Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Viorel s-a răzgândit! Era pregătit să plece în lume, dar tot la Vulpița s-a întors. Reacția uluitoare a Veronicăi / VIDEO

Publicat:

a trecut de la agonie la extaz, o data ce a iesit afara din redactie si a vazut ca mai multe doamne il asteptau, sa faca poze cu el. Si uite asa, de pe chipul lui a disparut orice fel de suparare, in doar cateva secunde. Iar de la tristete, sotul Vulpitei a trecut la dans!

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ioan Ovidiu Sabau e pregatit sa plece de la U Cluj. Ce a declarat antrenorul dupa eșecurile din ultima vreme

19:55, 23.04.2024 - Ioan Ovidiu Sabau (56 de ani) a declarat ca a gata sa plece de la Universitatea Cluj, daca șefii vor sa il schimbe.Echipa a ratat finala Cupei Romaniei, in meciul cu Oțelul Galați, iar apoi a pierdut și meciul din campionat, tot cu aceeași echipa. U Cluj va juca urmatorul meci cu Politehnica Iași, iar…

Vulpița a confirmat divorțul de Viorel Stegaru! Ce face Veronica, dupa ce s-a intors in Romania: ”Nu mai...” / FOTO

10:45, 14.04.2024 - Vulpița a confirmat ca a divorțat oficial de Viorel Stegaru! Se pare ca nu mai exista nicio șansa de impacare intre cei doi, deși ea s-a intors in Romania. In timp ce ea locuiește la parinții ei, Viorel Stegaru și familia lui au grija de copiii pe care ii au impreuna.

Vulpița, o noua imagine cu iubitul? Tanara a uitat complet de Viorel Stegaru / FOTO

10:40, 11.04.2024 - Vulpița și-a gasit din nou fericirea? La cateva luni dupa ce a anunțat desparțirea de fostul iubit, tanara s-a afișat alaturi de un barbat misterios pe rețelele de socializare. Imaginea care arata ca a uitat complet de Viorel Stegaru.

Ce imagine a publicat Vulpița Veronica dupa ce s-a intors din Germania. Cum s-a lasat pozata fosta partenera a lui Viorel Stegaru

17:01, 08.04.2024 - Vulpița Veronica a captat toate privirile oamenilor din mediul online cu noua imagine pe care a publicat-o, dupa ce s-a intors din Germania. Se pare ca fosta partenera a lui Viorel Stegaru a revenit in casa parinteasca de la Blagești.

Cum arata acum Vulpita. Facea furori la TV, acum cativa ani. Fosta sotie a lui Viorel Stegaru s-a intors in tara

15:45, 26.03.2024 - Vulpița a plecat peste hotare la inceputul lunii februarie, mai exact in Germania, dar recent s-a intors acasa. Tanara din Blagești aparea pe micile ecrane in fiecare zi in urma cu cațiva ani. Ce mai face acum, aflați in randurile urmatoare. Unde locuiește și ce face acum Vulpița Au trecut luni de zile…

Cea mai recenta fotografie cu Vulpița! Unde locuiește acum, dupa ce s-a intors in Romania

09:21, 25.03.2024 - Vulpița s-a intors in Romania, dupa o scurta perioada petrecuta in Germania. Veronica Stegaru a plecat din Blagești la inceputul lunii februarie și a stat in Berlin, dar de curand, s-a intors acasa.

Polițiștii din Buzau s-au intors la mașinile de scris. Reacția șefului IPJ: „Mașina nu este reala“

21:00, 05.03.2024 - Sindicatul Politistilor- Sidepol a publicat o fotografie cu o masina de scris si acuza Serviciul Logistic din IPJ Buzau ca nu-si indeplineste atributiile, iar de doua saptamani tonerele lipsesc cu desavarsire.


Ce parere ai despre aceasta stire?