie, este sa incepeți prin a indeparta orice reziduuri vizibile aflate in jurul dopului și nu numai.Puteți face acest lucru utilizand un carlig special de curațare, astfel incat sa puteți crea spațiu pentru…

Cum faci maioneza de post. Ingredientul care inlocuieste cu mare succes ouale, totul e gata in cateva minute

12:35, 16.03.2024 - Știi ca ai preparat corect maioneza cand compoziția se desprinde in valuri mari de pe tel sau instrumentul folosit la mixarea ingredientelor. In materialul de astazi, iți explicam cum sa faci maioneza de post in doar cateva minute. Cu ce sa inlocuiești ouale din sosul aromat. Maioneza de post. Secretele…

Turte cu branza și marar: un deliciu al copilariei, la tine in farfurie. Se prepara rapid și este potrivit pentru intreaga familie

13:30, 06.03.2024 - Ingrediente pentru turta rapida- 500 g faina- 250 ml apa calduța- 100 de grame de branza rasa- 1/2 lingurița zahar- 25 g drojdie proaspata- 50 ml ulei- 1 lingurița sare- mararCum se preparaIntr-un bol generos, adaugați faina și formați o adancitura in mijlocul ei. Intr-un alt recipient, dizolvați drojdia…


Ce parere ai despre aceasta stire?