Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Vitamina D, foarte buna pentru organism

Publicat:

Cercetarea realizata la Universitatea de Stat din Oregon a aratat ca mai ales persoanele slabite, cu o sanatate subreda, au nevoie de mai multa Vitamina D, relateaza MedicalDaily.


Concluzia a fost trasa dupa ce s-au studiat dosarele a nu mai putin de 4.300 de adulti cu varsta de peste 60 de ani. Deloc intamplator, cele care aveau un nivel mai mare de Vitamina D au trait si mai mult.


Ce nu au reusit sa determine oamenii de stiinta este daca deficienta de Vitamina D determina slabiciunea in organism sau daca un organism slabit pierde Vitamina D. Cert este ca intre…

Citeste articolul mai departe pe bzi.ro…  

Sursa articol: bzi.ro


Stiri pe aceeasi tema

„Dorința de a invața nu se oprește”. Dorothy Tillman a intrat la liceu la 10 ani și și-a luat doctoratul la 17 ani, la Universitatea de Stat din Arizona

19:00, 16.05.2024 - Cand cei mai mulți tineri sunt incantați sa termine liceul și, eventual, se gandesc la facultate, Dorothy Tillman, o adolescenta din Bronzeville, Chicago, statul american Illinois, a primit titlul de doctor al Universitații de Stat din Arizona (ASU), relateaza ABC. Cercetarea ei s-a concentrat pe sanatatea…

Substanțele chimice din dispozitivele de vapat pot deveni foarte toxice cand sunt incalzite – Studiu

13:35, 08.05.2024 - Dispozitivele de vapat incalzesc aromele lichide la temperaturi ridicate pentru a forma un aerosol care este apoi inhalat. O analiza facuta cu ajutorul inteligenței artificiale a 180 de arome a aratat ca acestea conțin peste 100 de substanțe chimice „extrem de toxice” și multe altele considerate periculoase…

Ce spun nutriționiștii despre legumele și fructele cu pesticide: „E mai rau pentru organism sa nu le mancam deloc”. Ce soluții avem ca sa mancam totuși sanatos?

14:55, 25.04.2024 - O analiza recenta a Autoritații Naționale Fitosanitare arata ca in peste 40% din legumele romanești sunt urme de pesticide, iar in unele produse cantitațile de substanțe periculoase detectate au fost cu mult peste nivelul maxim admis. Mararul, salata și roșiile sunt cele mai tratate legume, arata raportul.…

Un studiu genetic dezvaluie originile preistorice etiopiene ale cafelei Arabica

01:02, 24.04.2024 - Oamenii de stiinta au descifrat genomul cafelei arabica ajungand pana la originile acesteia, o incrucisare naturala intre alte doua specii de cafea, produsa in urma cu intre 610.000 si un milion de ani, in padurile din Etiopia. Conform constatarilor, aceasta specie de cafea este mai veche decat specia…

6 factori care prezic divorțul, conform științei. La ce trebuie sa fii extrem de atent

21:55, 15.04.2024 - uplurile predispuse la divorț au anumite puncte comune, de la modul in care se cearta și iși descriu relația pana la nivelul de educație și statutul lor profesional.6 factori care prezic divorțul, conform științei:Sa te casatorești in adolescența sau dupa varsta de 32 de aniCercetarile sugereaza ca…

Mana cereasca pentru SUA: a fost descoperit un uriaș zacamant de litiu

13:00, 11.04.2024 - O recenta descoperire geologica a risipit ingrijorarile americanilor privind dependența industriei lor de importul de litiu . Caldera McDermitt din Statele Unite ar conține cel mai mare zacamant de litiu din lume. Se estimeaza ca situl adaposteste zeci de milioane de tone de metal alcalin prețios. Acest…

A inceput cercetarea lacului Tarzan cu sonarul! Scufundari și investigații realizate de un celebru cadru universitar! (VIDEO)

09:30, 28.03.2024 - Saptamana trecuta TurdaNews anunța ca lacul Tarzan din Turda va fi cercetat de un cunoscut cadru universitar maghiar,  Peter Hantz. Acesta va face scufundari și va utiliza sonarul in legendarul lac Tarzan . In acest sens a primit aprobarea Agenției naționale pentru Arii protejate din Romania. Omul de…

Rezultatele celui mai amplu studiu post-vaccinare anti-COVID. Ce probleme medicale pot aparea dupa vaccinare

11:45, 23.02.2024 - Cel mai amplu studiu pana in prezent privind vaccinurile impotriva COVID a analizat problemele medicale in randul a aproape 100 de milioane de persoane imunizate. Studiul, care a analizat siguranța vaccinurilor anti-COVID-19, aduce in atenție posibile conexiuni intre administrarea acestora și creșteri…


Ce parere ai despre aceasta stire?